ama bi yerde okumuştum iğneden de gecikebiliyomuş yada iğne içinde beta hcg hormonu olduğu için vücut kendini hamile gibi sanıp öle reaksiyon verebiliyomuş belirtileri gösterebiliyomuş...karmakarışığım beklemekten başka yol yok bu sefer heyecan acelecilik yapmıyorum bekliyorum sadece.bat ıda yanlış hesaplamışım 16 değilmiz 15 haziranmış benim bakalım 2 güncük geçti daha sadece...inşallah hayatımcım ya hayırlısı olsun hakkımızda hepimiz için...ama yinede mutluyum mutlusun mutluyuzzz...UMUTLUYUZ...
kizlarr meraba..ovul testi kullanan varmi aranizdaa
kıslar günaydıııınnnnnnnn
nasılsınız...benim kırmızılar gelmeye başladııııhayırlı uğurlu olsun vatana millete
merhaba meg,
ben en son haziranda sanki çok yolunu gözlemişim gibi erkenden gelen kırmızılarla hayali temmuza kalan haziran ayında hamilelik isteyenlerdenim. bir iki gün giremimiştim baktım o topik kapanmış anlamadım.bunu da senin açtığını görünce bir bakayım dedim kimler var.hayırlı olsun topikin yer varsa bende gelimi?bu ay çok gayretliyim
selam miyaba hay hellö batlarım canlarımm
sivatancım,benimde dün gece halvet sırasında az bişey kan gelmişti..
ama bugün adet olayı tamamdır benimde..
olsun olsun hayırlı olsun bari :86:
ben geldim
ve bırazdan cıkacağım
eşim cumaya gitti
cumaDAN SONRA kayınvalidemlere gideceğiz
2gun oradayım
kendinize ıyı bakın
döndüğümde bebek müjdelerı ısterim ona göre
bu arada hayırlı cumalar herkese
dualarınız da beni de unutmayın lütfen
megciğim hoşgeldin canım
sabah leke oldu 1 damla sadece gelmeye başladı sandım ama şimdilik yanlış istihbaratmış...
Merhaba kızlar günaydınnnnher gün 1-2 tane kuru incir yiyin tamam mı kürüde varmış bunun sordum doktor amcama kim oynıycak onla her gün ye onunda faydası olur zehir değil ya dedi.Sizlerede bilgi vereyim istedim.
arada gelmeye çalış bebeem
hmm anladım..
ama gelicek nasılsa,gelsin bitsin de çalışmalara başla canım dimi
ben bayılırım kuru incire..
sağol nillacım bilgi için..
Merhaba kızlar günaydınnnnher gün 1-2 tane kuru incir yiyin tamam mı kürüde varmış bunun sordum doktor amcama kim oynıycak onla her gün ye onunda faydası olur zehir değil ya dedi.Sizlerede bilgi vereyim istedim.
evet canım bende faydası olmuştu ben üşendim kürünü yapmaya hemen hemen hger gün bi tane yiyordum bi de sıcak süt yumurtalıkları çalıştırıyormuş akşamları için mutlaka yatmadan önce
evet canım bende faydası olmuştu ben üşendim kürünü yapmaya hemen hemen hger gün bi tane yiyordum bi de sıcak süt yumurtalıkları çalıştırıyormuş akşamları için mutlaka yatmadan önce
kaynanam bana sütü kaynat buharına otur diyip duruyodu ya saçmalamayın nimetin üstünemi oturcam çarptırcanız mı beni dedim bende...şimdi anlıyorum hıııııııııııııı demekki ondanmışşşş galibamaaa
gittiğim yerde net yok meg
hadi öptüm hepinizi
kaynanam bana sütü kaynat buharına otur diyip duruyodu ya saçmalamayın nimetin üstünemi oturcam çarptırcanız mı beni dedim bende...şimdi anlıyorum hıııııııııııııı demekki ondanmışşşş galibamaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?