selam canım,hoşgeldin
Slm arkadaslar ben bu siteye yeni uye oldum ama cok begendim insanlarin birbirlerini tanimadan birbirlerine destek vermeleri ne guzel umarim herkez bekledigi sevincli haberleri en kisa zamanda alir tabii bendee:))
Maşallah Gülcüm kocaman olmuş öp benim için kocaman o fıstığı.
Valla bizde zaten sabaha kadar halvet olamaz. Çünkü eşim gece 12 de geliyo benim uykum geliyor. Valla birbirimizi ne zaman görürüz allah kerim. Eee evde olsa çocuk uyanık derdi bilmem nee.. Amann zor işler beaa:)
hoşgeldin canım sen takıl bize hiç sıkılmazsın
cnm hergün akşama kadar sohbet edince sohbet limitimizi doldurduk nerdeyse 1 yıldır görüşemedik alla yaaaa
cnm haticey le görüşüyoruz onunda kızı 7 aylık oldu oda bende aynı devam tek değişiklik çocuklar cnm ...yeniden başlarız cnm sohbetlere ..
canım benim hamileliğim son bulmasaydı senin oğlunun doğumuyla aynı güne denk geliyormuşş...
son adetim 6 kasım 2009 du benimm...
Hoşgeldin canım.İnşallah güzel haberlerimiz hep birlikte burda öğreniriz :))
Valla gülüm o yüzden dedik işte anca olur herhald bir ara ne biliyim. Burda ticker yaptım da hiç değilse malum günleri bileyim de ona göre gündüz bol uyurum adam gelene kadar. Yoksa işim harap valla anacım
yarım saat sonra beklenen günüme girmiş bulunucammm :18: :18: :18:
canım benim hamileliğim son bulmasaydı senin oğlunun doğumuyla aynı güne denk geliyormuşş...
son adetim 6 kasım 2009 du benimm...
Çok üzüldüm canım ya benim sat 20 kasımdı sezryan olduğu için 38. haftada aldı dr. Hayırlısı cnm ya kısmet bak nerden nereye hayat insanın karşısına neler çıkartıyor ya. İnşallah güzel haberlerimiz burda veririz birbirimize.
Edacım kasıklarında batma var mı?
selam kızlarrrr bende geldim..bugün halvet mi var??ee bnmki sızdı kaldı bile horlamasını duymayın aman aman
edam okudun mu?
evet tatlım okudum ve cvp yolladımm
insallah benim bat im 25 haziran daha 1 hafta var yani sizde durumlar nedir?
anladım cnm haklısın eşin hala işten çıktıktan sonra babasına yardıma mı gidiyo cnm böyle geç geliyo ....en azından yeniden hamile kalana kadar bazı geceler erken gelse strese girmezsin sende cnm ya hayırlısı cnm .....
oğlundan bahset nasıl yürümeye başladımı napıyo çok yaramaz mı unutma kızımı alıcaktın ve evleri arabaları altınları unutmadın demiidamadımdan bahset biraz babasına mı benzedi sana mı benim kzıım narin ince belli de seninki babasına benzediyse vazgeçebiliriz
Valla canım ben bu ay daha bugün adet oldum ve inşallah bu ay başlıyoruz bakalım.
Canım unutur muyum ya eşim hala babaya yardıma devam valla. Bu sefer çok takılmıyorum ne zaman olursa Hayırlısı ne zamansa o zaman olur cnm daha çok başındayız kısmet.
Valla unutmadım cnm ya unutur muyum hiç. Alacam kızını inşallah. Eki Görüntüle 212379 bak bakalım beğenecek misin damadını
yımırtlama günlerinse uyandır bence kocanı canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?