sabah uyku sersemi nasıl olacak kız :44:
sana bişe dimmi.spermlerin en hareketli olduğu zaman nezamanmış biliomusun.sabah vakti.hani erkekler işten yorgun yorgun geliolar sonra uyuyolar.uyumasalar kuvvetli olsalar bile sperm hareketliliği düşüomuş otomatik.ama sabah erken saatlerde daha dinç ve canlı oluyomuş spermciklerbiz mümkün mertebe sabah namazdan sonra yada eşim işe gitmeden önce yapıyorduk tatlımmm.yani eşin bi uykusunu alsın öyle yapın
Şunu kimse bilmiyormuuu
Canım ben megin ve seyyahın arkadaşıyım.Topiğe fazla girmiyorum.Daha doğrusu hiçbir topiğe sürekli girmiyorum oyüzden karılaşamamış olabiliriz.iNŞallah tatlım..yok vermedim öyle bir teklif gelmedi banaaaa
kızlar bende biraz çıkıyorum ilerleyen saatlerde gelirim yine
inş canım olur tabi hayırlısı ile alırız önümüzdeki ay hamileyim haberini senden
üzülmüyorum artık..
baştan bikaç saat sarsıldım ne yalan söliim ama geçti..
kocam didi ki; temmuzda hep halvet ederiz
sevinem mi bilemedim
sabah uyku sersemi nasıl olacak kız :44:
kızlar bilginiz olsun diye söylüyorum daha bugün dr. dediki adet bitiminden diğer adete kadar 2 günde bir ilşki şansı artırır. ne eksik ne fazla dedi. çünkü ben kendimdende biliyorum ben adet sonrasıda yumurtladığımı biliyorum bir hafta varkende. hep aynı tarihte olacak diye bişey yok
evet yorucu bi tempo ama napalım bebek için değerrrr
desene bizim şans yüksek gerçi yorgun ve uykusuz oluyor kocam ama hep sabah yapıyoruz çünkü sabah 5 te geliyor eve
desene bizim şans yüksek gerçi yorgun ve uykusuz oluyor kocam ama hep sabah yapıyoruz çünkü sabah 5 te geliyor eve
canım
sanursam kaliba
kişinin profiline bakıyorsun
orda solda engelle var
onla oluyor sanırım
ben kkda yeniyim o yuzden pek bılmıyorum
herhalde kalıba ordan oluyor
kızlar bilginiz olsun diye söylüyorum daha bugün dr. dediki adet bitiminden diğer adete kadar 2 günde bir ilşki şansı artırır. ne eksik ne fazla dedi. çünkü ben kendimdende biliyorum ben adet sonrasıda yumurtladığımı biliyorum bir hafta varkende. hep aynı tarihte olacak diye bişey yok
evet yorucu bi tempo ama napalım bebek için değerrrr
canım valla benimkini bıraksam her gün olacak ama ben uykudan gözümü açamıyorum çoğu gün zaten geç yatıyorum hatta eve geldiğinde ışığı yakınca bile kızıyorum yeni yattım diyeyazık erkeğime ayyy üzüldüm şimdi neyse olur arada hatta benim adetim 7-8 gün sürüyorda isyan bayraklarını çekiyor ne zaman bitecek artık diye
Megim ablam senden birsey rica edebilir miyim?
kız sabah zor olmuyomu caanım uykudan uyanıptaaa halvet
yok ozaman sizin gece yapmanız lazım.adamcağız uykusunu aldıktan sonra
canım
sanursam kaliba
kişinin profiline bakıyorsun
orda solda engelle var
onla oluyor sanırım
ben kkda yeniyim o yuzden pek bılmıyorum
herhalde kalıba ordan oluyor
evitaxım,
kontrol paneli sayfanda,soldaki sütunlarda seçenek olarak,yasaklı listeni düzenle yazıyor..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?