Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

hilalcim ben 7.aydan itibaren iki çocuğa bakmaya başladım tek başımaannem ve kardeşim çok bunaldığım anlarda yada misafirim olduğu zamanlarda geldiler onun dışında hep yalnızdım...ben iki çocuğa baktıysam sen tek çocuğa bakarsın canım benimbaşlarda biraz yorulursun ama bi düzen oturttuğun zaman herşey kendiliğinden oluverir..yeterki sen kendine güven

Kizlar selam

Rosses dun dr a gidicekti haber getirmemis bize insallah hersey yolundadir kalp atisi icin erken olabilir canim ben 6 kusurlerde duymustum

Hilalcim annem ve esimde bana ayni baskiyi yapiyor cunki onumuzde ornek gorumcem var ccocuklariyla hic ilgilenmiyor annesi yaninda birine o digerine yatili bakici bakiyor ustelik bi tanede ev islerine uardimcisi var ama ben asla brnegimin bi baskasiyla gece gunduz kalmasi tahammul edemem ve bu soyledigimde goruce diyip sinir ediyorlar onu el kadarken yanimdan ayirdigimi dusunemiyorum bile hersey raziyim ama annem simdiden cok karisiyor ce yanimda 15 gun hadi cok zor bebek 1 aydan fazla kimseyi istemiyorum ben ailecek gayet mutlu olucagimizi dusunuyorum insallah istedigim gibide olur bence annen yaniliyor sakin kirma biz bebeklerimizi nasil seviyorsak iste onlarda bizi oyle seviyorlar yani gercekten zor bir durum ben anneme bazikce diyorum sen misafirlerle ilgilen yeter zaten beni en kasan kismi o gelen giden fasli ben oglumla basbasa ask yasamak istiyorum esimi ihmal etmemek icinde yalniz kalmaya ihtiyacimiz olucak insallah yanilmiyorumdur

slm kızlar
yazamadım 2 gündür gittim ben doktora 5+4 haftalığım doktor haftasına göre kesenin uyumlu olduğunu söyledi ama kalp atışı için erken dedi 1 hafta sonra gidicez bakalım artık duymamız lazım 1 hafta sonra dedi
bu arada iğnemi de verdi clexan 0.4 lük verdi eşim vuruyor korktuğum gibi değilmiş hiç anlamıyorum bile incecik zaten
troid içinde tsh hormonlarım normal olduğu için tedavi gerekmiyor dedi ama 3 ayda bir kan değerlerime bakılacakmış birde miğdem çok bulanıyor yaa.. yani şimdilik herşey yolunda görünüyor iniişlh hep böyle gitsin

Son düzenleme:
kızlar bende anlıyorum iyilğim için diyor ama bende ne kadar çabuk düzenimi
oturtturursam o kadar iyi,annem 12 günlüğüne geldi ama onun derdi hala başka şehirde
yaşıyor olmam eşimede kızıp duruyor aldın kızımı götürdün die .bende tahammül edemiyorum
beni pohpohlayıp sen herşeyi yaparsın başarırsın neler atlattın diyceğine ben olmadan yapamazsın deyip duruyor
birde yardımcı tut deyip duruyor masrafımız deli gibi arttı işte bugün doktora gitti 275 muayne +150 rota aşısı
bide bizde her hafta mama alıyoruz bezidir vitaminidir sürekli tekrarlanan tetkikleri var
sigorta hala ceylinin sigortasını yapmıyor geçirdiklerinden dolayı hala hbr bekliyoruz

