Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

kızlar bilginiz olsun diye söylüyorum daha bugün dr. dediki adet bitiminden diğer adete kadar 2 günde bir ilşki şansı artırır. ne eksik ne fazla dedi. çünkü ben kendimdende biliyorum ben adet sonrasıda yumurtladığımı biliyorum bir hafta varkende. hep aynı tarihte olacak diye bişey yok
evet yorucu bi tempo ama napalım bebek için değerrrr

desene bizim şans yüksek gerçi yorgun ve uykusuz oluyor kocam ama hep sabah yapıyoruz çünkü sabah 5 te geliyor eve

canım
sanursam kaliba
kişinin profiline bakıyorsun
orda solda engelle var
onla oluyor sanırım
ben kkda yeniyim o yuzden pek bılmıyorum
herhalde kalıba ordan oluyor

inş canım olur tabi hayırlısı ile alırız önümüzdeki ay hamileyim haberini senden

ay inş. canım hepimiz mutlu haberlerlerle geliriz bi gün. zatn içimde kaldı şuraya ben hamileyim diye yazmadan gidersem gözüm açık gidecek yeminlee

üzülmüyorum artık..
baştan bikaç saat sarsıldım ne yalan söliim ama geçti..
kocam didi ki; temmuzda hep halvet ederiz
sevinem mi bilemedim

canım seni anlıyorum bende bikaç kez yaşadım ynı şeyi. yukardada yazdım bak iki günde olması gerekiyormuş bütün ay boyunca

evitaxım,
kontrol paneli sayfanda,soldaki sütunlarda seçenek olarak,yasaklı listeni düzenle yazıyor..

canım valla benimkini bıraksam her gün olacak ama ben uykudan gözümü açamıyorum çoğu gün zaten geç yatıyorum hatta eve geldiğinde ışığı yakınca bile kızıyorum yeni yattım diye yazık erkeğime ayyy üzüldüm şimdi neyse olur arada hatta benim adetim 7-8 gün sürüyorda isyan bayraklarını çekiyor ne zaman bitecek artık diye

biz bebek için çalışmasak da o teppodaydık daha doğrusu o tempoya yeni düştük.ilk 1 sene hatta son bikaç aya kadar hiç nerdeyse gün atladığımızı bilmem :78:

bende tam onu yazmıştım zor olmuyomu dieee :))))
en güzeli sen hiç uyuma çünkü uykudan uyaması daha zor ben çok sinirli olurum uyandırıldıysam ay cıngar çıkartırım uyandırılınca pek kendimde olmuyorum o vakitler :)))))))))))))))

kız sabah zor olmuyomu caanım uykudan uyanıptaaa halvet

yok canım çünkü ben genelde o gelene kadar bekliyorum yani uyumuyorum o eve girmeden içim rahat etmiyor uyusam bile anahtarı kapıya sokar sokmaz gözlerim açılıyor otomatik olarak yani onun iştahı yerinde oluyor geldiğinde

yok ozaman sizin gece yapmanız lazım.adamcağız uykusunu aldıktan sonra

gece evde yok ki nasıl olacak o dediğin tatlım ya akşam 7 de gidiyor sabah 5 te geliyor eve

canım
sanursam kaliba
kişinin profiline bakıyorsun
orda solda engelle var
onla oluyor sanırım
ben kkda yeniyim o yuzden pek bılmıyorum
herhalde kalıba ordan oluyor

evitaxım,
kontrol paneli sayfanda,soldaki sütunlarda seçenek olarak,yasaklı listeni düzenle yazıyor..

Teşekkürler fıstıklarrımmmm.Ne varsa sizden var beeeee offfffffffff

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…