Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

Meg hasta olmaz, ben desen 43 gün sonra hasta olurum, bir başkasının midesi bulanır olmaz, şebnemin göğüs uçları acır, biri silik çizgi çıkar biz ne yapacağız böylee yaaa psikoljik olarak kendimizi bu duruma endeksledik
İnşallah hepimiz hamileyizdir

GELDİİİİİİİİM
EVETTTT SANIRIM TEYZE OLUYORSUNUZZZZZ AĞLIYORUM ŞUAN VE İLK SİZE SÖYLÜYORUM
İNANAMIYORUM
İNANAMIYORUM

Alllllaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
bilginimmmmmm

yemin ederim saç diplerime kadar tüylerim diken diken şu ann çooookkkkkkkkkkkkk sevindiiimmmmmmm çooooooooooookkkkkkkkkkkkkkkkkkk

gel bebek gellllllllll hoşgeldiiiinnnnnnnnnnnnnnnnnnn

arkadaşlar merhabalar bende 10 aya yakındır bebiş bekleyenlerdenim ama malesef hep hüsra ama buay biraz belirtilerim olduğundan yamni sürekli tansiyonum düşüp kusma mide bulantısı yaşadım reglime tam 3gün var hiç şaşmaz bugun erken gebelik fortel testi kullandım ama tek çizgi negatif çıktı yarım saat sonra biraz ikinci çizgi silik olarak çıktı ama tabi 5 dk geçince alınan sonuç yanlıştır biliorum acaba ben çok mu erken yaptım test çok yıkıldımmmm çünküüüü

resmi eklemeye çalışlıyorum olmuyo testin resmini ayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy nasıl yapcam dosya gecersiz diyo kamerayla cektiiim

hızlıresim yükleden yap
forumlar için 3.yü işaretle,kopyala canımmmmmmmmm

ya nası mutluyummmmm senin içinn

GELDİİİİİİİİM
EVETTTT SANIRIM TEYZE OLUYORSUNUZZZZZ AĞLIYORUM ŞUAN VE İLK SİZE SÖYLÜYORUM
İNANAMIYORUM
İNANAMIYORUM

ay canım valla çok sevindim ya valla gözleri doldu dayanamıycam ben ya allah analı babalı büyümeyi nasip etsin inşallah hayırlısıyla kucağına alırsın canım ya

topiğimizin ilk bebeğiiiiiii

Allah analı babalı büyütsün,sağlıkla kucağına al inşallahhhhhh bilginimmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…