Kız deli misin hatırlamaz mıyım emin olmak için detaya girmedim. Nickini değiştirdiğini biliyorum cnm da acaba dedim tereddüt ettim bir an. Ay canım ya kaç oldu haticeye soruyorum seni haberimi almadın mı hiç. Nasıl oldu doğumu nasıl oldu iyi mi diye. Benim msn hacklendi yazamadım da. Msn adresini de bulamadım bir daha da açmadım da msn görüşemedik yaa. Canım benim nasılsın iyi misin bebiş nasıl ne kadarlık oldu ya!! Ay kıs eski günlerim aklıma geldi valla ben oğlanı büyüttüm ikincinin çalışmalarına başladık. Çok arası olsun istemiyorum o da olur büyürse bende hayırlısı ile işime bakarım yoksa bir daha işi bırakma şansım olamaz. Çok özledim seni canım arkadaşım ya
aşkmeleem gör benihalvetlüm
gördüm halvetlüm hiç görmezmiyim sen gelince halvet dünyama ışık geliyo
halvetlüm bu arada hamam işini söyledim kocamaaile hamamları var ama çocuğu napıcaz dedi bende çocuktan önce niye gitmedik dedim madem var pahalı dedi kısaca hamam fantesizi suya düştü evdeki hamamla idare edicez artık bi hatçe sultan kadar olamadık
ben asıl fatmagülgil,vuralgilin rüyasına giriyo yaa ööle acaip acaip..
ben ondan korkuyum
Allah iyiliğini versin kıs sen çok yaşa bol bol halvet et emi
hee gibegil deelim,reglgilim
kızlarr ben çıkmak zorundayım grşrzzz
olsun cnm nasıl olsa ilk ayın daha bol bol halvet edersin cnm inşallah hayırlısıyla önümüzdeki ay oolur bu arada gaza gelip sabahlara kadar halvet yokkkkkkk
gün aşırı halvet var bebiş için
kıslar halvet işini abartmayın verimli olamazsınız
ahhh ahh sabah olsun koşa koşa gideceğim kimyasal nasıl oluyor ki?:18:
evet 32-35 gün arası adet olurdum bu ay 43 günmü 45 günmü ne öyle sürdü ama doktora alttan muayeneye gitmiştim ya görürdü o zaman herhalde bilemedim şimdi :44:
kızlarr ben çıkmak zorundayım grşrzzz
KIZZZ MEGGGGGGGG koacana pekmez içir pekmezzzz
hiçbişe anlamadım 26 mayıs adetimin ilk günü 31 mayıs halvete girdik
Slm arkadaslar ben bu siteye yeni uye oldum ama cok begendim insanlarin birbirlerini tanimadan birbirlerine destek vermeleri ne guzel umarim herkez bekledigi sevincli haberleri en kisa zamanda alir tabii bendee:))
Maşallah Gülcüm kocaman olmuş öp benim için kocaman o fıstığı.
Valla bizde zaten sabaha kadar halvet olamaz. Çünkü eşim gece 12 de geliyo benim uykum geliyor. Valla birbirimizi ne zaman görürüz allah kerim. Eee evde olsa çocuk uyanık derdi bilmem nee.. Amann zor işler beaa:)
Slm arkadaslar ben bu siteye yeni uye oldum ama cok begendim insanlarin birbirlerini tanimadan birbirlerine destek vermeleri ne guzel umarim herkez bekledigi sevincli haberleri en kisa zamanda alir tabii bendee:))
evet bu halvetli karı nerden çıkıcak burdamı diye sürekli düşünüyorum bi gün korkudan olan aklımıda kaybedicem
her an her yerden çıkabilirrr
Gül anlatsana kız valla unuttum he neler yapıyorduk yaa :82:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?