Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

o zaman sorun yok her kadında bazen gelirmiş için rahat etmezse git bir doktora pazartesi

bir de işin garibi sadece gece uyurken oluyor... neyse bat ımı bekleyip yine test yapacağım galiba... ya da pts hatay a gideceğiz zaten. orada doktor bulup hem muayene hem de bebiş çalışmasına başlamayı düşünebilirim.
gerçi ankarada doktorum var geçen sene gittim bütün kontrolleri yaptı hiçbir sorun yok oluruna bırak 1 sene. zaten eşinle bir arada da değilsin dedi. olmazsa bu 1 senede o zaman seneye gel (bu sene yani) aşılama yapalım demişti senin çocuk aşılama ile olacak demişti. hemen aşılama yaptırmak çok mu mantıklı ?

kızlaaar evde lavabomun içine 3 adet naftalin koyarım hep. iki gündür nerdeyse burnuma sokasım var acayip hoşuma gidiyor kokusu. dün gece uykudan uyandım gittim kokladım kokladım yattım. :2::2:
şimdi netten arastırıyorum büyük ihtimalle zararlı bir madde bu hamileler için diyor. hemen kaldırıp attım
sizinde bi bilginiz varmı bu konuda
yahu ne garip bişey şu hamilelik yaa garip garip şeyler istiyo insanın canı. hormonlar allak bullakkk

kesinlikle çok zararlı bırak koklamayı dokunmamak ve evde kullanmamak gerekiyor.güven bana...

merhaba kızzzzlarrrrrrr ben geldim dünden beri yazılanları okumaktan gözlerim pörtledi yerinden bu arada yazlığa geldim ama burda da net var yarın deniz sezonunu açıcam kısmetse

Allahim sana ve tum isteyenlere en hayirli zmnda en hayirlisindan evlatlar nasip olsunn....cok sacma temmuza kadr nie gidemiosunn...hani ozel bi sekilde de mi gidemiosunnn...

biz texas ta yasiyorduk su anda florida dayiz. ve sigortamiz degisti bu sebeple fertility kliniklerini karsilamiyor sigorta.temmuz ayinda sadece taniyi karsilayacak.malesef amerikanin saglik sektoru biraz garip o yuzden gidemiyorum su anda...

selaaammmm

derin hamile galiba arkadaşlarım yaaa 43.50 çıkmış sonucu

Son düzenleme:
0-5 arası değer normal kabul ediliyodu dimi?

ne dersiniz kızlar ?
ya çok heyecanlandım

Kızlar sabah eşimin eğitimi vardı üç tane silik çizgiden sonra gittim kanda baktırdım sonuç 3 saat sonra gelin alın dedi ama anneme söz vermiştim onu gezmeye götürecektim ordan çıktık annemle gezdik eğer vars agebelik durumu onlara sürpriz planlamak istediğim için birşey demedim anneme akşam döndük eşim erken gelmiş eğitimden ben o gelnmeden gider testi alırım diyoordum çünkü onada sürpriz yapmak istiyorum, sonucu mail atmışlar sonuç şöyle
ENDOKRN

Beta HCG (titrasyon )................. 43,51 mIU/ml[SONUÇ]

Haftalar ( Son Menstrüal Period )...... , .

3 - 4 hafta mIU/ml 9-130............ , .

4 - 5 hafta mIU/ml 75-2600.......... , .

5 - 6 hafta mIU/ml 850-20800........ , .

6 - 7 hafta mIU/ml 4000-100200...... , .

7 - 12 hafta mIU/ml 11500-289000..... , .

12 -16 hafta mIU/ml 18300-137000..... , .

16 -29 hafta mIU/ml 1400-53000....... , .

29 -41 hafta mIU/ml 940-60000........ , .

Kadın mIU/ml <5.........
AMA BEN HİÇBİRŞEY ANLAMADIM BUNDAN
EŞİMEDE DİYEMİYORUM DOKTORA GİDELİM DİYE KALDIOM BÖYLE KARARSIZLIK İÇİNDE KAFAYI YİYECEĞİM
43,51 NEDİR

hayirli ugurlu olsun canim hamilesin

derin benim değer olarak bakılmamıştı sanırım.. ama normal değerler 0-5 yazıyodu ilk olarak.. sora artarak devam ediyodu değerler,haftalar ilerledikçe..
anaağğmm yaaa evde değiliz çeşmeye geldik annemlerin yanına.. sonuç kağıdım evde benim yaa..

sivatan 2.xx bişey yazmıştı sanırım kendisininki için..
bence bu durumda gebesin derincim yaa...
napsak da öğrensek??????

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…