Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

Hı şöyle.erken git sabah ben öğlenden sonr gittim ertesi güne kaldı sonuc almam meraktn benim gibi 9doğurma sonra

ay 9 da doğururum ben yaaa
yadaa :44:

temem uyanınca gidiim evitaxım benim

yeni gelen arkadaşlarım miyabaaaaa :79:

bugün 1 gibeğmiz oldu şükürler olsun

benim abimin eş yengem yani 3 çocukları var Allah bağışlasın 3. de de idrarda çıkmadı hatta ilk ay kanda bile çıkmadı üstüne adet gördü bünye meselesi yani

O üstüne görmüş benim yakn arkadaşlarımdan biride 2 ay boyunca üstüne gördü ilk ay bilmiyordu bebek oldugunu 2.ay öğrendi tesadüfen ama oayda regl oldu..3.ay ancak regl olmadan geçirebildi.Bünye meselesi evet oluyor böyle şeyler ama cok ender

Ok kuşum yarın gece yine gelip artık klasikleşen sorumu sorucam ozamna bana güzel haberler vermeni umuyorummmmm

inşallahhhhh..
ama bu ay olmazsa öbür ay olucakk inşallahhh..
hepimiz için geçerli bu..

Ok kuşum yarın gece yine gelip artık klasikleşen sorumu sorucam ozamna bana güzel haberler vermeni umuyorummmmm

verecek ben buna çok inanıyorum kendimden umut kestiğim için artık meg e bağladım umutlarımı :26:

yeni gelen arkadaşlarım miyabaaaaa :79:

bugün 1 gibeğmiz oldu şükürler olsun

Sanada miyebaaaaaa:79::79::80::80::80:

Böyle haberler duymak çok güzel

Seninde 3 gün geçikmiş test yap sende halay çekelim bolbol

Ben randevu alabildiğim ilk gün eğitim ve araştırma hastanesine gidip tüp bebek raporu çıkartıcam inşallah

yellowum pisicimm,hayırlısı olsun inşallahhh...
ya ne şekilde olucaksa olsun artık,yeter ki gelsinler bebelerimiz yaaa

ama olmadı çocuk yuvasından kimsesiz bir bebe alıcaz biz.. süt kokulu minicikk
ve kimsesiz,sevgisiz..

ay 9 da doğururum ben yaaa
yadaa :44:

temem uyanınca gidiim evitaxım benim

Bence önce idrarda bakılan testten yap kan tahlili yapma hemen kan tahlilinde sonuç negatif çıkarsa çok büyük yıkım oluyor ben bir kez 10 gün geciktiğinde yaptırmıştım çok ümitlenmiştim sonra negatif çıktı kaç ay kendime gelemedim inşallah hamilesindir tatlı cadım ama bence acele etme önce idrarda bak biraz daha bekle kan tahlili için

verecek ben buna çok inanıyorum kendimden umut kestiğim için artık meg e bağladım umutlarımı :26:

damlacımm
umutlar hiç bitmezzz..
bak bilgin dedi ki bugün;
geçen ay o kadar planlı ve programlı halvet yapmışlar ki bebek için..
ama olmamış..
bu ay hiç dikkat etmeden geçmiş..
amaaaaa

İnşallah Allah herkese nasip eder anneliği tatmayı benim eşim hayatta yanaşmaz öyle birşeye zaten şimdi bile diyor birkaç senede olursa olur yoksa yaş ilerledikten sonra artık gerek yok uğraşmaya diyor

pisicim,ben bugün idrarda baktım; tek çizgi olmaz olasıca
o yüzden kanda baktırtıcam yarın..adet olmadım çünkü..

canım kaç ay oldu ki siz denemeye başlayalı emen bunları düşünüyorsun çocukların hepsi çok güzel gerçi:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…