Arkadaşalr ben çıkıyorum .. Herkese ii geceler .. Allah dualarınızdaki bebekleri içinize koysun :) aminnnnnn
güle güle canım sanada iyi geceler aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn çok sağol sende rüyanda cici kızını görArkadaşalr ben çıkıyorum .. Herkese ii geceler .. Allah dualarınızdaki bebekleri içinize koysun :) aminnnnnn
ayyy aynen yaaaa sinir etti sigarayı arttırmama sebep oldukızlar ikide bir bağlantım kopuyor sinir oldum bilgisayar yeter git yat diyor da ben inatlaşıyorum
Arkadaşalr ben çıkıyorum .. Herkese ii geceler .. Allah dualarınızdaki bebekleri içinize koysun :) aminnnnnn
benim için yani bizim için sorun yok şebom,
her iki topikte de paylaşımlarda bulunulabilinir..(ancak ben yazmam oraya o ayrı)
ancak o kişi,haddini aştı bugün.. o kadar söyleyeyim.. hoş olmayan şeyler yaşandı maalesef..
hem farkındamısın ordaki sevdiklerimizde buraya geliyor eeee artık burdayızzz
olsun kızlar sonuçta aynı amaçı taşıyoruz bende ordaydım olaylar varken üzücü şeyler ama napıcaksın arada oluyor
ben heryerdeyim kızlar kk da olduğum sürece ayyy uyyyku geldi bedene vay gidene giene
öpüyorum size iyi uykular yarın görüşürüz verimli günler hepimize
evet canım malesef hoş şeyler olmadıbenim için yani bizim için sorun yok şebom,
her iki topikte de paylaşımlarda bulunulabilinir..(ancak ben yazmam oraya o ayrı)
ancak o kişi,haddini aştı bugün.. o kadar söyleyeyim.. hoş olmayan şeyler yaşandı maalesef..
o zaman sorun kk da olmasın :26: ahhh şu net ahhhh sigaraları arttırdı ahhhhh :86:benim net de nazlanmaya başladı ya
ben de içiyorum sigara :86:
hımmm sonuçta sonunda tiryakiyim yazıyorsun yani bendensinpeki orada kaloriferli ya da doğalgazlı evler var mıymış inşallah içine sinecek ev bulursunuz
evet canım malesef hoş şeyler olmadı
o zaman sorun kk da olmasın :26: ahhh şu net ahhhh sigaraları arttırdı ahhhhh :86:
hımmm o an ordamıydın canım hatırlayamadım :26: aynen canım koskoca kk işte yeni üyesi bitmeyen tek siteolsun kızlar sonuçta aynı amaçı taşıyoruz bende ordaydım olaylar varken üzücü şeyler ama napıcaksın arada oluyor
ben heryerdeyim kızlar kk da olduğum sürece ayyy uyyyku geldi bedene vay gidene giene
öpüyorum size iyi uykular yarın görüşürüz verimli günler hepimize
evet canım burdada okunyor kıl tabi bizlerede dua et Rabbim kabul etsin canım benimanam ezan okunuyor şifa bari namazımızı kılıp yatalım
meg ne sorun yaşadınız ben merak ettim şimdi diğer topiğin adı neydi
canım yaaa anladım inşallah geniş güzel bi ev bulursun kışı sert geçmiyorsa sobalı evde oturmak mesele değilyok canım sadece tokı kaloriferli diyer evler sobalı soba benim için sorun değil zaten evim sobalı senelerdir soba yakıyorum
işte ben o ZOR dediğin aşamadayım yani en son aşama bırakmak hiç olmadı hep içtim hep içiyorum malesef
hatunlar sigarayı bırakın sonra zor olmasın
iii uykularrrr
ohhhh ohhhhh yandannnnn kıvırda gel hoppaaaaa ohhhhhhhevet sigaraları arttırdı 'ohhhh'
canımsın yaaaaşifam sen ve pınar(bebekdls)özellikle dualarımdasınız
dert etme canım yarın pardon bugün gündüz gözüne el atarızşifammm ben nası etcem şu tablo işini beee :44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?