Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

inşallah canım Allah umudunu boşa çıkarmaz kavuşursun bebişine haklısın acelecilik yapma sakin ol hiç bi şey olmamış gibi bekle birkaç gün daha

merhaba meg,
ben en son haziranda sanki çok yolunu gözlemişim gibi erkenden gelen kırmızılarla hayali temmuza kalan haziran ayında hamilelik isteyenlerdenim. bir iki gün giremimiştim baktım o topik kapanmış anlamadım.bunu da senin açtığını görünce bir bakayım dedim kimler var.hayırlı olsun topikin yer varsa bende gelimi?bu ay çok gayretliyim

kıslar günaydıııınnnnnnnn
nasılsınız...benim kırmızılar gelmeye başladııııhayırlı uğurlu olsun vatana millete

selam miyaba hay hellö batlarım canlarımm

sivatancım,benimde dün gece halvet sırasında az bişey kan gelmişti..
ama bugün adet olayı tamamdır benimde..
olsun olsun hayırlı olsun bari :86:

ben geldim
ve bırazdan cıkacağım
eşim cumaya gitti
cumaDAN SONRA kayınvalidemlere gideceğiz
2gun oradayım
kendinize ıyı bakın
döndüğümde bebek müjdelerı ısterim ona göre
bu arada hayırlı cumalar herkese
dualarınız da beni de unutmayın lütfen

gel canımm gellll
hoşgeldin

selam miyaba hay hellö batlarım canlarımm

sivatancım,benimde dün gece halvet sırasında az bişey kan gelmişti..
ama bugün adet olayı tamamdır benimde..
olsun olsun hayırlı olsun bari :86:

megciğim hoşgeldin canım
sabah leke oldu 1 damla sadece gelmeye başladı sandım ama şimdilik yanlış istihbaratmış...

Merhaba kızlar günaydınnnn her gün 1-2 tane kuru incir yiyin tamam mı kürüde varmış bunun sordum doktor amcama kim oynıycak onla her gün ye onunda faydası olur zehir değil ya dedi.Sizlerede bilgi vereyim istedim.

arada gelmeye çalış bebeem

megciğim hoşgeldin canım
sabah leke oldu 1 damla sadece gelmeye başladı sandım ama şimdilik yanlış istihbaratmış...

hmm anladım..
ama gelicek nasılsa,gelsin bitsin de çalışmalara başla canım dimi

ben bayılırım kuru incire..
sağol nillacım bilgi için..

evet canım bende faydası olmuştu ben üşendim kürünü yapmaya hemen hemen hger gün bi tane yiyordum bi de sıcak süt yumurtalıkları çalıştırıyormuş akşamları için mutlaka yatmadan önce

hiççç eksik olmayan ziyaretçilerimizi tanımak isterdim gerçekten :26:

sellaaaaammmm
üye olup aramıza katılsanıza sizde..

evet canım bende faydası olmuştu ben üşendim kürünü yapmaya hemen hemen hger gün bi tane yiyordum bi de sıcak süt yumurtalıkları çalıştırıyormuş akşamları için mutlaka yatmadan önce

kaynanam bana sütü kaynat buharına otur diyip duruyodu ya saçmalamayın nimetin üstünemi oturcam çarptırcanız mı beni dedim bende...şimdi anlıyorum hıııııııııııııı demekki ondanmışşşş galibamaaa

Süperr neyseki ikisinide severek tüketiyorum ama sütü sıcak içersem cırcır oluyorum ben yaf:78: soğuk içiyorum ama yarım litre tüketirim faydası oluyodur umarım

kızlar ben de annemleri bekliyorum çıkarım birazdan bugün gelemem..Mübarek cuma okunurken rabbim size bana hepimize hayırlısıyla evlat nasip etsin bu ay içinde inşallah.

ya bunu bende duymuştum bi topikte..

bide ben 6 sene sora teşrif etmişim anacımın göbişine..
tüpleri tıkalıymış..
ona da yap yap açılır demişlermiş ve yaptırtmışlarmış;
şunu; 'rakı buğusu'
detayını öğreniim yazarım..
he ama eş zamanlı olaraktan tüpleri açılsın diye doktor tedavisindeymiş aynı zamanda..
anam hep der,doktor 'hava verdi' ama benim tüpleri 'rakı buğusu' açtı bence
he anam ingilizce öğretmeni bu arada..:86:

evet canım maydanoz suyu bilmem ne diyorlarda işte üşeniyorum yapmaya geçen ay sıcak su buharına oturdum adetim bitmek bilmedi5-6 gün süren adet 10 gün sürdü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…