- 25 Mart 2011
- 2.101
- 106
- 163
kızlar çokteşekür ederim bu güzel dilekleriniz içinn iyiki varsınızzama ben inanamıyorum halaaaa çok silik duruyor çizgi kan testi mi yaptırsam acaba delircem vallaaa:44:
ayy bende ya inşallah güzel haberlerle gelir yavrum...
kızlar çokteşekür ederim bu güzel dilekleriniz içinn iyiki varsınızzama ben inanamıyorum halaaaa çok silik duruyor çizgi kan testi mi yaptırsam acaba delircem vallaaa:44:
bebiş geliyo canım gözün aydın allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin analı babalı büyüsün inşallah
ne güzel geliyor teker teker bebişlerimiz...
Hadi annem sen de sımsıkı tutun anneciğine ve gel ne olursun..başkalar için akan bu sevinç gözyaşlarım bu kez ikimiz için aksın mutluluktan..
Rabbim hepimizin gönüllerine göre versin ve tez vakitte kavuştursun bebeklerimize inş.
selam kızlar.. bugün kan testi için gitmedim.. yani dün akşam eşimle konuştuk aceleci davranmayalım dedik.. dün gece bu çok mantıklı gelmişti.. bende işten izin almadım.. ama az önce burnum kanadı zaten tıkanık kaç gündür.. şimdi pişman oldum gitmedim diyezaten eğer hamiş değilsem kesin başka bişiler var bende:)) iyi görmüyorum kendimi
selam kızlar.. bugün kan testi için gitmedim.. yani dün akşam eşimle konuştuk aceleci davranmayalım dedik.. dün gece bu çok mantıklı gelmişti.. bende işten izin almadım.. ama az önce burnum kanadı zaten tıkanık kaç gündür.. şimdi pişman oldum gitmedim diyezaten eğer hamiş değilsem kesin başka bişiler var bende:)) iyi görmüyorum kendimi
kızlarr merhaba bende yeni kanıtıldım aranıza hamile kalmak istiyorum 3 aydan beri korunmuyoruz ama daha bişiii yok dün hastalandım bakalımmm bu au nasip olacakmı?
kızlarr merhaba bende yeni kanıtıldım aranıza hamile kalmak istiyorum 3 aydan beri korunmuyoruz ama daha bişiii yok dün hastalandım bakalımmm bu au nasip olacakmı?
hayırdır cnm inş hamişsindir umarım neyin var cnm niye böyle düşündün
umarım canım.. dün gebelik testi yapmıştım negatif çıkmıştı o yüzden böleee düşündüm aslında çünkü çok net tek çizgiydi testte(
hayırlısı olsun cnm inş kavuşursun bebişine bir an önce
hoşgeldin canım inşallah tez zamanda kavuşursun bebene
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?