tam olarak bluzunun neresinde oluyo onu anlayamadım göğüs kısmında mı?yani göğsünden sıvı falan mı geliyo cidden anlayamadım
cnm zaten o kişide evli ben eşime sonsuz güveniyorum ama bu kadar canımı sıkacağını bilseydim kabul etmezdim
kızlar merhaba canım çok sıkkın birşey soracağım size bana yardım edin:
sabah uyandığımda uyurken kullandığım bluzumun sağ tarafında sarı leke görüyorum sık sık olmaya başladı bu... çok canım sıkılmaya başladı neyin nesi bu ? neden olur hiçbirinizde böyle birşey oluyor mu? lütfen bi cevap verin bana(((
hamileysen olabilir değilsen göğüste toplanmış sıvı olabilir aynısı yengemdede olmuştu monografi çektirdi birşey çıkmadı korkma canım sende
bilginkız göğsünden hiç akıntı geliyor mu senin???
yok canım gelmiyor ama gelmeside normal olabilir bence. gögsümüzdeki süt bezleri çalışmaya dolmaya başlıyor biliyorsun hamilelikle birlikte
ama sen yinede druna danış. ama korkma kötü birşey oldugunu zannetmiyorum içini ferah tut. biliyorsun bebişlerimiz bizim psikolojimizden cok etkileniyorlar ve şuan gelişme evresindeler.inş bebiş vardırrrrrrrrrrrrrrr ok bidenem
kızlar merhaba canım çok sıkkın birşey soracağım size bana yardım edin:
sabah uyandığımda uyurken kullandığım bluzumun sağ tarafında sarı leke görüyorum sık sık olmaya başladı bu... çok canım sıkılmaya başladı neyin nesi bu ? neden olur hiçbirinizde böyle birşey oluyor mu? lütfen bi cevap verin bana(((
çok canım sıkılıyor yaaabat ıma da daha var (ki hiç düzenli batım olmadı) test yapsam mı acaba?
evet sağ göğsümden sıvı geliyor((
kızlar lütfen bana yardım edin kafayı yiyeceğim.
beklenen adet günüm 19 haziran.bir haftadır adet ağrısı çekiyorum bukadar erken başlaması normal değil dedim ve 3 gündür sabahları test yapıyorum ve 2.çizgi çok çok silik çıkıyor çok dikkatli bakınca görebiliyoruz.ama 3 gündür rengi koyulaşmadı 3 üde aynı koyulukta çıktı.acaba daha adet günüm gelmediği içi mi böyle oldu?sizce hamile olabilirmiyim?
birde testler şu ovulasyan testi gibi olan ince testlerden acaba onların hamileliği göstermesi için daha mı çok hcg gerekiyor bilen var mı?
yardımcı olursanız çok sevinirim.
hamişsin canım bebek ufak olduğu için koyulaşmıyor kan testi yaptır
kızlar lütfen bana yardım edin kafayı yiyeceğim.
beklenen adet günüm 19 haziran.bir haftadır adet ağrısı çekiyorum bukadar erken başlaması normal değil dedim ve 3 gündür sabahları test yapıyorum ve 2.çizgi çok çok silik çıkıyor çok dikkatli bakınca görebiliyoruz.ama 3 gündür rengi koyulaşmadı 3 üde aynı koyulukta çıktı.acaba daha adet günüm gelmediği içi mi böyle oldu?sizce hamile olabilirmiyim?
birde testler şu ovulasyan testi gibi olan ince testlerden acaba onların hamileliği göstermesi için daha mı çok hcg gerekiyor bilen var mı?
yardımcı olursanız çok sevinirim.
bebeiş vaaaaar benden söylemesiii
bendede silik cıkmıştı :)))) ama teyze oluyosunuz
hadi hayırlısı bidenem
bence canım gir monografiye canınıda sıkma hada hamiş testi yap
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?