gittim nöbetçi eczane buldum test aldım ve hiçbirşey yok görünüyor yani hamiş değilim galiba... gerçi bat ıma çok var (25 haziran) bunalım oldum yaa( mamografi için erken değil mi? geçen sene meme ultrasonu çektirmişti doktor ve temiz çıkmıştı..
kızlaaar evde lavabomun içine 3 adet naftalin koyarım hep. iki gündür nerdeyse burnuma sokasım var acayip hoşuma gidiyor kokusu. dün gece uykudan uyandım gittim kokladım kokladım yattım. :2::2:
şimdi netten arastırıyorum büyük ihtimalle zararlı bir madde bu hamileler için diyor.hemen kaldırıp attım
sizinde bi bilginiz varmı bu konuda
yahu ne garip bişey şu hamilelik yaa garip garip şeyler istiyo insanın canı.hormonlar allak bullakkk
Allahim sana ve tum isteyenlere en hayirli zmnda en hayirlisindan evlatlar nasip olsunn....cok sacma temmuza kadr nie gidemiosunn...hani ozel bi sekilde de mi gidemiosunnn...
Kızlar sabah eşimin eğitimi vardı üç tane silik çizgiden sonra gittim kanda baktırdım sonuç 3 saat sonra gelin alın dedi ama anneme söz vermiştim onu gezmeye götürecektim ordan çıktık annemle gezdik eğer vars agebelik durumu onlara sürpriz planlamak istediğim için birşey demedim anneme akşam döndük eşim erken gelmiş eğitimden ben o gelnmeden gider testi alırım diyoordum çünkü onada sürpriz yapmak istiyorum, sonucu mail atmışlar sonuç şöyle
ENDOKRN
Beta HCG (titrasyon )................. 43,51 mIU/ml[SONUÇ]
Haftalar ( Son Menstrüal Period )...... , .
3 - 4 hafta mIU/ml 9-130............ , .
4 - 5 hafta mIU/ml 75-2600.......... , .
5 - 6 hafta mIU/ml 850-20800........ , .
6 - 7 hafta mIU/ml 4000-100200...... , .
7 - 12 hafta mIU/ml 11500-289000..... , .
12 -16 hafta mIU/ml 18300-137000..... , .
16 -29 hafta mIU/ml 1400-53000....... , .
29 -41 hafta mIU/ml 940-60000........ , .
Kadın mIU/ml <5.........
AMA BEN HİÇBİRŞEY ANLAMADIM BUNDAN
EŞİMEDE DİYEMİYORUM DOKTORA GİDELİM DİYE KALDIOM BÖYLE KARARSIZLIK İÇİNDE KAFAYI YİYECEĞİM
43,51 NEDİR
bilmiyorum kiii bebeğim doktorla konuşamadım eşim eğitimdeydi erken çıkmış bana sonucu mail atmışlar ama pozitif negatif yazmıyor anlamadım sonucuderin derinimmGibeğsin gııı
dimi?
bilmiyorum kiii bebeğim doktorla konuşamadım eşim eğitimdeydi erken çıkmış bana sonucu mail atmışlar ama pozitif negatif yazmıyor anlamadım sonucu
hayirli ugurlu olsun canim hamilesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?