cnm benimki gece hiç kalkmıyordu artık o yüzden hiç bişey vermiyordumSağol canım inş Allahım saglıkla kucagımıza almayı nasıp etsin kesicemde gunduz problem yok gece napıcam bilmiyorum anne sutu yerıne ne verebılırım hiç bişi kabul etmıyo öğürüyo herseye sut içse yada mamayı alsa napıcam bilmiyorum sen kesınce gece ne vermeye basladın
Sağol canım inş Allahım saglıkla kucagımıza almayı nasıp etsin kesicemde gunduz problem yok gece napıcam bilmiyorum anne sutu yerıne ne verebılırım hiç bişi kabul etmıyo öğürüyo herseye sut içse yada mamayı alsa napıcam bilmiyorum sen kesınce gece ne vermeye basladın
Cok tesekkür ederim canım inş dediğin gıbı olur bıraz cok düşkünüz biz onada kıyamıyorum aglayınca ama napalım 17 ay emdi buda guzel bi surec en faydalı donemını emzırdım inş dıye dusunuyorum yenı meleğiminde hakkını yemek istemiyorum Allahım kolaylık versın inşÇoooooooook uzun bir aradan sonra yeniden buradayim arkadaşlar ne mutlu ki böyle güzel haberler ile karşılaştım. Rabbim her birinize sağlıkla kucağına almak nasip etsin.
Canım sanada tavsiyem gece uyumadan karnı iyice doymuş olsun ilk zamanlarda gece uyanır belki ama emin ol aç olduğundan değil emmeye alistigindan. Onunla sakin bir ses tonu ile kısık bir sesle konuş sevgi sözcükleri söyle ve gerekirse kucağına biraz al sev ve tekrar yerine yatir. Yavrucuklarin gece uyanma sebebi daha çok yakınlık beklediğinden ve emmeye alışık olduğundan karinlari ac olmuyor yani.. bir kaç gün sonra ikinizde alisirsiniz inşallah
Ozim çok sevindim canım Rabbim tamamına erdirsin inşallah aramızda 1 hafta var sanırim inşallah sağlıkla kucağımızada alırız amiiiiiiiiinnnnBuarada bendende bı suprız var bizede minik bı mucıze geldı inş adetım gecmiş farkında değilîm test yaptım negatıf olduguna enin olarak ama pozıtıf şok oldum kızım 17 aylık ama genede cok sevındım cok zorluklar yasadım tup bebekle tekrar ugrasmadan rabbım verdı inş saglıkla devam eder dok kostum hemen kese var dedi daha kucuk haftaya bakalım dedi clexsane basladık gene hemenn şoklardayımmm az önce geldım evee kızımı emzırıyodum bırak artık dedi nası bıraktırcam bılmıyorumm
Sağol canım inş saglıkla alalım kucagımıza senın sat neydı benım kı hatırladıgım 17 yada 19 -aralık kese minnacıktı daha înş bî aksılık cıkmaz bu ılk üç ay korkusu hıc bıtmıyo sanırım ilk düşüğümden ßonra kızımdada zehır etmıstım kendıme yapmıyım dıyorum elimde değil inş bi kalp atıslarını duyalım bıraz daha rahatlarımOzim çok sevindim canım Rabbim tamamına erdirsin inşallah aramızda 1 hafta var sanırim inşallah sağlıkla kucağımızada alırız amiiiiiiiiinnnn
Aaa gozun aydın rose senınki bendende küçükk hayırlısı bende emzirıyodum kes dedi ama geceyı kesemedım daha cok aglıyo baskada hiç bişi almıyo sut mama falan zaten bıraz yeme problemliyız biz 17 aylığız Evet canım basladım clexsane bende gene günde 1 tane 0.4 lük inş saglıkla dogar kuzular beraber buyuturuz basta zor olsada sonra ikisi birden buyuycek inş benımde daha yenı sadece keseyı gorduk henüzSlm arkadaslar cokk guzel haberler aldim masallah 2. Bebisi gelenleri tebrik ediyorum benimde sizlere guzel haberlerim var biraz erken oldu ama bende hamileyim 1 hafta oldu ogreneli daha bebegim 8 aylik artik emziremicem doktor bundada clexan verdi ozim sende kullanicakmisin clexan
