kızlar ya ben bişe soracağım bu adet tarihi başladığı günden itibaren mi 12.günü sayıyoruz
:85::85: günaydın kızlar nasılsınızzz keyifler nasılll
:85::85: günaydın kızlar nasılsınızzz keyifler nasılll
Meggg sen daha test yapmadın mı? Biz çatladık kuzum ya
silik cıkmışsa bile vardır bence olmasa hiçbişe cıkmaz allah gönlüne göre versin inş bebeğin seninledir bizde temmuza bakacağız artık bu ay nasip değilmiş demekki bize
ohoooo sıkma canınııı bidenem. benimde bat 13üydü. ben 12sinde yaptım testi silik cktı. ama bugün ayın 15i olmasına ragmen kırmızılar yok ve ben inadına test yapmıycam bekleyebildigim kadar bekliycem.[
sakın kendini sıkma hayırlısı ne ise o olsun arkadaşımmm
kızlar ya hep bu başıma geliyo geçende 1 gün geçmişti silik çıkmıştı kırmızılar gelmişti hep te olmazki ama yaaaa yoksa yok çıksın ne bu silikler bıktım valla bu akşam kanda baktırsam çıkarmı acep yoksa bekliyimmi çatlıycam ben öle bekleyemem 7 aylığım ben.Rabbim hepimizin gönlüne göre versin.
ohoooo sıkma canınııı bidenem. benimde bat 13üydü. ben 12sinde yaptım testi silik cktı. ama bugün ayın 15i olmasına ragmen kırmızılar yok ve ben inadına test yapmıycam bekleyebildigim kadar bekliycem.[
sakın kendini sıkma hayırlısı ne ise o olsun arkadaşımmm
kızlar ya hep bu başıma geliyo geçende 1 gün geçmişti silik çıkmıştı kırmızılar gelmişti hep te olmazki ama yaaaa yoksa yok çıksın ne bu silikler bıktım valla bu akşam kanda baktırsam çıkarmı acep yoksa bekliyimmi çatlıycam ben öle bekleyemem 7 aylığım ben.Rabbim hepimizin gönlüne göre versin.
aslında kanda baktırsan hemen cıkıyormuş cünkü inş güzel haberlerini alırız canım...
aslında kanda baktırsan hemen cıkıyormuş cünkü inş güzel haberlerini alırız canım...
kanda baktırsam ben burda teee ertesi gün cıkıyomuş sonuçyok anacım girmeyin benim kanıma ben bekliycem meg ve ben inatla bekliyoruz bakalım sonumuz hayrola :)))
inşallah hepimiz bebiş haberi alırız bi avazda birkaçgün arayla doğururuz topic boş kalırrrrrr :)
kanda baktırsam ben burda teee ertesi gün cıkıyomuş sonuçyok anacım girmeyin benim kanıma ben bekliycem meg ve ben inatla bekliyoruz bakalım sonumuz hayrola :)))
inşallah hepimiz bebiş haberi alırız bi avazda birkaçgün arayla doğururuz topic boş kalırrrrrr :)
[/FONT][/COLOR][/SIZE]
ben istanbuldayım burda var bi hastanem 2 saat sona vereyi sonucu .bi kere daha silik çizgi mağduru olmuştum gidip yaptırmıştım ondan biliyorum ama o zaman daha 6 gün vardı bata...sabırlılar sizi bekleyin bekleyin 9 aylıksınız belli...
günaydın cnm biraz canım sıkkın adet düzensizliği için doktora gidecem 11 de vaktin geçmesini bekliyorum sen nasılsın
günaydıııın bebişşşş hoşgeldinnnn
meg daha uyuyo çatlak :) sabah kocişi işe yollayı geri yattı tembel hatun
az kaldı biraz daha vakit geçir doktor sana büyük ihtimal hap verir doğum kontrol haplarından
bende iyiyim nasıl olsun yaa araştırma yapıyorum bebiş için
hoşbuldummm cicişimm nasılsınnn
az kaldı biraz daha vakit geçir doktor sana büyük ihtimal hap verir doğum kontrol haplarından
bende iyiyim nasıl olsun yaa araştırma yapıyorum bebiş için
hoşbuldummm cicişimm nasılsınnn
cnm ben ay geçen gittim doğum kontrol hapı vermdi bebek istediğimiz için başka ilaç verdi o dengemi iyice bozdu 15 gündür leke leke kanamam oluyo
iyiyim kuşum müde anlıyı izliyom kahve içiyom kocişi yolladım işe
bugün hiiç yerimden kalkasın yok tembellik yapcam
feci asabilik var üstümde hani regl olcak gibi
anacım ne kadar bozmuşum ben psikolojimiii. bide bu gece ay tutulması varmış en cok yay burcunu etkileyip gerecekmiş. bende yay burcuyum belkide ondan bu asabiyetim bugün
git bakimmm ne diyecek inşallah hamiş çıkarsınn
bende anneme bakıyorum tv de bende öyle kocacımı yolladım kütahyaya taaaa 8 de falan gelir o zamana kadar ev falan toplanır heralde yawww
bende boğayımm okumadım daa burcumu bende çok çabuk etkilniyorum adet olmama yakın gögüsler yanılttı beni hamile sanıyodum kendimi megersem adet olmuşummm sonrada daaa 2 gün önce bitti önümüzdeki maçlara bakıyoruz:78::78:
o imkansız gibi tatlım 1 seneye yakın böleyim ben
o imkansız gibi tatlım 1 seneye yakın böleyim ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?