Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

slm kızlar
geldim bende doktordan şimdiliik herşey yolunda hep böyle gitsin inşlh benim doktor beni sinir etti bu arada iğne vermicekmisiniz dedim 10 gün sonra gel hem keseyi daha net hemde kalp atışını duyalım öyle dedi yaa doğrumu yaptı bu doktor acaba başka bi hastaneyedemi gitsem şimdilik sadece coraspirin verdi 100 mm lik içtim hemen 1 tane .iğneyi 10 gün sonra vercekmiş
troid diyodum ya bunun içinde hamilelikte herhangi bir ilaç vs tedaviye gerek yok dedi çünkü tsh değerim normaldi sadece anti tpo ve anti tg yüksekti sadece...ama istersen endokrine git dedi
kızlar sizce iğneyi vermesimi gerekiyodu başka doktora gitsemmi
ay hilal dün sen ananas ye dedin ya ben bugün rüyamda ananas yiyodum resmen yaa bilinç altı işte
coraspirini aldım onu verdi bi tek zaten bu doktor yanlışmı yaptı ya başka hastaneyemi gitsem ben 1o gün sonra geç kalmış olmayayım da progesteron fitilide sorarım bakalım verirse artık sinir oldum doktorlar okadar rahatlarki bana dedikleri rahat ol aşkım sen iğne için daha var diyo

Son düzenleme:
saolun kızlar hayırlısı bakalım 10 gün sora belli olcak herşey ama ben 10 gün beklermiyim orası malum bakşka hasteneye giderim belki

Son düzenleme:
Ketenhelva gercekten bu aralar gunler cabuk geciyor bende bi uyku hali var sorma gitsin ilk defa kendimi boyle bir hamile modunda gordum bunca aydir ben cok hevesle bekliyorum bakiyim uykusuz kalincada ayni heves deam edicek mi :))

Ztar canim burda oyle cok fonksiyonlu bi park yatak bulabilicegini sanmiyorum kraft a ve chicco bakabilirsin ama inan marka sart degil hepsi ayni nerdeyse sekli farkli bitek ama tabii kalite farki vardir illa

Rosem herseyin yolunda olmasina sevindim ben olsam dr a karsi boyle bi guvensizlik varsa ikinci bi dr a mutlaka giderdim cunki kacinci ayda olursan ol dr dan tek istedigin sey guven oluyor ama sen bilirsin kizlar igne konusunu daha iyi bilir hic bi fikrim yok ama coraspirin vererek iyi yapmis olayi gozardi etmemis

ztar cım
bende bi chicco park yatak var eltimden kalma o oyle bı ara karlı fılan bısı annemde onu kullanıyoruz
bıde yazlıga hauck marka almıstım bı tane o daha hafıf chıcco ya gore daha kolay aclıp kapanıyo
ama ıcıne bıde yatak almak lazım gıbı sankı bıraz sert altındakı ped kısmı gıbı gelıyo bana

Canım tebbrık ederim cırasprın bende kullandım doğuma 10 gun kslana kadar iğne için endişelenme kalp atımıyla baslatıyo genelde doktorlar benım bebişim tup oldugu için ben transferle basladım bidaha hiç ara vermeden doğuma iki gun kalana kadar kullandım dediğin gibi o iğneyı yapmak benide cok rahatlatıyodu sen bilirsin baska doktora danışbistersen ama 10 gun sonrada baslasan gec olmaz bence hatta benım tup doktorum baslarda istersen gun asırı yap 10 la 25.hafta arası hergun sonra gene gun asırı yapadabılırsın demiştı canın yanmıyosa hep hergun yap bı sakıncası olmaz demiştı korkma Rabbime emanet inş cok guzel tatlı telaseler seni beklıyo

roses değerlerin cok iyi cnm
dr lar klip atisindan sonra baslatiyorlar bazen
bizim tup bebek olduğu için erken basladik için rahat olsun

ozim kizcen nasil

ctesi detayli usg miz vardi ankaraya gittik
hersey güzel cikti problem yok sukurler olsun
24 cm 420 gr olmuş kizcem buyuyoruz sanirim

iki gundur de pit pitlari hissediyorum muhteşem bir duyguymuş bugünüme binlerce sukur

unutulmadığıma sevindim.ketenhelvam 1 tanececik kızım var 13 aylık.hayat onla çok güzel gidiyo.hilalciğim internetten monozebra kartı diye arat siyah beyaz resimler çıkıyo.onlar yağmurun ilk eğitici oyuncaklarıydı ve çok dikkatini çekiyodu.özellikle kelebeğe bayılıyodu.resimleri 20 cm gibi bi mesafeden gösterip onlarla ilgili ses ,şarkı,hikaye tarzı şeyler anlattt

