Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

nasıl olur anlamıyorum 26 mayısta regl oldum ilk 31 mayısta ilişkiye girdik hemen tuttumu yani anlamıyorummmmmmmm karışığımmmmmmmm çok karışık

ama senin günün daha geçmemişki neden test yaptırdın

çünkü 3 gündür kasıkğım ağrıyordu negatif çıkacağını bile bile evde test yaptım tek çizgiydi bu sabah yine bakayım ya dedim merakıma yenildim 3 tane test yaptım 2. çizgi üç testtede silik çıktı sonra gittim kana baktırdım sabırsızım ben sabırsız

derin gibeğsiinnn bebeeemmmm

Son düzenleme:

biz tam üç haftadır ilişkiye giriyorduk o zaman hemen tuttumu oluyor bu ayy aramızda doktor yokmu yaaaaaaaa :18:

ağzından bal damlıyor canım yarın durumdan emin olduktan sonra burda sevinç çığlıkları atmak istiyorum

derincim tebrik ederim seni. ne güzel bir mutluluk ! darısı başımıza inşallah hayırlısıyla. ben de yarın sabah çalışmalara başlıyorum. adetim biteli 3 gün oluyor ama yumurta akı kıvamındaki akıntı gelmeye başladı. daha erkken değil mi sizce. oulasyon hesabıma göre yumurtlama günüm 24 haziran.şaşırdım ben

gebe kalman için adet bitiminden birhafta sonra tam zamanı oluyor yada adetinin birincinci gününden itiberen 14 günden sonra başla öncesinde 3 gün kadar dinleninki daha verimli olsun

gebe kalman için adet bitiminden birhafta sonra tam zamanı oluyor yada adetinin birincinci gününden itiberen 14 günden sonra başla öncesinde 3 gün kadar dinleninki daha verimli olsun

biz 6. günü başlamıştık adetim 4 gün sürdü benim normalde 7-8 gün sürerdi bu ay biraz tuhaf oldu

emin değilimki canım test sonucumu buraya yazdım arkadaşar gebesin diyyorlar ama doktordan duymdan emin olamıyprum üzülmemek için

ben de akıntının kıvamına dikkat ediyorum. geçen ay adetin başlangıcından 14 gün sonraya denk gelmişti fakat bu ay farklı bir durum var. erken yumurtluyor gibiyim. yani 10. gün de falan. düzenim şaşı galiba

derincimmm tebrik ederim canımmm

hamişliğinin tadını çıkarrr...

Beta HCG (titrasyon )................. 43,51 mIU/ml(sonuç)

Haftalar ( Son Menstrüal Period )...... , .

3 - 4 hafta mIU/ml 9-130............ , .

4 - 5 hafta mIU/ml 75-2600.......... , .

5 - 6 hafta mIU/ml 850-20800........ , .

6 - 7 hafta mIU/ml 4000-100200...... , .

7 - 12 hafta mIU/ml 11500-289000..... , .

12 -16 hafta mIU/ml 18300-137000..... , .

16 -29 hafta mIU/ml 1400-53000....... , .

29 -41 hafta mIU/ml 940-60000........ , .

Kadın mIU/ml <5......... , . , - ,(referans aralığı)

canım kzıların hepsi öyle diyorrrrrrrrrrrrr ben şimdi gerçekten hamişmiyimmmmmmmm yaaaaaaaaaaaaaaa aklımı oynatacağım çok garip çok tuhaf çok karışıkkkkkkkkkkkkkk

evet canım hamilesinnn...

benim de hamileyken 16.72 çıkmıştı 2 haftalık falandı...

edaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…