Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

ben biliyorum okumuştum geçmişe bakınırken evet bayağı geç saate kadar uyuyamaşıtın canım benim inşşşşş adet madet olmıcannnn

alınma hemen
tabikide paylaşacağız malum saat geç şimdi ben yaşadıklarımı hatırlar uyuyamam ağlarım böyle havadan sudan muhabbetle keyifli kafayla yatarsam uyuması kolay olurdu onun için dedim
evet canım sende çok hassassın Rabbim kuluna kaldıramayacağı yük vermezmiş inşşşş onlar son bulmuştur veeeeee çabucak müjdeni isteriz :92:

dualı elmayı ilk senden duyuyorum aminn canım aminnn inşallah seninde oğluşuna sağlıklı ve hayırlı cici bi kız nasip etsin inşallah en yakın zamanda

7 defa meryem suresi okunmuş elma ikiye bölünecek ama metal değmeden yani elle olabilir..yarısını eşiniz yarısını siz yiyeceksiniz ve bebek çalışması yapılacak.. elmayı yediikleri ay hamile kalan çok kişi duydum denemedim de.. ayrıca o ay olmazsa 3 ay devam edilecek okunmuş elma yenmeye.. bende burda kk da okudum canım...

megimmmm birşey sorcam küstünüz mü siz umutdenizle şimdi görüdüm oraya yazayan buraya yazmasın demiş napcam ben şimdi ben hepinizi seviyorummm yaaaa:44:

eeeee kızlar bizler ne zaman yatacağız ne zaman kapatıyoruz topiği megg kim kilitleyecek topiği hep beraber mi uykum bi kaçıyo bi çöküyooo yawwwww

elmurcum,inşallah sende en kısa zamanda oğluna bi kardeş doğurucaksın canım benim..

batını yazalım mı listeye?

sağol canım verdiğin bilgi için inşallah vesile olur isteyen herkese

eeeee kızlar bizler ne zaman yatacağız ne zaman kapatıyoruz topiği megg kim kilitleyecek topiği hep beraber mi uykum bi kaçıyo bi çöküyooo yawwwww

kararsızım :86:

ne dicem; topikte en son kim kalmışsa kilitlesin güsselce kapıyı ve anahtarı paspasın altına koysun,
sabahta ordan ilk kim geldiyse alsın ve açsın girsin :92::92::92:

Son düzenleme:
megimmmm birşey sorcam küstünüz mü siz umutdenizle şimdi görüdüm oraya yazayan buraya yazmasın demiş napcam ben şimdi ben hepinizi seviyorummm yaaaa:44:
hem farkındamısın ordaki sevdiklerimizde buraya geliyor eeee artık burdayızzz

kararsızım :86:

ne dicem; topikte en son kim kalmışsa kilitlesin güsselce kapıyı ve anahtarı paspasın altına koysun,
sabahta ordan ilk kim geldiyse alsın ve açsın girsin :92::92::92:
tamam canım anahtarın yerinin paspasın altında olduğunu kimseye söylemiyeceğim :86::86::86::86::86::86::86::86::86:

kızz sen sigara mı içiyrdun :26: anaaa bana arkadaşmısın yaniii aaaaa bak yeni aklıma geldi kusura bakma taşınacaktın noldu tokiden ev buldun mu neler oldu anlat bakem

he var öyle dudak tryakiliğimşimdilik burdayım canım tokiden vaz geçtik ölçtük biçtik sığamıyoruz başka evlere bakıyor eşim istediğimiz gibi bulamazsa eşyanın bir kısmını burda bırakıp mecbur iki kanepeyle gideceğiz

benim için yani bizim için sorun yok şebom,
her iki topikte de paylaşımlarda bulunulabilinir..(ancak ben yazmam oraya o ayrı)
ancak o kişi,haddini aştı bugün.. o kadar söyleyeyim.. hoş olmayan şeyler yaşandı maalesef..

kızlar ikide bir bağlantım kopuyor sinir oldum bilgisayar yeter git yat diyor da ben inatlaşıyorum

Son düzenleme:
hımmm sonuçta sonunda tiryakiyim yazıyorsun yani bendensin peki orada kaloriferli ya da doğalgazlı evler var mıymış inşallah içine sinecek ev bulursunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…