canım aderine de 10 gün falan varr...
maşallah hemen tuttu o zamann...
dua edelim kimyasal olmasınn...
dr a görün bakalım meleğini görebilecek mi??
üstüne falan mı gördün acaba??
bu ayy adetim tuhaf oldu diyordunn...
slm millet
ooooooo kimler varmış kimler herkesgiller burdaaa
ben 17 nisandan sonra 26 mayısta adet oldum üstüne olsa daha yüksek çıkmazmıydı sonuç :26:
ben 17 nisandan sonra 26 mayısta adet oldum üstüne olsa daha yüksek çıkmazmıydı sonuç :26:
değerlere göre 3 haftalık oluyor ee 3 haftalıksa 6. günü ilişkşye girmiştim o tuttu herhalde diye düşündüm :44:cnm nasılsınnn.özledim seniiiii
cnm hayırlı olsun.rabbim kucağına almayıda nasip etsin.bizlerede çabuk zamanda yaşatsın inş.
kaldıysam ilkinde kaldım demişsin nerden eminsin.bi formül falanmı denedin.yoksa ilişki sırasında hismi ettin
evet cnm benim kıs topiğine kaç kez yazdım ordan hatırlamadın mı neyse nasılsın cnm oğluşun nasıl uzun zamandır görüşemedik özledim cnm ya
hiçbişe anlamadım 26 mayıs adetimin ilk günü 31 mayıs halvete girdikyüksek çıkardı evet ama 10 gün car daha değerin yine yüksekk...
değerlere göre 3 haftalık oluyor ee 3 haftalıksa 6. günü ilişkşye girmiştim o tuttu herhalde diye düşündüm :44:
hiçbir formül denemedim önceki adetimde doktorum 12. gün gel yumurtalıklarına bakıcam dedi ben gidemedim15. gün gidebildim doktorr ohoo çoktan çatlamış seninki geç kaldın dedi. bende herhalde benim yımırta erkenden çatlıyor diye düşünerek adet bitr bitmez halvete devam oldu bizimm
blackberry34 hoşgeldin kuzu
selamlar batlarımm
leydifıstıkım ben gibeğ değilim
ama temmuzda canım çıkana kadar halvet etcem,olcam gibeeğğğ
meg hayalet gibi dolaşıyor arada ortaya çıkıyorr
hellllööööööö canımm
neyse hayırlısı olsun çok fazla düşünme oda zararlı stres yapma bekle hayırlısı olsun beyin salgıların direrkt hormonlarını etkiler relax ol canım
evet bu halvetli karı nerden çıkıcak burdamı diye sürekli düşünüyorum bi gün korkudan olan aklımıda kaybedicem
meraba halvetlim nasılsın cnm .........
varmı bi değişiklik adet oldun mu yada test yaptın mı kısaca gelişmeler ne adetgiller mi bebek giller mi geliyo hakkında hayırlısı tabi öncelikle.....
Kızlar sabah eşimin eğitimi vardı üç tane silik çizgiden sonra gittim kanda baktırdım sonuç 3 saat sonra gelin alın dedi ama anneme söz vermiştim onu gezmeye götürecektim ordan çıktık annemle gezdik eğer vars agebelik durumu onlara sürpriz planlamak istediğim için birşey demedim anneme akşam döndük eşim erken gelmiş eğitimden ben o gelnmeden gider testi alırım diyoordum çünkü onada sürpriz yapmak istiyorum, sonucu mail atmışlar sonuç şöyle
ENDOKRN
Beta HCG (titrasyon )................. 43,51 mIU/ml[SONUÇ]
Haftalar ( Son Menstrüal Period )...... , .
3 - 4 hafta mIU/ml 9-130............ , .
4 - 5 hafta mIU/ml 75-2600.......... , .
5 - 6 hafta mIU/ml 850-20800........ , .
6 - 7 hafta mIU/ml 4000-100200...... , .
7 - 12 hafta mIU/ml 11500-289000..... , .
12 -16 hafta mIU/ml 18300-137000..... , .
16 -29 hafta mIU/ml 1400-53000....... , .
29 -41 hafta mIU/ml 940-60000........ , .
Kadın mIU/ml <5.........
AMA BEN HİÇBİRŞEY ANLAMADIM BUNDAN
EŞİMEDE DİYEMİYORUM DOKTORA GİDELİM DİYE KALDIOM BÖYLE KARARSIZLIK İÇİNDE KAFAYI YİYECEĞİM
43,51 NEDİR
Güle güle cnmkızlarr ben çıkmak zorundayım grşrzzz
yarın akmı karamı belli olacak artık
hepiniz gebe olduğumu sözylüyorsunuz ianşallah rabbim inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?