Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

iyiyim sivatanım gecen modem yandı yazmıştım ama okumamışsınız sanırsam 2gün giremedim nete
meg nerelerde hiç sesi solugu cıkmıyo
senin keyfin nasıl

selam kızlar günaydınlarrr
ay akşam baktım kimse yoktu sonra gelmiş herkes biraz baktım geçmişe
ee ne var ne yok naslsınızz

ohhh ohhh kıskandım valla yaaaaa bende istiyorummmmm:84::84::84::84::84:
çalışmıyoruz herhal nillacım

Ben çalışanları kıskanıyorum valla:)yok şu aralar işsizim canım bebik gelirse zaten tek dileğim işsiz kalmak ona bakıcam popişini bezliycem falan

iyiyim sivatanım gecen modem yandı yazmıştım ama okumamışsınız sanırsam 2gün giremedim nete
meg nerelerde hiç sesi solugu cıkmıyo
senin keyfin nasıl

okumamışım canım ya görmedim yaneee meg buralarda oluyo öğleden sonaları sabah kadar oturuyolar onlar anca geliyo onunda benimde kırmızılar geldi ama keyifler yerinde bizde pazartesi dr var işte bakalım bişeyler deniyorum bu ay adaçayı yağı aldım yapıyorum bide bende şu sağ sol meselesini bi deniyim belki aysunla piştiiii oluruzzz

Ben çalışanları kıskanıyorum valla:)yok şu aralar işsizim canım bebik gelirse zaten tek dileğim işsiz kalmak ona bakıcam popişini bezliycem falan

popişini yerim ben onuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuun
kızlaar nette baktım o kadar güzel beşikler varki insanı heyecan basıyo valla
şöyle dogal ahşaptan bişeyler istiyorum

dene dene inşallah olurukkk göbüşlerimizi gösterrizzz güzel olurrr

popişini yerim ben onuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuun
kızlaar nette baktım o kadar güzel beşikler varki insanı heyecan basıyo valla
şöyle dogal ahşaptan bişeyler istiyorum

Hım ben atı almadan nalını alanlardanım daha bebek fikri yeni yeni gündemdeyken bakmıştım o beşiklere Ankarada bir firma yapmış bi oda takımı masif mobilya el işçiliği hayran kalmıştım

bilgin eşine nası söledin ne yaptı tepkisi ne oldu dr a gittinmi anlat yaaaaaaa

:) akşam işten geldi duş aldı yemek yemedi balkonda oturmayı cok sever malum bizimki :) geçti balkona. bende birasını ve bir kase fındıgını hazırladım. kasenin içine daha önceden yazdıgım bebişten gelen mektubu ve arasına koydugum testi koydum. bu ne dedi. cevap vermeden içeri geçtim bekledim
baktım ağlayarak geldi cook sevindi bidenem. güzel karım diye diye öptü. canım o benim herşeyim. Allahım bozmasın inşallah bu mutlulugumuzu
dr arastırması yaptım ve pazartesi gideceğiz inşallah. bakalım çikom nasıl? haber veririm size :)​

Ayyy dikenlerim tüy tüy oldu:))ne güzel bir andır yaa bende istiyorum Ağustos evlilik yıl dönümümüz çişli testimi hediye paketi yapıp vermek istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…