kızlar bugün yeni apartmanda bi komşu beni çıldırttı
bizim arabanın arkasına bi araba park etmiş ne numara var ne bi kağıt bende
zillere basmaya başladım soruyorum tek tek ,neyse bi zilde sadece otomatiğe basıyorlar
cevap fln yok bende tekrar bastım adam cama bi çıktı nasıl bağırıyor
diyorum kusra bakmayın bilmiyorum ondan bastım öğren o zmn dedi
ama nasıl bagırıyor ben sürekli özür diliyorum dedim bilmediğim için bastım çocugu
doktora götürcem ondan basıyorum banane be demez mi ayyy allahım nevrim döndü
hadi yaşlıdır dedim sustum .eşim geldi neyse gitttik ben başladım arabada ağlamaya
eşim diyo gidip dövcem adamı saçmalama dedim o daha fzla dolmasın diye sustum
ama çok gücüme gitti biz olsak yapabilceğimiz bi şey varmı deriz millet ne vurdumduymaz
ziline basıldı die birde karşındaki bayan nasıl bagırırsın ,annemde bebeğin yanındaydı
çıkamadı polise gidelim fln diyor nasıl sana bagırır fln,sonra annemle eşim bi gaza geld,iler
bu sefer onları nasl sakinleştirdiğimi şaşırdım

canım bende aynı senin gibiyim uzaktayım ailemden aynı benim ennemde buraya gelin diyor ordan kayın validem buraya gelin diyor biz iki aileyede uzaağız geçen seferki hamileliğimde nerdeyse gidecektim annemlerin oraya o da bi stres yapmıştı bana işte annelerdeiyiliğimizi istiyorlar bizi düşündüklerinden yani üzülmeben burda huzurluyum burda kalıyorum
birde adam olacak bir kadına nasıl böyle davranırlar anlamam işte heryerde çıkkııyor bitane böyle antikalar

Hilalcim okuz arar misin cok iste biz olsak sorariz bi ihtiyaciniz var mi diye hakketem
annen biraz anneme benziyor galiba :)) banada haftada bir yardimci geliyor ama inan istemiyorum keske evim biraz kucuk olsaydida herseyini ben yapsaydim ona bile ihtiyacim olmasaydi masraflar cok artiuor buna eminim biz simdiden bez depoluyoruz indirimde buldum mu aliyorum kiyafet desen halasi Amerikadan neler getirdi biz burdan neler aldik insan kendinden vazgeciyormus el kadar cocugun eksigi bitmiyor valla :)

Rosem canim tabiki kalp atisi icin cok erkenmis bidahaki randevuda duyucaksiniz insallah hersey guzel olucak canim icini ferah tut

Cok yakindan bi mucizeye sahit oldum gecen gunlerde kuzenimin ve esinin bebekleri olmuyordu sper m sayisi dusuktu esinde kist vardi derken tup bebek sartti maddi olarakta pek iyi sayilmazlar ailece aramizda toplamayi ve hediye etmeyi dusunuyorduk ki hamile oldugunu ogrendik kendileride bizde soktayiz ve cok mutluyuz dua edin kucaklarina almak nasib olsun mucize bebegi

Bana gelince bugun butun gun uyudum gozumu acamiyorum ve sapsariydim kalktik dr a ne dese begenirsiniz bebek cok asagida fazla ayakta kalma yurume daha erken dogmasini istemeyiz senin agri esigin yuksek galiba ama acilma ve agrilardan boyle olabilirsin dedi Allah korusun su yilbasini atlatalim oyle gelsin minnosum yoksa bana vermez kuveze koyarlar koklayamam (
Bu arada sanirim sol gogsumden bi damla sut gelmis atletimde leke gordum ayrica sag gogsumde cok sizliyor galiba sut doluyor normaldir dimi kizlar

Son düzenleme:

inşlh perim duyarım hayırlısı bakalım birde perim rüyamda oğlumu gördüm rabbim bilir ama benim oğluşum olcak gibi hissediyorum okadar güzeldi ki kokusu hala burnumda miss gibi nasıl öpüyordum gerçek gibiydi birde bu rüyayı hamile olduğumu öğrenmeden 1 hafta önce felan görmüştüm
perim sende dinlen madem böyle bi risk varmış dikkat et kendine bişeycik olmaz vakitlice gelir inşl kuzun yesin onu teyzsi

