slm kızlar
geldim bende doktordan şimdiliik herşey yolunda hep böyle gitsin inşlh benim doktor beni sinir etti bu arada iğne vermicekmisiniz dedim 10 gün sonra gel hem keseyi daha net hemde kalp atışını duyalım öyle dedi yaa doğrumu yaptı bu doktor acaba başka bi hastaneyedemi gitsem şimdilik sadece coraspirin verdi 100 mm lik içtim hemen 1 tane .iğneyi 10 gün sonra vercekmiş
troid diyodum ya bunun içinde hamilelikte herhangi bir ilaç vs tedaviye gerek yok dedi çünkü tsh değerim normaldi sadece anti tpo ve anti tg yüksekti sadece...ama istersen endokrine git dedi
kızlar sizce iğneyi vermesimi gerekiyodu başka doktora gitsemmi
ay hilal dün sen ananas ye dedin ya ben bugün rüyamda ananas yiyodum resmen yaa bilinç altı işte
coraspirini aldım onu verdi bi tek zaten bu doktor yanlışmı yaptı ya başka hastaneyemi gitsem ben 1o gün sonra geç kalmış olmayayım da progesteron fitilide sorarım bakalım verirse artık sinir oldum doktorlar okadar rahatlarki bana dedikleri rahat ol aşkım sen iğne için daha var diyo
rosescım tebrikler canım hamişliğin kesinleşmişiğne konusunu drun ayarlar merek etme.bide coraspirini sor ben ikisini bir kullanıyordum mesela.hilalcim eylin nasıl balım herşey yolundamı..peri ve aysunay hamişliğin tadını çıkarın walla bu son zamanlar inanın çok cabuk bitiyor sonra uykusuz geceler başlıyor:27.ksell ben hatırladım seni nasılsın sanırım 2.ye hamişsin sen dimi yada doğurdunmu 2.bebişide ayyy kafam karıştı:44::44:bizde büyümeye devam ediyoruz.yaramazlıklarımız giderek artıyor karıştırılmadık dolap ve cekmecem yok henüz yürümüyorlar ama acele etmiyorum..oğlum daha istekli ama yürüme konusunda...bu günlerde ikiside grip onun dışında bi sıkıntımız yok bin şükür bu kışıda atlattıkmı yaza sırtım yere gelmez işşallah amin.kızlar siz nasılsınız hepinizi ve megi gamzeyiiiiiii ferda pofidik ...... çoook özledimmmmmmm
Rose cnm degerimiz cok benziyor benimde böyle cikmisti hadi hayırlısı bide bencede corasprini sor bende icmistim birde nacizanne tavsiyem progestan fitil kullan bi sakibcasi yok faydasi var bana dr hep igne hem fitil vermisti ki belki hatirlarsan ben cok kanamali düşük riskli bi gebelik gecirdim belki onlar sayesinde tutundu kuzum
Kselk hatirladim cnm ne var ne yok nasilsiniz
Ketenhelvam gecmis olsun bende bu kisi bi atlatsam diyorum bizim disari fln cikmamiz yasak yazi sokakta gecircem valla
Ceylin hanimin idrar sonuclarida iyi cikti idrar yolu enfeksiyonu geçmiş cok şükür haftaya da annem geliyormus cok sevindim
Dün dr ceylinin hikayesini duyunca (radyolog) bunca seyi bu bebek mi atlatti dedi sonra kizim adamin eline isedi cok güldüm tam zilli olcak tam
Ya kizlar bide oyuncak tavsiyeniz varmi
Ilgisini cekecek
Aysunum masallah sıze en keyıflı haftalara geldın tadını cıkar su gıbı gecıyo sonra bı bakmışsın kucagında inş inanamıyo insan kızcemniyı cok şükür teyzesı buyuyo 68 gunluk olduk agular gulmeler basladı hamd olsun heran şükredıyorum onu veren rabbime biraz uykusuz ve aglağız ama dunya tatlısı herseye deger yeterki iyı olsun sanırım uykusuzluğa alıştım baslarda zonbi gibi gezıyodum kızım annesını forma sokmakta kararlı inş 17 kilo almıştım 94 kiloyla doğuma gırdım yuhh bana ama şuan 78 kg zaten 77 ile hamile kaldım oyuzden hiç takma sakın keyfıne bak tabı suan emzırdıkce deli gibi acıkıyorum ve yıyıyorum inş kilo almam zayıflamam devam etse super olur işte bole aysunum gecem gündüzüm kızım zamanında cok iş cok yemek yaptım şimdi tek işim o saldım gerısını kuzumun tadını cıkarmaya calışıyorum heranı ayrı guzel inş sende görüceksin ozım haklıymış dersın zaman cabuk gecıyo hazırlıklarını 32 haftaya kadar bıtır derım sonra hslı kalmıyo bol bol dınlen ozaman suzamanlar en enerjık haftalar keyıfle yap alışverişlerını bana cok kıyafet almışsın falan demişlerdi iykıde almışım ohh misler gıbı hepsınıde gıydırıyorum hiç içinde kalmasın ne ıstersen al kimseyı dınleme hol badı ve patıklı alt ben tulumu cok kullanıyorum ıkı parca alt ustte almıştım ama sevmıyorum kızım cok hareketlı tıpkı karnımdaki gibi sıyrılıyo ustunde sureklı sınır oluyorum aldıklarını boy boy al bıde battanıye cok lazım oluyo penye ve tam kare olanlar en rahatolanları aklına bişi takılırsa sorarsın öpüyorum sizi cok
Mrb bnde yenı katıldm aranıza dün 6 haftalık hamile oldugumu öğrendm 20 yasındaym ve 6 aylık evliyim hamıle oldugumu kımseye soyleyemedım herkez ters tepkilr vrrıcekmiş gıbı gelıyo ozellıkle gorümcelerim daha küçüksün nıye dıkkat etmedınz gıbı seyler duymktan cok korkuyorum(((
Rose cnm bende gorumcemde kalp atisiyla basladik igneye bencede gec degil ama icin rahat etcekse baska doktorada danis progestani istemeyi unutma
Ozim bende ayakli tulumlarla cok rahat ediyorum hatta kipanin giyim markasi var f&F diye hem cok uygun hemde yüzde yüz pamuklu.birde indirimden bez buldukca alin hamisler ben almistim cok fark oluyo 28 olan prima premium care i 21 e almistim gerci bitiyor mecbur gene aliyorsunuz.pamuklu mendil babyme aldim o da uygundu.gaz icin muslin kumas bez alin hatta bnm kv de kumas aldi dikti cok uyguna geldi.netten aldigim kiyafetler cok dandik cikti ondan güzel kiyafetleri mothercaredan aldim.bide biberon da dr browns u tek gecerim her ihtimale karsi bi tane alin ztn sonra rezene fln cay verirsiniz.mont türü ilk zamanlarda astronat türü cok rahat oluyo bi tane yeter. Penye battaniye fazlaca alin.bide disari ana kucagi icin polar alin bi tane.bnm aklima gelenler bunlar şimdilik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?