Bende dun keseyi gordum cnm 3 mm di ama ben bugun baslicam clexana ve dpktorum sakin emzirme dedi clexane sute gecrrmisAaa gozun aydın rose senınki bendende küçükk hayırlısı bende emzirıyodum kes dedi ama geceyı kesemedım daha cok aglıyo baskada hiç bişi almıyo sut mama falan zaten bıraz yeme problemliyız biz 17 aylığız Evet canım basladım clexsane bende gene günde 1 tane 0.4 lük inş saglıkla dogar kuzular beraber buyuturuz basta zor olsada sonra ikisi birden buyuycek inş benımde daha yenı sadece keseyı gorduk henüz
Hadı yaa bana ole bişi demedi bıan önce kes dedi hemen kesiyım barıı zor olucak napalım bu kac gece seranat var bızım evde anlasılanBende dun keseyi gordum cnm 3 mm di ama ben bugun baslicam clexana ve dpktorum sakin emzirme dedi clexane sute gecrrmis
Canım senole dıyınce korktum cocuk doktorumuzu aradım hemen clexsane nın bagırsak emilimi olmadıgı için sute gecmezmiş korkma dedi gece emzırdıgimi soyledim hamilelikte emzırmenın bı sakıncası yok dedi tabı ama cok ıyıbeslenmelisin dedi yavas yavaş kesıcem bakalım benımkinin bıde aklı erıyo meme dıye bı bagırmaya baslıyoki görmeBende dun keseyi gordum cnm 3 mm di ama ben bugun baslicam clexana ve dpktorum sakin emzirme dedi clexane sute gecrrmis
Canim ciddimsin benim kadin dogm doktrum birak dedi kac gundur cok uzgunum unanki emzirmek cok istiyorum oglumda cok duskun birde benim doktorum dediki bu erkek cocugu dedi simdi senin kadinlik hormonlarin sute gecer suttende bebege gecerse iyi olmazmis hani gebelikte kadinlikhormonlari tavan yaptigi icinCanım senole dıyınce korktum cocuk doktorumuzu aradım hem. clexsane nın bagırsak emilimi olmadıgı için sute gecmezmiş korkma dedi gece emzırdıgimi soyledim hamilelikte emzırmenın bı sakıncası yok dedi tabı ama ıyıbeslkadinlikhon dedi yavas yavaş kesıcem bakabenımkinin bıde aklı erıyo meme dıye bı bagırmaya baslıyoki görmealıscak artık napalım
Benım kadın dogumcumda emzirme kes sutun kalitesi bıtıyo dedi ama hormonal acıdan bişi demedı hatta bazı cocuk sutun tadı değişir kendi bırakır dedi ama benım kızın hiç niyeti yok ben gunduz kestım ama gece emıyo suan cocuk doktorumda suan hamıleliğin yenı ıyı beslen bı zararı olmaz dedi ne biliyim yaa bende ortada kaldım Allaha emanetler inş ikisinede kıyamıyorum emerse karnımdakine kıyamıyorum aglayınca kızımaCanim ciddimsin benim kadin dogm doktrum birak dedi kac gundur cok uzgunum unanki emzirmek cok istiyorum oglumda cok duskun birde benim doktorum dediki bu erkek cocugu dedi simdi senin kadinlik hormonlarin sute gecer suttende bebege gecerse iyi olmazmis hani gebelikte kadinlikhormonlari tavan yaptigi icin
Bende kiyamiyorum gorsen nasil emmek istoyor hala. azalttiyorum bende artik ama goguslerim nasiil sisti azaltinca clexanin sute gecmedine cok sevindim en azindan bende birden kesmem gece emziririm saglikla kucamiza alalim inslh tatlimBenım kadın dogumcumda emzirme kes sutun kalitesi bıtıyo dedi ama hormonal acıdan bişi demedı hatta bazı cocuk sutun tadı değişir kendi bırakır dedi ama benım kızın hiç niyeti yok ben gunduz kestım ama gece emıyo suan cocuk doktorumda suan hamıleliğin yenı ıyı beslen bı zararı olmaz dedi ne biliyim yaa bende ortada kaldım Allaha emanetler inş ikisinede kıyamıyorum emerse karnımdakine kıyamıyorum aglayınca kızıma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?