Duyarsin canim korkma hersey guzel olucak oyle hissediyorum
Bende ruyamda hamileligimi ogrendikten sonra erkek bebis gormustum esmer minicikti sonra ruyamda bebegime birsuru seyler almistim ve hepsi mavi mickey liydi hayirlisi insallah hersey gonlune gore olsun canim benim
Benim oglan suanda hickiriyor Allah sanada gostersinbugunleri hergun dahada guzel teyzesi hamileligini doya doya yasa bol bol foto cek

Günaydin kizlar
Beyaz kelebek benimde aslinda gecmis degil ya ben zofer 8 mg kullaniyorum yoksa cok kotuyum

hmm anladim sen de benim gibisin o zaman, hap alinca geciyor de mi? ben de iste gecen haftaya kadar her gun hap aldim, artik cok az bulantim oluyor sabahlari onu da kolonya koklayarak filan geciriyorum :) ins senin bu kadar uzun surmez canim.

canim benim, annene kizma, bunlar senin simdiye kadar yasadiklarinin hepsinin birikimi, bi de gercekten dogum sonrasi bunalimi diye bi sey var, bi arkadasim hap bile kullanmisti, gorunen hicbi sorunu olmamasina ragmen. gecicek bu gunler, buyutmemeye calis, ins sizler iyi olun saglikli olun, kim ne demis, neden demis bunlar ufak seyler.. canim benim...

Selam kizlar aranizda yeniyim insallah buraya hamileyimmmm diye yazmayi nasip eder rabbimmmmmm adetim 6 gun gecikti hadi hayirlisi

hadi bakalim ins, guzel haberlerini bekliyoruuuz :)

hayırlı olsun cnm..Allah tamamına erdirsin..

bence sen haklısın cnm..annenn hareketi yanlış..bi arkadaşım senden sonra erken doğum yaptı ilk 1 hafta annesi geldi sonra yalnızdı bebek de hastanedeydi..(31 hafta)bebek çıkınca annesine gitti 1 ay kadar(başka şehirde) sonra yine yalnız..maşallah alıştı bebek de güzel kilo alıyo vs..(kucakta bebekle bu kadar yazabildim:))

ben de senn gibi düşünüodum cnm ama olay şööle gelişti..annem doğumdan 2 hafta önce geldi..birlikte bekledik gayet iyi geldi..zaten son 39 da geldi 40 bitince doğurdum..iice de ağırlaştım ve ii ki varmış yerimden zor kalkıodum her işimi yemek temizlik annem yaptı..sonra doğumda süper destek oldu masaj moral vs (annem soğukkanlıdır:)kendi sezeryan olmasına rağmen ii moral verdi) hastanedeyken bebeğin altını filan deiştirdi, 2 hafta kadar daha durdu ama hep bana öğretmeye gayret etti..ev işleri ondaydı ve eşimde tabii..aama bebeği mümkün mertebe bana verdi..altını deiştir üstünü giydir vs..emzirme zaten acaip zaman alıyo ilk zamanlar..sonra kayınvalidem geldi 20 gün de o durdu o da ev işleriyle ilgilendi bi de bebek uyanıksa gazını çıkarıp onunla konuşmak eğlendirmek..1-2 akşam misafir geldi bebek durmayınca o ilgilendi uyuttu vs..(ama biz 40 içinde neredeyse hiç misafir kabul etmedik bu gelen 1-2 misafir de geldiğine pişman oldu:)) ama tatataaa göğüs enfeksiyonu oldum tam kv gidecekken kadıncağız 1-2 gün daha kaldı anneme beni teslim etmek için o 1-2 gün bebeğe de bakmaya yardımcı oldu..sonra yine 40 ına kadar annem geldi..sonra annemle onlara gittik 10 gün..eşim yurtdışındaydı..ve tatataa yine orda da enfeksiyon tekkrarladı ve yine annem yardımaaa...AMA İLK 1-2 HAFTA BAZI GECELER ÇOK UYKUM OLUP DA KORKUP ANNEMİN YANINDA EMZİRMEM DIŞINDA GECELERİ KİMSEYİ RAHATSIZ ETMEMEYE ÇALIŞTIM..EŞİM KENDİ KALKIODU BEBEĞİN SESİNİ DUYARSA HALA DA ÖYLE..sonra eve geldik..kendi kendimize alıştık iice..geçen 1 hafta kayınvalidem geldi..ama her yaptığını beğenmiorum kadının..birlikte bebeği yıkadık yıkamasına laf ettim, gaz çıkarmasına (pışpışlıyo bebeğin gazı da çıkamıo) ,bebeği sallayıp uyutmaya çalışmasına vs..zira artık kendim bi düzene alıştım bebeği de alıştırdım ve kimsenn karışmasını istemiorum ve bunu açıkça sölüyorum..ama ii ki varlar..ii ki kalplerini kırıp da istemiorum filan dememişim..şu 40 ına kadar doğum yapan kadın yalnız bırakılmaz olayına bayıldım doğrusu..bilemezdim hastalancağımı filan..ailelerden uzağız..anında kimse gelemez..bence de yalnız kalmamalı en azından ilk doğumda

