Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

kızlar çokteşekür ederim bu güzel dilekleriniz içinn iyiki varsınızz ama ben inanamıyorum halaaaa çok silik duruyor çizgi kan testi mi yaptırsam acaba delircem vallaaa:44:

hadi o zaman kan testi yap ve çabuk gel bekliyelim seni burda hem için rahat etsin ama dikkat et kendine

tamam kızlar herycandan elim ayağım titrioo ben gidiyimyaptırıyım ozaman çok öptümmmmmmmmmmmmmm iyiki varsınızzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz dua edin neolurrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

kızlar çokteşekür ederim bu güzel dilekleriniz içinn iyiki varsınızz ama ben inanamıyorum halaaaa çok silik duruyor çizgi kan testi mi yaptırsam acaba delircem vallaaa:44:

canım benim benim ilk düşükle sonuçlanan hamileliğimdede ben test yaptığımda silik çıkmıştı.ondan önceki denediklerim hep tek çizgiydi.zaten kopkoyu çıkması beklenmioki.yuzde sekseni silik çıkıo.oda bhcg nin düşük olmasıından.yani hamileliğin erken dönemlerinde henüz bhcg tavan yapmamış bulunuyor.buyüzden bizim çizgilerimiz silikkkk benimde dün silik çizgim çıktı.ama tabi yine pazartesi kan tahlili yaptırcam.öncekindede öle ypmştm.bakalım hayırlısı olsun.allahın izniyle hayırlısıyla hamişsin benceee

bebiş geliyo canım gözün aydın allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin analı babalı büyüsün inşallah

valla kızlar hayırlı olsun demek istiyorum ama benimde cumadan beri silik çizgi çıkıp duruyodu ama dün kan negatif çıktı.2 günü daha var acele etme bence canım yaaa en iyisi kanda baktırmak

Son düzenleme:
ne güzel geliyor teker teker bebişlerimiz...
hadi annem sen de sımsıkı tutun anneciğine ve gel ne olursun..başkalar için akan bu sevinç gözyaşlarım bu kez ikimiz için aksın mutluluktan..
rabbim hepimizin gönüllerine göre versin ve tez vakitte kavuştursun bebeklerimize inş.

aminnnnnnnnnn canımm sağlıklı sıhatlı inş...

selammm kızlar nasılsınız bakimmm hamişlerimiz varmış darısı başımıza inşallah isteyen herkesinnn

selam kızlar.. bugün kan testi için gitmedim.. yani dün akşam eşimle konuştuk aceleci davranmayalım dedik.. dün gece bu çok mantıklı gelmişti.. bende işten izin almadım.. ama az önce burnum kanadı zaten tıkanık kaç gündür.. şimdi pişman oldum gitmedim diye zaten eğer hamiş değilsem kesin başka bişiler var bende:)) iyi görmüyorum kendimi

hayırdır cnm inş hamişsindir umarım neyin var cnm niye böyle düşündün

bencede canım aksatma.burun kanaman havalardan olabbilir muhtemelen,ya da tıkanıktı diosun ya silmeye çalışırken farketmeden kılcal damarımız çatlatıyoruz.ondan da olabilir.ama yinede bi doktora görün.hele de tekrarlarsa...

kızlarr merhaba bende yeni kanıtıldım aranıza hamile kalmak istiyorum 3 aydan beri korunmuyoruz ama daha bişiii yok dün hastalandım bakalımmm bu au nasip olacakmı?

canim inanmiycaksin ama burun kanamasida bir hamilelik belirtisi..benim iki arkadasimda hamileligin ilk zamanlarinda burun kanamasi gecirdiler doktor bazi hamileliklerde görülür böyle durumlar demis.tabi sen yinede bir doktora görün icin rahat etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…