Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

ahhh ahh sabah olsun koşa koşa gideceğim kimyasal nasıl oluyor ki?:18:
evet 32-35 gün arası adet olurdum bu ay 43 günmü 45 günmü ne öyle sürdü ama doktora alttan muayeneye gitmiştim ya görürdü o zaman herhalde bilemedim şimdi :44:

blackberry34 hoşgeldin kuzu

selamlar batlarımm

leydifıstıkım ben gibeğ değilim
ama temmuzda canım çıkana kadar halvet etcem,olcam gibeeğğğ

değerlere göre 3 haftalık oluyor ee 3 haftalıksa 6. günü ilişkşye girmiştim o tuttu herhalde diye düşündüm :44:
hiçbir formül denemedim önceki adetimde doktorum 12. gün gel yumurtalıklarına bakıcam dedi ben gidemedim15. gün gidebildim doktorr ohoo çoktan çatlamış seninki geç kaldın dedi. bende herhalde benim yımırta erkenden çatlıyor diye düşünerek adet bitr bitmez halvete devam oldu bizimm

evet cnm benim kıs topiğine kaç kez yazdım ordan hatırlamadın mı neyse nasılsın cnm oğluşun nasıl uzun zamandır görüşemedik özledim cnm ya

Kız deli misin hatırlamaz mıyım emin olmak için detaya girmedim. Nickini değiştirdiğini biliyorum cnm da acaba dedim tereddüt ettim bir an. Ay canım ya kaç oldu haticeye soruyorum seni haberimi almadın mı hiç. Nasıl oldu doğumu nasıl oldu iyi mi diye. Benim msn hacklendi yazamadım da. Msn adresini de bulamadım bir daha da açmadım da msn görüşemedik yaa. Canım benim nasılsın iyi misin bebiş nasıl ne kadarlık oldu ya!! Ay kıs eski günlerim aklıma geldi valla ben oğlanı büyüttüm ikincinin çalışmalarına başladık. Çok arası olsun istemiyorum o da olur büyürse bende hayırlısı ile işime bakarım yoksa bir daha işi bırakma şansım olamaz. Çok özledim seni canım arkadaşım ya

aşkmeleem gör beni halvetlüm

Son düzenleme:

neyse hayırlısı olsun çok fazla düşünme oda zararlı stres yapma bekle hayırlısı olsun beyin salgıların direrkt hormonlarını etkiler relax ol canım

meg hayalet gibi dolaşıyor arada ortaya çıkıyorr

evet bu halvetli karı nerden çıkıcak burdamı diye sürekli düşünüyorum bi gün korkudan olan aklımıda kaybedicem

ben 17 nisandan sonra 26 mayısta adet oldum üstüne olsa daha yüksek çıkmazmıydı sonuç :26:

cnm inşallah hakkında hayırlısıysa hamilesindir dualarımız seninle...
ama baya erken belli olmuş ya üstüne görme miki acaba ..

hellllööööööö canımm

meraba halvetlim nasılsın cnm .........
varmı bi değişiklik adet oldun mu yada test yaptın mı kısaca gelişmeler ne adetgiller mi bebek giller mi geliyo hakkında hayırlısı tabi öncelikle.....

ben asıl fatmagülgil,vuralgilin rüyasına giriyo yaa ööle acaip acaip..
ben ondan korkuyum

hee gibegil deelim,reglgilim

Canım hayırlı olsun...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…