istiyoz da henüz elimize geçmiyor((
Evet canım İnşallah en yakın zamanda saglıkla ama muhakkak.Yenı kurtaj olmus bırı olarak hamıle kalıpta kaybetmek daha da zor cunku...
kızlar selamm
geçmişe bakamadım site hata verip duruyo galiba nurdan hamile imiş tebriklerrrrrrrrrrrrrrrrrrr
darısı başımızaa
ee ne var ne yok yeni geldim eve bende ayy ne sıcak dışarısı yaa
İnşallah gönlünden geceni nasip etsin Allah sana canım...
çok sevindim hayatımcım kanda olmasına çoookkkkkk güzel haberler bunlar
adetin kaçıncı günü başladın sen yapmaya bunu.bide ilişki nezaman oldu ilişkiden sonramı koydun pamuğu yoksa pamuk koyunca ilişki olmadımı
hamile olmak istiyorum, bebeğimi istiyorumm ben yaaa bekle bekle sıkıldım :84:
yapacak bişi yok mecbur bekliycezzz
öyleee maalesef
aslında bu aydan hiç umudum yoktu
ama iki gündür ara ara sağ kasığıma ağrı giriyor , bacağıma kadar hissediyorum ağrısını, sankiii bu durum beni birazcı umutlandırdı gibi
amann bu ay olmazsada, temmuzun 20 sinde bodruma tatile gidicez , orda kafalar rahatken olur diye umut ediyorum
hadi inşallah bende temmuzda son noktayı koycam artık adetim bittii2gün oldu çok şükür bi daha beklemiyorum kendisini uğramasın bi 9 ay mümkünsesabah da şu sağ sol konusu var ya onu deniyorum bakim ne olacak beklemedeyiz inşallah senin de batmalar yanılmaz bebiş bebiş seni dürtüşlüyooo aha geldim diyoo al mesajı diyoo
AĞZINDAN BAL DAMLIYOR CANIM inşallah , allah gönlümüze göre versin, ne bilimmm regl bitti 3 haftadır gün aşırı ilişkediyzinşallah birşeyler olmuştur,
inşallah canımm benim de başladı kocam diyo canımı çıkarcan diyo
benim kocamda sayıyor bana ohh sen sadece yatıyorsun, İşçi, çiftçi emekçi benim, tarlayı süren benim tohumu eken benim, güneşte çapa sallayan benim, sen ancak yat diyormecburr çalışıcak artık
ben çıkıyorum canım mesaim bitti, görüşürüz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?