Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

Herkese iyi bayramlar

Bora firsat vermiyor hala gece 3ten once uyumuyor hic giremiyorum simdi firsat buldum

Hilalcim cok gecmis olsun Allah guc versin bizide haberdar et ne zaman dertlesmek istersen ben varim keske elimizden fazlasi gelse mr i insallah iyi cikar ve gunler gecer biter

Rose nasil gidiyor annelik benim tamda hayallerimdeki gibi cok yaramaz bi oglum oldu olduda bana da ekstra enerji lazimmis onu istemeyi unuttum heralde

Derya sen neden boyle umutsuz bi yazi yazdin canini sıkan neyse gecer insallah

Tanger buyumus senin bebeginde yaa

Herkesi cok opuyorum
Meg her geldigimde senden hayirlisiyla guzel bi haber bekliyorum

Allaha emanet olun kizlar

Geçen cumartesi kizimin beyin mr i cekildi 2 doz ilacla anca uyutuldu bende kivrilip girdim o mr makinesine cok sesliydi cok zor uyutuldu yavrum dün akşam dr u cd sini ve raporu inceleyip aradi durum bekledigimizden daha da ileri dedi daha once 1 seviye en hafifi demisti simdi 2-3 gibi diyor en son 4 ztn.surec daha da uzun olcak dedi .fizik tedavi ye baslayali henüz 1 yil bile olmadi ama bana yillar gibi geliyor sürekli kötü hbr verip gidiyorum ama benimde sinavim bu elimden geleni yapıyorum ama çok zor .rabbim dayanma gücü versin .hepinizin iyi dileklerini okuyorum herkesten allah razı olsun

Hilalcim canım öncelikle gecmiş olsun Allah şifa versın yavruna.durum tam olarak ne bılmıyorum.inşallah tez zamanda sağlığına kavuşur kızın

Hilalcim az once boraya biseyler yedirmeye ugrasiyordum show haber acikmis inan farkinda bile degildim haber premature bebeklerle ilgili olunca hemen dinlemee basladim 27 haftalik dogan drlarin yasmam umidi vermedigi yasasa da duymaz duysa goremez gorse isitemez isitse yuruyemez dedikleri bebek kocaman bi cocuk olmus ve bunlarin hepsini yapabiliyor adi Hira bence haberin tekrarini bul ve izle lutfen
ben bunu yazmak icin geldim ama senin yazini okuyunca daha bi duygusal oldum soylemesi kolay tahmin ediyorum belki yazdiklarimiz hiiic bisey ifade etmiyor cunki dusunuyorum da kolay degil senden guzel haberler alicagim gunu yurekten bekliyorum gecmis bitmis olsun hemde hemen
ufacik gelismelerden bile haberdar et Allah a emanet olun

Hilalim Allah her daim yardımcın olsun inşallah..
Ne diyeceğimi bilemiyorum.. Bu zor günler geçsin gitsin, evinizde hep güneş açsın inşallah...

Hilalim hep duamdasın Rabbim tez zamanda bu zor imtihandan mutlulukla çıkmanızı nasip etsın evladını saglıkla sizlere bagıslasın nedesem bos zor gunleriniz bian once gecıp gıtsın inş Rabbim yar ve yardımcınız olsun güç kuvvet versin

merhaba arkadaşlar..kalp kalbe arşıymış herkes bu ara bi uğramış topiğe..benm de aklıma düştünüz ancak hilalin mesajına üzüldüm.. Allah acil şifalar versin cnm..Tam durumu bilmiyorum ama inşallah tez zamanda iyilşir yavrucuğun..

Merhaba arkadaşlar rabbim hepinizin yuvasina saglik sihhat mutluluk versin insallah.adetim birkac gun gecti test yaptim hamile yim.kan a gitti m ordada cikti.rabbim inşallah kucağıma almayi nasip eder.dualarinizi beklerim ve bende en kisa zamanda bebek isteyen arkadaşlarım icin duaciyim.sizlerlede paylaşmak istedim öpüyorum

UOTE="Meg, post: 37451528, member: 111164"]Moonum Allah kucağına almayı da nasip etsin inşallah 2. kuzunu Ne mutlu[/QUOTE]
Sağol tatlim inşallah rabbim herkese nasip etsin

Bu topigi gercekten seviyor , , özlüyorum bilgilerin havada uctugu,gebeligin her aninda birlikte oldugumuz ve gercek arkadasliklarin oldugu bir topikti keske bu kadar ayri dusmeseydik be!

UOTE="88prenses22, post: 37562986, member: 276297"]moon canım tebrik ederim Rabbim kucağına almayı da nasip etsin
bu arada ben de çok özlüyorum eski sohbetlerimizi[/QUOTE]
Sağol cnm insallah. Bugun dr gittik 6 haftalik bebek haftaya kalp atışı icin gidicez. İnşallah.

Kizlaar merhaba ben yeni üyeyiim benide araniza alirsaniz sevinirim 4aydir evliyim. Bebek istiyoooozamma daha olmuyo. Bu ay cok umutluyum. Akinti cok fazla, batma var ve agrilarim var. 4 gun var adet tarihime hadi bakalim ne olucak amma kocamda sperm sayisi normaldan az. Boyle hamile kala bilirmiyim,?? Boyle bir sey yaşayan varmi??

Hosgeldin cnm aramiza.sbol bol esin keçiboynuzu yesin ilişkiden once turk kahvesi icsin.en yakin zamanda hamile kalirsin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…