iyi geceler kızlarrr....
ben bu soruya evet dicem canım..kızlar soğan kürü adet düzenlermi bilgisi olan varmı
Aslında günlerin arasında çok fazla düzensizlik yoksa bitkilerden yararlanabilirsin.Nette iice araştır ve bence bir süre kullan derim.Medikal ilaçlar direk hormonlara yönelik olduğundan problem çok oluyor.
Medikal doktor değilde doktoraya devam edersem doktor ünvanı alıyorum.Ben moleküler biyologum.Ama maalesef şu anda mesleğimi yapamıyorum
cnm ayın 15 günü regli geçiyo hemen hemn soğan kürü kullanacam belki işe yarar hemde hamile kalmayı kolaylaştırıyomış denemeye değer
Olabilir.polikistik ovaryum teşhisimi koydular mı?başka belirtiler var mı?
peki o zaman eczanelerde satılan o ucuz gebelik testlerinin mutlaka doğru sonuç vermesini beklemeli miyiz sence?
adetten kaç gün sora bakılmalı?
kanda varsa HCG mutlaka idrarda da olur mu kısa sürede?
teşekkürler canım
fikir sahibiysen yanıtlar mısın?
Derler ya ucuz etin yahnisi yenmez diye.En pahalı test gerçekten en duyarlı olandır ve gerçekten doğru sonuç verir.Ama ben derim ki batından sonraki 5 gün içinde bakılmalı.Ucuzda olsa mutlaka sonuç verir.Hcg miktarı eğer gebelik olmuşsa 15 gün sonrasında duyarlı düzeye gelir.
yani gebeliğin oluştuğu tahmini tarihten itibaren 15 gün değil mi?
sanırım bu da batın 5 gün sonrasına denk geliyo..
benim bat 13 hazirandı da..
ama ben sabırsız davranıp 2 tane gebelik testi yapmıştım o ucuz olanlardan ve tek çizgiydi..(1 hafta önce falan adet tarihimden..)
hataydı erkendi evet..
yarın bakmayı düşünüyodum? ama sanırım erken?
birde, idrar testinden mi,kan tahlilinden mi söz ediyoruz?
İdrar testi.Bence bir kaç gün daha bekle derim.Tam belli olmayabilir varsa.En az 5 gün geçmesi gerekiyor. İnşallah 2 çizgi çıkar.
Uykum geldi bende çıkayım.Birtaneme sarılıp uyuyayım.Akşam üzeri tartışmıştık.Biraz üzdüm sanırım.Suçluluk duygum var yani.İiii geceler,her gün buradayım artık
bu sebeple daha duyarlı olan ve erken gebelik testi de denilenden alsam diyordum..
predictor..
bakalım napıcaz..
teşekkür ederim bilgilendirme için arkadaşım
inşallah bebeklerimizi alırız kucağımıza,inşallahh.. hepimiz..
Uykum geldi bende çıkayım.Birtaneme sarılıp uyuyayım.Akşam üzeri tartışmıştık.Biraz üzdüm sanırım.Suçluluk duygum var yani.İiii geceler,her gün buradayım artık
Sabırsızlanıyorum diyorsan alabilirsin.Ben teşekkür ediyorum bebeğim olana kadar hep buradayım.İnşallah çok istiyorum olmasını.iyi geceler
iyi geceler bende çıkıyorum dua dedin sabah doktora gittiğimde başka sorun çıkmasın kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?