günaydııın canlarııııııııııım
bereketli ve çok çok güzel bir hafta sonu diliyorum hepiciğinize
nasılsınız bakem nasıl gidiyo
biz iyiyiz öpüyoruz siziii
ne deniyosun söleseneeee
bfatoscum nasılsın canım dün geceden pardon sabahtan beri,uyuabildin mi uykum yok diyodun
günaydııın canlarııııııııııım
bereketli ve çok çok güzel bir hafta sonu diliyorum hepiciğinize
nasılsınız bakem nasıl gidiyo
biz iyiyiz öpüyoruz siziii
cnm 5.30 doğru uyumuşum iyiyim sen nasılsın
Bombee gibiyim vallaiyi hisediyorum kendimi kalktığım gibi evi topladım duşumu aldım kahvemi içiyorum şimdi
ayyy ne güzeldir şimdi senin duyguların allah bizlerede versin inşallah
Bombee gibiyim vallaiyi hisediyorum kendimi kalktığım gibi evi topladım duşumu aldım kahvemi içiyorum şimdi
amiiiin bitanem dualarım sizinle
ohhh ohhh kıskandım valla yaaaaa bende istiyorummmmm:84::84::84::84::84:
çalışmıyoruz herhal nillacım
iyiyim sivatanım gecen modem yandı yazmıştım ama okumamışsınız sanırsam 2gün giremedim nete
meg nerelerde hiç sesi solugu cıkmıyo
senin keyfin nasıl
Ben çalışanları kıskanıyorum valla:)yok şu aralar işsizim canım bebik gelirse zaten tek dileğim işsiz kalmak ona bakıcam popişini bezliycem falan
okumamışım canım ya görmedim yaneee meg buralarda oluyo öğleden sonaları sabah kadar oturuyolar onlar anca geliyo onunda benimde kırmızılar geldi ama keyifler yerinde bizde pazartesi dr var işte bakalım bişeyler deniyorum bu ay adaçayı yağı aldım yapıyorum bide bende şu sağ sol meselesini bi deniyim belki aysunla piştiiii oluruzzz
popişini yerim ben onuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuun
kızlaar nette baktım o kadar güzel beşikler varki insanı heyecan basıyo valla
şöyle dogal ahşaptan bişeyler istiyorum
bilgin eşine nası söledin ne yaptı tepkisi ne oldu dr a gittinmi anlat yaaaaaaa
bilgin eşine nası söledin ne yaptı tepkisi ne oldu dr a gittinmi anlat yaaaaaaa
:) akşam işten geldi duş aldı yemek yemedi balkonda oturmayı cok sever malum bizimki :) geçti balkona. bende birasını ve bir kase fındıgını hazırladım. kasenin içine daha önceden yazdıgım bebişten gelen mektubu ve arasına koydugum testi koydum. bu ne dedi. cevap vermeden içeri geçtim bekledim
baktım ağlayarak geldi cook sevindi bidenem. güzel karım diye diye öptü. canım o benim herşeyim. Allahım bozmasın inşallah bu mutlulugumuzu
dr arastırması yaptım ve pazartesi gideceğiz inşallah. bakalım çikom nasıl? haber veririm size :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?