ben biliyorum okumuştum geçmişe bakınırken evet bayağı geç saate kadar uyuyamaşıtın canım benim inşşşşş adet madet olmıcannnnaksine çok iyi oldu bebeem..
sen anlattın rahatladın,biz de kıssadan hisseler çıkardık..
bu arada ben diğer malum topikte, (ki orası bitti benim için,malum sebepten dolayı!)
sabaha karşı 5 buçuk muydu neydi..
yatmıştım,kalktım oturdum ve yazdım oraya ne kadar bunaldığımı..
içimi döktüm yani..
hepimiz paylaşalım sıkıntılarımızı BURDA canlarımmm
evet canım sende çok hassassınalınma hemen
tabikide paylaşacağız malum saat geç şimdi ben yaşadıklarımı hatırlar uyuyamam ağlarım böyle havadan sudan muhabbetle keyifli kafayla yatarsam uyuması kolay olurdu onun için dedim
dualı elmayı ilk senden duyuyorumaminn canım aminnn inşallah seninde oğluşuna sağlıklı ve hayırlı cici bi kız nasip etsin inşallah en yakın zamanda
sağol canım verdiğin bilgi için inşallah vesile olur isteyen herkese7 defa meryem suresi okunmuş elma ikiye bölünecek ama metal değmeden yani elle olabilir..yarısını eşiniz yarısını siz yiyeceksiniz ve bebek çalışması yapılacak.. elmayı yediikleri ay hamile kalan çok kişi duydum denemedim de.. ayrıca o ay olmazsa 3 ay devam edilecek okunmuş elma yenmeye.. bende burda kk da okudum canım...
kızz sen sigara mı içiyrdun :26:gözümden uyku akıyor ama canım acayip s.g.r. istiyor
eeeee kızlar bizler ne zaman yatacağız ne zaman kapatıyoruz topiğimegg kim kilitleyecek topiği hep beraber mi uykum bi kaçıyo bi çöküyooo yawwwww
hem farkındamısın ordaki sevdiklerimizde buraya geliyor eeee artık burdayızzzmegimmmm birşey sorcam küstünüz mü siz umutdenizle şimdi görüdüm oraya yazayan buraya yazmasın demiş napcam ben şimdiben hepinizi seviyorummm yaaaa:44:
sağol canım verdiğin bilgi için inşallah vesile olur isteyen herkese
tamam canım anahtarın yerinin paspasın altında olduğunu kimseye söylemiyeceğim :86::86::86::86::86::86::86::86::86:kararsızım :86:
ne dicem; topikte en son kim kalmışsa kilitlesin güsselce kapıyı ve anahtarı paspasın altına koysun,
sabahta ordan ilk kim geldiyse alsın ve açsın girsin :92::92::92:
kızz sen sigara mı içiyrdun :26:anaaa bana arkadaşmısın yaniii aaaaa bak yeni aklıma geldi kusura bakma taşınacaktın noldu tokiden ev buldun mu neler oldu anlat bakem
megimmmm birşey sorcam küstünüz mü siz umutdenizle şimdi görüdüm oraya yazayan buraya yazmasın demiş napcam ben şimdiben hepinizi seviyorummm yaaaa:44:
tamam canım sağolaminnn ... inşallah canım.. isterseniz kk dan araştırabilirsiniz..7 yıl ve 4 yıldır isteyen 2 bayanın olmuştu onları hatırlıyorum ..
yanılıyorsun en son sıra benim24 haziran canım..daha çoook var :)
hımmm sonuçta sonunda tiryakiyim yazıyorsun yani bendensinhe var öyle dudak tryakiliğimşimdilik burdayım canım tokiden vaz geçtik ölçtük biçtik sığamıyoruz başka evlere bakıyor eşim istediğimiz gibi bulamazsa eşyanın bir kısmını burda bırakıp mecbur iki kanepeyle gideceğiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?