Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

cnm adetten sonraki kaçıncı günün?eger gebelik çok erkense normaldir 50 nin üstü gebelik diyolar kesin 43 te çok yakın bi değer yaptırdığın yeri arayıp sor bide

kızlar çıldıracağım ayyy kocamın erken geleceği tuttu içimden kolundan tutup hadi hastaneye demek geçiyor ama eğer hamileysemde sürpriz yapmak istiyorum
inanamıyorum çok erken çünkü, bu listeye göre 3 haftalık hamileysem eğer ilk korunmadan girdiğimiz ilişkide tutturduk oluyor bu

bilmiyorum kiii bebeğim doktorla konuşamadım eşim eğitimdeydi erken çıkmış bana sonucu mail atmışlar ama pozitif negatif yazmıyor anlamadım sonucu

ya peki laboratuvarı yada doktorunu niye arayıp bilgi alımıyosun?
ya hadi hadi araaa

kizlar bu arada ben kirmizi kart gördüm listeden ciktim ama hala bat 20 görünüyo benimle kimse ilgilenmiyo..

hemen düzelteyim kayram canım..

bir sonraki batını da söyler misin?

temmuz annesi olucaksın inşallah canım

bende baktım canım sen hamilesin inşallahhhhhh

çok arada kaldım allamm ben yarına kaar nasıl sabredicem, eğer hamileysem ilk denemede tutturduk demek oluyor bu , şaşkınım ben yaa telefonla bilgi vermiyorlarmış gelip sonuçları kendiniz almanız lazım dediler

derincim bencede hamilesin çok erken olduğu için 43 çıkmış kendi dr.un fln yokmu cepten arasan?

hemen düzelteyim kayram canım..

bir sonraki batını da söyler misin?

temmuz annesi olucaksın inşallah canım

12 temmuz sekercim umarim gelmez..umarim sende temmuzda alirsin bu güzel mujdeli haberi ben zaten allahin izniyle tattim bu mübarek duyguyu iki kere anne oldum allahima sükür insallah önce siz olursunuz ben sonrada olsam olur güzelim

evet canım sakin ol stres yok hayırlı olsun darısı diğer anne adaylarının başına inşalllah herkesten bu müjdeyi bekliyorum

gerçektenmi????????????????????

evt canim benim bildigim kadariyla ben eminim benim doktorum 0.5 negatif üstü hamilelik belirtisi dedi benimki 45 ti su an hamile görünüyor ama iki gün sonra tekrar gel kimyasal gebelik olabilir dedi..iki gün sonra gidince baktikki yükselmisti doktor tebrik etti cünkü 150 olmustu..allhin izniyle hamilesin bebegim

derincim bak bunları netten buldum.senin adetinin üzerinden 3 hafta geçmişti ve aşağıdaki tabloya göre gebesinnnnnnnnn

Son adet tarihinden itibaren geçen hafta sayısı HCG (mIU/ml)
(INCIID)
3 hafta 5 - 50
4 hafta 3 - 426
5 hafta 19 - 7,340
6 hafta 1,080 - 56,500
7 - 12 hafta 7,650 - 288,000
13 - 16 hafta 13,300 - 254,000
17 - 24 hafta 4,060 - 165,400
25 - 40 hafta 3,640 - 117,000

Görüldüğü gibi normal bir gebelikte kandaki beta hCG düzeyleri çok değişken olabilmektedir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…