Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

Arkadaşalr ben çıkıyorum .. Herkese ii geceler .. Allah dualarınızdaki bebekleri içinize koysun :) aminnnnnn
güle güle canım sanada iyi geceler aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn çok sağol sende rüyanda cici kızını gör
kızlar ikide bir bağlantım kopuyor sinir oldum bilgisayar yeter git yat diyor da ben inatlaşıyorum
ayyy aynen yaaaa sinir etti sigarayı arttırmama sebep oldu

benim net de nazlanmaya başladı ya

ben de içiyorum sigara :86:

hem farkındamısın ordaki sevdiklerimizde buraya geliyor eeee artık burdayızzz

olsun kızlar sonuçta aynı amaçı taşıyoruz bende ordaydım olaylar varken üzücü şeyler ama napıcaksın arada oluyor

ben heryerdeyim kızlar kk da olduğum sürece ayyy uyyyku geldi bedene vay gidene giene

öpüyorum size iyi uykular yarın görüşürüz verimli günler hepimize

iyi uykular canım benim :79:

evet canım malesef hoş şeyler olmadı
benim net de nazlanmaya başladı ya

ben de içiyorum sigara :86:
o zaman sorun kk da olmasın :26: ahhh şu net ahhhh sigaraları arttırdı ahhhhh :86:

hımmm sonuçta sonunda tiryakiyim yazıyorsun yani bendensin peki orada kaloriferli ya da doğalgazlı evler var mıymış inşallah içine sinecek ev bulursunuz

yok canım sadece tokı kaloriferli diyer evler sobalı soba benim için sorun değil zaten evim sobalı senelerdir soba yakıyorum

hımmm o an ordamıydın canım hatırlayamadım :26: aynen canım koskoca kk işte yeni üyesi bitmeyen tek site ahh canım benim uykucuğunu ihmal etme malum sabah oldu artık ALLAH rahatlık versin aminnnnnnnnn canım bende öptümm
anam ezan okunuyor şifa bari namazımızı kılıp yatalım
evet canım burdada okunyor kıl tabi bizlerede dua et Rabbim kabul etsin canım benim

şifammm ben nası etcem şu tablo işini beee :44:

yok canım sadece tokı kaloriferli diyer evler sobalı soba benim için sorun değil zaten evim sobalı senelerdir soba yakıyorum
canım yaaa anladım inşallah geniş güzel bi ev bulursun kışı sert geçmiyorsa sobalı evde oturmak mesele değil tabi kışları bebek yapmak zor olsa da neyse inşşşş sen zaten kışa kalmadan hamiş olacan için mesele yok

hatunlar sigarayı bırakın sonra zor olmasın

iii uykularrrr
işte ben o ZOR dediğin aşamadayım yani en son aşama bırakmak hiç olmadı hep içtim hep içiyorum malesef iyi uykular tatlım

evet sigaraları arttırdı 'ohhhh'
ohhhh ohhhhh yandannnnn kıvırda gel hoppaaaaa ohhhhhhh
şifam sen ve pınar(bebekdls)özellikle dualarımdasınız
canımsın yaaaa Rabbim seninde o güzel gönlüne göre versin Rabbim hepimizin dileğini , duasını kabul eylesin inşallah
şifammm ben nası etcem şu tablo işini beee :44:
dert etme canım yarın pardon bugün gündüz gözüne el atarız oyunların birincisiyiz biz tablo dediğin nedir ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…