Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

hey allam bana da bak bana hele..:86:
kaç saatlik uykuyla kalktım,kocamı işe göndericem..
ama soraaa dombi yatak..

görüşürüz kızlar :92::92::92:

ben nerdeyim ya laaaaaaaaaaa

Posta Gazetesinden bir yazı ; koptum okumadan gecme:))

Sevgili Haydar Hocam.Ben 17 yaşında bir kızım internette kendime yeni bir erkek ...arkadaş edindim. Onu çok seviyorum Oda beni seviyormuş. Bana seni ailemle tanştırıcam dedi. Buna çok sevindim. Beni evlerine davet etti. Ailesiyle tanştırmak için. Evlerine gittiğimde evde kimse yoktu. Bana birazdan gelirler dedi. Onları beklerken birer kola içelim dedi. Ben de olur dedim. Odasına geçtik, kolamızı içerken erkek arkadaşım birden uyumaya başladı. Haydar Hocam sizce erkek arkadaşımın hastalığı ne ???

HAYDAR HOCANIN CEVABI : " Kızım seni anan Kadir Gecesi doğurmus. Dua et Colalar Karışmış :)

umarim güzel haberler aliriz bugün ama icime doguyo ilk hamilemizi cikaricaz insallah bugün

inşallah canımmmm benim bat 13 hazirandı hala kırmızılar yok cok şükürrr
inatla test yapmıycam diyorum şimdii. 2gün önce yapmıştım silik bir çizgi vardı kör oldum bakmaktan sonra kırdım attım :)​

cnm bu sonuca göre hamilesin o zamn inş.öledir

inşallah canım ya. dedim ya tırsıyorum test yapmaya. mesela gecen ay 2gün geç regl oldum
öyle bir hazırlamışımki psikolojimi yemin bile edebilirdim hamile olduguma,basım dönüyodu midem bulanıyodu ciddi ciddi hamile gibiydim öyle bozmuşum dengemi
bu ay da aynı hüsranı yaşamamak için 2-3 gün bekleyeyim diyorum​

günaydın kızlaaar nasılsınız???Umarım hepimiz bebeklerimize kavuşuruz..Bence de artık alacağız bebişlerimizin haberini :))
Kızlar bugün anneme gideceğim ben misafirleri gelecek de..akşam da yemeğe kalırız geç dönerim. Meeeeegggggg bugün yap testi de özelden bana da yaz aklım burada kalacakk

anlıyorum seni cnm inş.hakkında hayırlısı neyse o olur biran önce hamile kalırsın ne zamnadır istiyosun belki daha önce sormuş olabilir ama bu aralar unutkanlık aldı başını gitti ama 2 gün önce test yaptın demi

günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
batı gelenler, batı geçenler müjdeli haberler varmı
meg seni merak ediyorum kuzummm, test yaptınmı?

iyi gezmeler kuşuuum benim yerimede ye pastaları börekleriii

3 aydır evliyim canım ama bundan 7ay önce mecburen bir kürtajım oldu :2: gerçi dr.um korkma yine olacak bebeğin sağlıklı bir kadınsın dedi ama ister istemez insan korkuyor işte. garip bir duygu. yani 3 aydır çalışmalar devam ediyo

tamam canım hepiniz için yerim tabii canım inş sağlıkla hepimiz kavuşacağız bebişlerimize umudumuzu yitirmek yok..

cnm yeni evlisin daha öncede hamile kalmışsın moralini yüksek tutmaya çalış psikoloji çok önemli biliyosun evliliğin tadını çıkar bence

mağdurumda mağdurum kızlarrrrrr:84::84::84::84::84:
bat yarın ama az önce yine test yaptım çookkk silik çift çizgi.nedir benim bu siliklerden çektiğim ya bi bebiş ya vardır ya yoktur.yarına kadar gazi olmazsam kanda baktırıcam

silik cıkmışsa bile vardır bence olmasa hiçbişe cıkmaz allah gönlüne göre versin inş bebeğin seninledir bizde temmuza bakacağız artık bu ay nasip değilmiş demekki bize

ohoooo sıkma canınııı bidenem. benimde bat 13üydü. ben 12sinde yaptım testi silik cktı. ama bugün ayın 15i olmasına ragmen kırmızılar yok ve ben inadına test yapmıycam bekleyebildigim kadar bekliycem.
sakın kendini sıkma hayırlısı ne ise o olsun arkadaşımmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…