Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

silik cıkmışsa bile vardır bence olmasa hiçbişe cıkmaz allah gönlüne göre versin inş bebeğin seninledir bizde temmuza bakacağız artık bu ay nasip değilmiş demekki bize

günaydın cnm biraz canım sıkkın adet düzensizliği için doktora gidecem 11 de vaktin geçmesini bekliyorum sen nasılsın

az kaldı biraz daha vakit geçir doktor sana büyük ihtimal hap verir doğum kontrol haplarından
bende iyiyim nasıl olsun yaa araştırma yapıyorum bebiş için
günaydıııın bebişşşş hoşgeldinnnn

meg daha uyuyo çatlak :) sabah kocişi işe yollayı geri yattı tembel hatun

hoşbuldummm cicişimm nasılsınnn

az kaldı biraz daha vakit geçir doktor sana büyük ihtimal hap verir doğum kontrol haplarından

cnm ben ay geçen gittim doğum kontrol hapı vermdi bebek istediğimiz için başka ilaç verdi o dengemi iyice bozdu 15 gündür leke leke kanamam oluyo

iyiyim kuşum müde anlıyı izliyom kahve içiyom kocişi yolladım işe
bugün hiiç yerimden kalkasın yok tembellik yapcam
feci asabilik var üstümde hani regl olcak gibi
anacım ne kadar bozmuşum ben psikolojimiii. bide bu gece ay tutulması varmış en cok yay burcunu etkileyip gerecekmiş. bende yay burcuyum belkide ondan bu asabiyetim bugün

bende anneme bakıyorum tv de bende öyle kocacımı yolladım kütahyaya taaaa 8 de falan gelir o zamana kadar ev falan toplanır heralde yawww
bende boğayımm okumadım daa burcumu bende çok çabuk etkilniyorum adet olmama yakın gögüsler yanılttı beni hamile sanıyodum kendimi megersem adet olmuşummm sonrada daaa 2 gün önce bitti önümüzdeki maçlara bakıyoruz:78::78:

annenemi bakıyon tvde anlamadım annen nerde kuşum

o imkansız gibi tatlım 1 seneye yakın böleyim ben
sakın kendini sıkma bak psikoloji cok önemli biliyosun bidenemmm inşallah git gel güzel haberler getir bizee​

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…