Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

cnm öncelikle bende seni çok özledim sürekli hem kk dan hemde msn den baktım belki denk geliriz diye bende haticeye sürekli sordum ama bazen face de görüyomuş galiba arada öle haberini aldım neyse cnm çok şükr en önemlisi oğlunu büyüttün ya çok şükür cnm bencede yaşına geldi cnm hamile kaldım doğdu diyene kadar oğlun 2 yaşında olur sende işine bakarsın bencede yerinde bi karar arkadaşım hakkında hayırlısı ...cnm bende sezeryanla doğum yaptım kızım ii çok şükür teyzesi 6 aylık oldu iyice yaramazlıklara başladı daha msn de bol bol konuşuruz cnm ......hasret gideririz......

aşkmeleem gör beni halvetlüm

gördüm halvetlüm hiç görmezmiyim sen gelince halvet dünyama ışık geliyo
halvetlüm bu arada hamam işini söyledim kocama aile hamamları var ama çocuğu napıcaz dedi bende çocuktan önce niye gitmedik dedim madem var pahalı dedi kısaca hamam fantesizi suya düştü evdeki hamamla idare edicez artık bi hatçe sultan kadar olamadık

halvet dünyalarımıs bizimmm

hamamda ayaamıza tahta takunyalarımızı giyelim,nostaljik yapalım

ben asıl fatmagülgil,vuralgilin rüyasına giriyo yaa ööle acaip acaip..
ben ondan korkuyum

Allah iyiliğini versin kıs sen çok yaşa bol bol halvet et emi

hee gibegil deelim,reglgilim

olsun cnm nasıl olsa ilk ayın daha bol bol halvet edersin cnm inşallah hayırlısıyla önümüzdeki ay oolur bu arada gaza gelip sabahlara kadar halvet yokkkkkkk
gün aşırı halvet var bebiş için

olsun cnm nasıl olsa ilk ayın daha bol bol halvet edersin cnm inşallah hayırlısıyla önümüzdeki ay oolur bu arada gaza gelip sabahlara kadar halvet yokkkkkkk
gün aşırı halvet var bebiş için

kıslar halvet işini abartmayın verimli olamazsınız

temem piki günde 2 kere halvet etcez anladımm

ya tamam yaa,zor o iş zatenn..
planlı olunca çok güsel olmuyu

hadi aşkım başla 1,2,3
hmm şimdi sırada ne var..
tamam çekil de yatiim sırtüstü biraz

kimyasal oldugunu sanmıyorum canımmm...

yarın güzel haberini bekliyoruz hayırlısıylaa...

Maşallah Gülcüm kocaman olmuş öp benim için kocaman o fıstığı.

Valla bizde zaten sabaha kadar halvet olamaz. Çünkü eşim gece 12 de geliyo benim uykum geliyor. Valla birbirimizi ne zaman görürüz allah kerim. Eee evde olsa çocuk uyanık derdi bilmem nee.. Amann zor işler beaa:)

Slm arkadaslar ben bu siteye yeni uye oldum ama cok begendim insanlarin birbirlerini tanimadan birbirlerine destek vermeleri ne guzel umarim herkez bekledigi sevincli haberleri en kisa zamanda alir tabii bendee:))

kızlarr ben çıkmak zorundayım grşrzzz

KIZZZ MEGGGGGGGG koacana pekmez içir pekmezzzz

evet cnm kesinlikle harnup pekmezi içir geç bile kaldın çünki pekmez etkisini 3 ay sonra ancak gösteri7omuş neyse hemen başla hergün bi yemek kaşığı içsin halvetlüm tabi bu halvetinizi de etkiler
neyse adetin biter bitmez bidahaki adete kadar gün aşırı halvet bide kalçanın altına yastık koy spermlerin rahim içine daha hızlı ve ii geçmesini sağlıyo test edilmiştir bu söylediklerim kızlar bu arada istersenz daha da anlatırım ....

şimdi reklamlarrrrr.....

Meg sana bu konuda katılıyorum. Kesinlikle haklısın planlı olunca olmuyor.Kafan rahat olacak huzurun olacak rahatın olacak ancak o zaman. Yoksa bütün çaban boşuna. O yolunu bulursa gider zaten

Slm arkadaslar ben bu siteye yeni uye oldum ama cok begendim insanlarin birbirlerini tanimadan birbirlerine destek vermeleri ne guzel umarim herkez bekledigi sevincli haberleri en kisa zamanda alir tabii bendee:))

selam canım,hoşgeldin

tmm teyzesi öperim sende oğluşunu öp yerime kocamannnn.....

eee sorması ayıp demetcim 2 ci çocuğu nasıl yapıcan tek başına mı halvet olmadan nasıl olucak ki

Valla gülüm o yüzden dedik işte anca olur herhald bir ara ne biliyim. Burda ticker yaptım da hiç değilse malum günleri bileyim de ona göre gündüz bol uyurum adam gelene kadar. Yoksa işim harap valla anacım

Gül anlatsana kız valla unuttum he neler yapıyorduk yaa :82:

cnm hergün akşama kadar sohbet edince sohbet limitimizi doldurduk nerdeyse 1 yıldır görüşemedik alla yaaaa

cnm haticey le görüşüyoruz onunda kızı 7 aylık oldu oda bende aynı devam tek değişiklik çocuklar cnm ...yeniden başlarız cnm sohbetlere ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…