Aysunum masallah sıze en keyıflı haftalara geldın tadını cıkar su gıbı gecıyo sonra bı bakmışsın kucagında inş inanamıyo insan kızcemniyı cok şükür teyzesı buyuyo 68 gunluk olduk agular gulmeler basladı hamd olsun heran şükredıyorum onu veren rabbime biraz uykusuz ve aglağız ama dunya tatlısı herseye deger yeterki iyı olsun sanırım uykusuzluğa alıştım baslarda zonbi gibi gezıyodum kızım annesını forma sokmakta kararlı inş 17 kilo almıştım 94 kiloyla doğuma gırdım yuhh bana ama şuan 78 kg zaten 77 ile hamile kaldım oyuzden hiç takma sakın keyfıne bak tabı suan emzırdıkce deli gibi acıkıyorum ve yıyıyorum inş kilo almam zayıflamam devam etse super olur işte bole aysunum gecem gündüzüm kızım zamanında cok iş cok yemek yaptım şimdi tek işim o saldım gerısını kuzumun tadını cıkarmaya calışıyorum heranı ayrı guzel inş sende görüceksin ozım haklıymış dersın zaman cabuk gecıyo hazırlıklarını 32 haftaya kadar bıtır derım sonra hslı kalmıyo bol bol dınlen ozaman suzamanlar en enerjık haftalar keyıfle yap alışverişlerını bana cok kıyafet almışsın falan demişlerdi iykıde almışım ohh misler gıbı hepsınıde gıydırıyorum hiç içinde kalmasın ne ıstersen al kimseyı dınleme hol badı ve patıklı alt ben tulumu cok kullanıyorum ıkı parca alt ustte almıştım ama sevmıyorum kızım cok hareketlı tıpkı karnımdaki gibi sıyrılıyo ustunde sureklı sınır oluyorum aldıklarını boy boy al bıde battanıye cok lazım oluyo penye ve tam kare olanlar en rahatolanları aklına bişi takılırsa sorarsın öpüyorum sizi cok

Rose cnm bende gorumcemde kalp atisiyla basladik igneye bencede gec degil ama icin rahat etcekse baska doktorada danis progestani istemeyi unutma

Ozim bende ayakli tulumlarla cok rahat ediyorum hatta kipanin giyim markasi var f&F diye hem cok uygun hemde yüzde yüz pamuklu.birde indirimden bez buldukca alin hamisler ben almistim cok fark oluyo 28 olan prima premium care i 21 e almistim gerci bitiyor mecbur gene aliyorsunuz.pamuklu mendil babyme aldim o da uygundu.gaz icin muslin kumas bez alin hatta bnm kv de kumas aldi dikti cok uyguna geldi.netten aldigim kiyafetler cok dandik cikti ondan güzel kiyafetleri mothercaredan aldim.bide biberon da dr browns u tek gecerim her ihtimale karsi bi tane alin ztn sonra rezene fln cay verirsiniz.mont türü ilk zamanlarda astronat türü cok rahat oluyo bi tane yeter. Penye battaniye fazlaca alin.bide disari ana kucagi icin polar alin bi tane.bnm aklima gelenler bunlar şimdilik

Ozimmm sagol teyzesi buyuyoruz cok sukurrr..

Senin kizini prensesini yerim ben.masallah size..sende ne guzel kilo vefmissin masallah zaten kiloyu takmiyorum artik 8 kilo aldim bile ama olsun kzcem iyi veririz gider

Pijama takimi cok alma diyorsun almadim pek zaten almayayimda ozaman.tulum ve citcitli bsdylerden aldim.bir tane de hastsne cikisi..
Gerisini yenidogan almiycam artık buyuk alcam.aliyorum canim basladim alisverise..
Ins.odasi falan bitecrk subata kadarcok sukur binnnn sukur Allah'a.
Öpüyorum seni prensesini.

Mrb bnde yenı katıldm aranıza dün 6 haftalık hamile oldugumu öğrendm 20 yasındaym ve 6 aylık evliyim hamıle oldugumu kımseye soyleyemedım herkez ters tepkilr vrrıcekmiş gıbı gelıyo ozellıkle gorümcelerim daha küçüksün nıye dıkkat etmedınz gıbı seyler duymktan cok korkuyorum (((

hamile olabilmek için can attık hepimiz, bence çok şanslısınki bebek verdi rabbim sana. İnsanların ne dediği umrunda olmamalı, bakıcak olan sen ve eşinsin. Buna kimsenin müdahele hkkı yok, he dersenki ben istemiyorum. O zaman korunucaktınız ve bu bebek olmıycaktı. Artık nasip olmuş sağlıkla doğurup büyütmek kalıyor size, kimseyide takma. tıka kulaklarını

anladım canım bende sanki kalp atışını duymak için iğneye ihtiyaç var sanıyodum neyse artık haftaya gidelim bakalım
birde sen demiştin ya anti tpo ve anti tg bendede yüksek çıkmıştı düşükten sonra olabiliyomuş diye bendede öyle çıkktı ama tsh değerim normal sence bu bebeği olumsuz etkilermi gebelikte tedavi gerekirmi

Cnm rosum bi sorun olsaydi bnm dr mutlaka söylerdi cok pimpirikliydi bende de öyle cikmisti .birde sana tavsiyem kendi doktoruna ilave perinatalog bul bnm doktorum onada göndermişti bizim riskli gebelik çünkü. Birde bol bol dinlen

kızlar sonunda bilgisayarıma girmeye vakit buldum heralde en son
6 aylık hamileyken fln girmiştim cepten bağlandım nete ilk defa akıllı telefon
bi akıllılık yaptı bana,ve albüm ekledim şimdilik 2 tane resim ekledim biri kuzumun
hastaneden çıktıgı gün diğeri 2 hafta önce asıl resimler babamızın cebinde ondan kendime
aktarayım güzel bi albbüm yapıcam

Hilal masallah kuzunu gordumm
Kizlar biz sali gunu gidicez kontrole malum 15 gunde 1 artik cok sabirsizlaniyorum dogucagi gun gelsin hemen
Rosem senin kontrolun ne zaman hangi gun gidiceksin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…