Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

alla alla ben okuyana kadar sayfalar geçiyu yavu..:86:
temem görmüşsün..

yemekten sora fatmagülgil,sora halvet..
daha konuşmadım..
ama seninle özelden bi netleştirelim konuyu sora ok?

Son düzenleme:
görüşürüz şifam vede pisicim
dadlu rüyalar..
şifa gördün mü oyun linklerini bi bak bak bebem..
baktım cevapladım da görmedin galiba onlar bana göre çok zor oyunlar maşallah sana senin işte şampiyon sensin başarılar

evet canım kan testi yaptırdın mı peki

Kızlar benim adetim 10unda oldu.Halvete başlasammı ?Benim kocis bugün girsek dedi bende olmaz gaha 12 gün geçmesi lazım dedim ama çok üzüldüm sonra.Nedersiniz boşa gitmesin güzel bebecikler sonra

ya kimisi de adetten sonraki 2-3-4-5-6. günler dioooooo.amann doktora sordunmu.gerçi herkesn yumurtlama dönemi farklı.adet düzenine göre de değişio.eğer ben hamileysem şayet son haftamda hamile kaldım.ondan önce kanda bile negatif çıktı çünkü.ama bana denilen adetten sonraki ilk hafta gün aşırı yapın dediler.o günlerde dikkat ettim sonraki günlerde sadece ilşki için yaptk yani nefsaaniii bebe için topu topu 1 hafta urasıoruz

kızlar bende bugün sonunda kendi dr.a gidebildim kendisi kaç gündür ameliyatlardaydı gidememiş başka dr. a gitmiştim
neyse sağ yumurtalıkta zaten kist vardı önemsiz dedi yine çok yumurtlamadan oluşmuş
sol tarafta çikolata kisti var 4 cm. zaten tek tedavisi gebe kalmakmış .önümüzdeki ay adetinde gel çatlatma iğnesi yapalım 3 ay bu şekilde denicez ben inanıyorum olacağına ama olmazsada 3 aydan sonra laraskopi yani kapalı ameliyatla lazerle yok ederiz dedi. ondan sonra 6 ay süreç var doğal yolla gebe kalmak için oda olmazsa aşılamaya geçicez. eğer yumurtlamanda sorun olsaydı bu kadar kolay olmazdı ama yumurtaların çok ve sağlıklı bu şekilde tedaviyle rahat olur dedi
rahatladım bende şimdi adeti bekliyorum çatlatma iğnesi yapıcak bakalım

Kızlar benim adetim 10unda oldu.Halvete başlasammı ?Benim kocis bugün girsek dedi bende olmaz gaha 12 gün geçmesi lazım dedim ama çok üzüldüm sonra.Nedersiniz boşa gitmesin güzel bebecikler sonra

halvet forever canım :92:

yaşasııınnnnn

kaç çıktı değerin ve adet oldunmu????

aman değer meğer yok sanırım ya,zıfır yazıyu..
ama negatif yazıyo yani koccamannn

Benim adetim 30 gün sürüyor.22 sinde başlayım gün aşırı son haftaya kadar devam edeceğiz sorun olmazsa.Eşim gececi çalışacak artık,gün içinde olacak halvetler

baktım cevapladım da görmedin galiba onlar bana göre çok zor oyunlar maşallah sana senin işte şampiyon sensin başarılar

üstadsın sen bee piirimm

meg oyunların olduğunu ilk defa gördüm desem
he bundan sora ben de oynarım

gel geeelll

yarın yapıcam canım.anca akşama girip haber verebilirim.kuzenimin kınası varda yarın.

müjdeli haberini alıcaz inşallah bebikim

megciğim ya üzülme bişey olmaz önümüzdeki aylarda inşallah
ee adetin niye gelmedi hala

inş canım olur tabi hayırlısı ile alırız önümüzdeki ay hamileyim haberini senden

Benim adetim 30 gün sürüyor.22 sinde başlayım gün aşırı son haftaya kadar devam edeceğiz sorun olmazsa.Eşim gececi çalışacak artık,gün içinde olacak halvetler

sana bişe dimmi.spermlerin en hareketli olduğu zaman nezamanmış biliomusun.sabah vakti.hani erkekler işten yorgun yorgun geliolar sonra uyuyolar.uyumasalar kuvvetli olsalar bile sperm hareketliliği düşüomuş otomatik.ama sabah erken saatlerde daha dinç ve canlı oluyomuş spermcikler biz mümkün mertebe sabah namazdan sonra yada eşim işe gitmeden önce yapıyorduk tatlımmm.yani eşin bi uykusunu alsın öyle yapın

sabah uyku sersemi nasıl olacak kız :44:

megciğim ya üzülme bişey olmaz önümüzdeki aylarda inşallah
ee adetin niye gelmedi hala

üzülmüyorum artık..
baştan bikaç saat sarsıldım ne yalan söliim ama geçti..
kocam didi ki; temmuzda hep halvet ederiz
sevinem mi bilemedim

Bir kullanıcıyı nasıl engellerim bir bilen söylesinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

Şunu kimse bilmiyormuuu

canım seninle tanışamadık galiba sonra bolca konuşuruz inşş Rabbim çok bekletmez bebişini bat ını vermişmiydin listeye ekli görmedim de yada gözümden kaçtın kusura bakma

Canım ben megin ve seyyahın arkadaşıyım.Topiğe fazla girmiyorum.Daha doğrusu hiçbir topiğe sürekli girmiyorum oyüzden karılaşamamış olabiliriz.iNŞallah tatlım..yok vermedim öyle bir teklif gelmedi banaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…