Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

TE="tavuklumakarna, post: 40881035, member: 352741"]kızlar hayırlı olsun ikincile geliyormuş..emine ozi moon..daha kimde varsa hepinize sağlıkla kavuşmanızı diliyorum..oğluş da 1.5 yaş oldu...:)[/QUOTE]
Maşallah cnm büyümüş oglun.benimde a kaldi artik:) :) heyacan dorukta

tavuklu makaarnaismin ne olay olmustu topikteseni görmek tebessüm yarattı yüzümde çok teşekkür ederim rabbim senin ve cümlemizin evlatlarınıda uzun ömürlü etsin inşallah sağlıkla sıhatle

Slm kizlar nasil herkesler 2. Bebislerdw geliyor hayirlisiyla benim oglan 11 aylik oldu. cok yaramaz hamile halimle pwsindeyim cok zorlaniyorum artik 22 haftalik olduk 2. De erkekmis bir yaramaz daha geliyor cok zormus arka arkaya hamile kalmak ama napim rabbim istedi oldu oglumla arkadas gibi buyucekler birlikte oynarlar yanliz kalmazlar diyede seviniyorum iste boyle bizden sizler nasilsiniz ozledim eski gunleri

Masallah cnm rabbım kucagına almayı nasıp etsıın baya kucukmus bende zorlandım ama benımkı ıkı yasındaydı rabbım yardıcın olsun sonra rahatlıcaz ınşallah benımde az kaldı heyecanlıyım

Hayırlı olsun ikinci prens roses bızede ıkıncı prenses geliyo nasıpse aramız cok azmış beraber sağlıkla alırız ıns kıyamam ya senın kuzun dahada küçük benim kızım 20 aylık oldu en azından hamıle kaldıgımdan beri yuruyo ama pesınde kosmak ilgilenmek gercekten biraz zorladı ıns kuzularımız saglıkla buyusunde unutulur bu zorluklar bende eski gunlerı ozluyorum ama kımse gırıp ıkı kelime yazmıyo terkedildi burası

Ayy gercekten cok az kalmış canım benım saglıkla kolaycacık kurtarsın inş Rabbim zorlanırsın tabı ya ıyıce agırlasmıssındır şimdi

Ayy gercekten cok az kalmış canım benım saglıkla kolaycacık kurtarsın inş Rabbim zorlanırsın tabı ya ıyıce agırlasmıssındır şimdi
Evet cnm sıstık baya uyuyamıyorum artık saga sola donerken bıle zorlanıyorum fatıh 38 haftada geldı normal dogum oldu bakalım bu ne zaman gelcek ben 10 hazıran gıbı dusunuyorum

Evet cnm sıstık baya uyuyamıyorum artık saga sola donerken bıle zorlanıyorum fatıh 38 haftada geldı normal dogum oldu bakalım bu ne zaman gelcek ben 10 hazıran gıbı dusunuyorum
Hadi hayırlısı son gunler gecmek bılmez artık ikinci doğum cok daha kolay oluyo dıyo tecrubeliler inş senınde anlamadan vaktınde sağlıkla gelir pasan kac kılo aldın bunda moon ben zaten şişkoydum iyıce şiştim şimdiden agır hıssedıyorum sankı kendımı ama mecbur hareketlıyım tabıkı hersey bana bakıyo son zamanlar naparım bılmem kızımda ayaklarım falan cok şişmişti sıcaklarda ıyıce bundada aynı zamanlar son sıcakları cekıcem şimdiden gozum korkuyo bı eylül gelse dıyorum

Cnm bende kılolu hamıle kaldım 13 kılo aldım ınsallah kolay dogururuZ verırız kıloları saglıklı dogsun yavrularda arkadasım da bugun 34 haftalık dogurdu suyu bıtmış sezeryana aldılar dıkkat et cnm bol su ıc ozellıkle havuc suyu amnıo sıvısını artırıyor

Merhaba uzun zamandır takip ediyorum siteyi ama sadece okuyucu olarak27 yaşındayım 1 yıllık evliyim önümüzdeki aylarda bebek planlamamız var daha önce denemedik bende doktora gittim kansızlığım ve genel kontroll için 25 gündür bitkisel demir hapı ve b vitamini kompleksi kullanıyorum bu gün sonuçlarım gayet normal çıktı kansızlık yok normal bütün değerlerin dedi bu sitede 3 ay öncesinden özellikle folik asit kullanılmalı diye bir çok yazı okumuştum doktor o da normal gerek yok dedi ama ben bi kaç kere sorunca için rahatlıycaksa yaziyim dedi ve yazdı sizce kullanmalımıyım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…