Slm kizlar bikac gundur bulantilarim yine sidetlendi hata kusmayabasladim oysaki ilacda kullaniyorum bide bugun grip oldum hersey üst uste yarin biraz isim var biterse drgitcem. ?..

Slm kizlar bikac gundur bulantilarim yine sidetlendi hata kusmayabasladim oysaki ilacda kullaniyorum bide bugun grip oldum hersey üst uste yarin biraz isim var biterse drgitcem. ?..

Allah sifa versin gebelikte hastalik zor

Gunaydinn kizlar

Biz geceleri hic uyuyamiyoruz benim surekli carpintim var nefes alamiyor gibi hissediyorum ve malum wc ihtiyaci anlicaginiz uykusuzluga alistim :))

Tavuklum annem keske senin annen gibi olsa bana bebek cok kucukken sen altini acamazsin dedi yani bebegi bana birakmak istemiyor ama neyseki kimseyi takmiyorum hayir ben onun annesiyim ona en iyi ben bakarip diyip siyriliyorum insallah dogumdan sonra beni bunaltmazlar kayinvalidem bana zaten kesinlikle yardimci olmaz annemde dunya iyisi ama bebegi paylasamiyoruz aslinda haklisin kirki cikma olayi dogru bencede yanimda birine ihtiyacim olucak cunki esim sabah ise gidiyor kesinlikle bebek uyumayinca uyandirip yardim istemeye hakkim yok ha o yardim eder ni orasinida hic bilmiyorum

Su bebiskom vaktinde bi gelsinde ben herseye raziyim saglikla kavusalim alisicaz artik onunla hayatimiza

slm kızlar
dün akşam çok hafif lekem oldu hemen acile gittik çok korktum dedim napıcam ben bebeğim gidiyor
birde baktık ki yavrumun kalp atışları başlamış duygularımı tarif bile edemem dodktor haftasıyla uyumlu olduğunu söyledi şuan 6+6 haftalığım düşük tehl,ikem yokmuş ama neden öyle leke geldi anlamadım progesteron istedim verdi fitil olarak kullanıcam ağız yoluylada alınıyomuş ama yan etkileri daha az olur diye fitil olarak kullan dedi doktorum
böyle işte rabbim bu sevincimi daim etsin bişey olmada şu 9 ay geçsin

Son düzenleme:
Oy minnos annesine hafi dr a git sana surprizim mi var demis cok sevindim canim olabiliyor boyle lekelenmeler bende etrafimda cok duyuyorum ama biliyorsun kirmizi olmadigi surece korkma tabi soylemek kolay o senin en kiymetlin simdi insallah tekrarlamazda sebi korkutmaz ama su korkular hic bitmiyor benimde korkularim var insallah hepimiz saglicakla kavusuruz kuzulara

kızlaaarr ya adet gunume 2 gun varken baslayan ve 6 gun gelen lekelenmenın ustunden gecen 14.gun.ve dun test yaptm hala negatıf ben nabıımm sımdı

öyle cnm sağlıkla doğsun da çok tatlış bişi oluyolaa yaa..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…