Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

Evet canım İnşallah en yakın zamanda saglıkla ama muhakkak.Yenı kurtaj olmus bırı olarak hamıle kalıpta kaybetmek daha da zor cunku...

Evet canım İnşallah en yakın zamanda saglıkla ama muhakkak.Yenı kurtaj olmus bırı olarak hamıle kalıpta kaybetmek daha da zor cunku...

allah kimseye göstermesin inşallah az kaldı bu ay son noktayı koyacağız eşimle az kaldı temmuzda hamiş kalcam
allahımın izniyleee tabiii

kızlar selamm
geçmişe bakamadım site hata verip duruyo galiba nurdan hamile imiş tebriklerrrrrrrrrrrrrrrrrrr

darısı başımızaa

ee ne var ne yok yeni geldim eve bende ayy ne sıcak dışarısı yaa

alyaaaa batdaşımmm nerelerdeydin kaç gündür benmi görmedim seni yoksa

slmm kızlar .. bende bebiş isteyenlerdemin ama umutsuz olmayın allah büyük bakın 3 aylardayız duaların en cok kabul oldugu rahmet kapılarının acıldıgı bu aYda bol bol dua edelim.. bu durumu pisikolojik sorun haline getirmeyelim.. çünkü öyle olan tanıdıklarım var .. ne zaman vazgecerseniz bebiş fikrini unutursanız o zman hamile haberi alınıyo.. çok arkadaşım vaar bu şekilde olan inannın ne demek istediğini anlıyorum.. çünkü bende sizler gibiyim.. anne olmak o duyguyu tatmak istiyorum ama vardır rabbimin bi bildigi demedende edemiyorum.. dua herderde devadırrr unutmayıın

adetin bitimine 2 gün kala başladım 4-5 gün yaptım.ilişkiye girdiğim geceler yapmadım gündüz koydum.ilişkiye girmediğimde gece koydum

yapacak bişi yok mecbur bekliycezzz

öyleee maalesef
aslında bu aydan hiç umudum yoktu
ama iki gündür ara ara sağ kasığıma ağrı giriyor , bacağıma kadar hissediyorum ağrısını, sankiii bu durum beni birazcı umutlandırdı gibi
amann bu ay olmazsada, temmuzun 20 sinde bodruma tatile gidicez , orda kafalar rahatken olur diye umut ediyorum

hadi inşallah bende temmuzda son noktayı koycam artık adetim bittii2gün oldu çok şükür bi daha beklemiyorum kendisini uğramasın bi 9 ay mümkünsesabah da şu sağ sol konusu var ya onu deniyorum bakim ne olacak beklemedeyiz inşallah senin de batmalar yanılmaz bebiş bebiş seni dürtüşlüyooo aha geldim diyoo al mesajı diyoo

AĞZINDAN BAL DAMLIYOR CANIM inşallah , allah gönlümüze göre versin, ne bilimmm regl bitti 3 haftadır gün aşırı ilişkediyzinşallah birşeyler olmuştur,

inşallah canımm benim de başladı kocam diyo canımı çıkarcan diyo

benim kocamda sayıyor bana ohh sen sadece yatıyorsun, İşçi, çiftçi emekçi benim, tarlayı süren benim tohumu eken benim, güneşte çapa sallayan benim, sen ancak yat diyormecburr çalışıcak artık

ben çıkıyorum canım mesaim bitti, görüşürüz

görüşürüz canımm kendine iyi bak göbüşündekinede

Canlarııııım 2gündür ugrayamadım ciciş topiğimize
burda gecen gece şimşekler yagmurlar vs vs derken bizim modem yandı. daha az önce tamirden geldi. çatladım meraktan neler yaptınız
güzel haberler varmı?
beni ve çikoyu özledinizmi
kasıklarımda ara ara beliren agrılara ragmen iyiyiz biz merak etmeyin bebişimize iyi bakıyorum
sanırım iyi bir dr buldum pztesi ona gitcez bi baksın bakalım keseciği görecekmi?
ay cok anlatacaklarım var neyse laf lafı açar
bu arada sivatan ve meg sizi cok merak ediyom geçti ya gününüz ne oldu
kestane kebap acele cevaaaap

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…