Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

Slm arkadaslar ben bu siteye yeni uye oldum ama cok begendim insanlarin birbirlerini tanimadan birbirlerine destek vermeleri ne guzel umarim herkez bekledigi sevincli haberleri en kisa zamanda alir tabii bendee:))

Hoşgeldin canım. İnşallah güzel haberlerimiz hep birlikte burda öğreniriz :))

canım benim hamileliğim son bulmasaydı senin oğlunun doğumuyla aynı güne denk geliyormuşş...
son adetim 6 kasım 2009 du benimm...

iyi akşamlar hanımlar.. valla şaştım kaldım bu topikte halvet kararı alınmış ama bu kadar yoğun çalışmaya destek kuvvet lazım bence özel karışım falan eee ne deyelimm ki bol bebişli halvetler olsun inş...

Aynen katılıyorum cnm ya valla limit dolmuş basmıyor kafam artık yastık olaylarına felan saldım çayıraaa mevlam kayıraaaaa
Artık ne zaman çıkarsa bahtımıza

canım benim hamileliğim son bulmasaydı senin oğlunun doğumuyla aynı güne denk geliyormuşş...

Çok üzüldüm canım ya benim sat 20 kasımdı sezryan olduğu için 38. haftada aldı dr. Hayırlısı cnm ya kısmet bak nerden nereye hayat insanın karşısına neler çıkartıyor ya. İnşallah güzel haberlerimiz burda veririz birbirimize.

Valla gülüm o yüzden dedik işte anca olur herhald bir ara ne biliyim. Burda ticker yaptım da hiç değilse malum günleri bileyim de ona göre gündüz bol uyurum adam gelene kadar. Yoksa işim harap valla anacım

anladım cnm haklısın eşin hala işten çıktıktan sonra babasına yardıma mı gidiyo cnm böyle geç geliyo ....en azından yeniden hamile kalana kadar bazı geceler erken gelse strese girmezsin sende cnm ya hayırlısı cnm .....

oğlundan bahset nasıl yürümeye başladımı napıyo çok yaramaz mı unutma kızımı alıcaktın ve evleri arabaları altınları unutmadın demiidamadımdan bahset biraz babasına mı benzedi sana mı benim kzıım narin ince belli de seninki babasına benzediyse vazgeçebiliriz

edam okudun mu?

herşeyin hayırlısı canımm..
hepimiz doğurucaz bi can inşallahhhh...

Son düzenleme:

evettt canımmm...
hayırlısı artık hakkımızdaaa...

hepimiz ard arda güzel haberlerimizi veririz inş canımm

selam kızlarrrr bende geldim..bugün halvet mi var??ee bnmki sızdı kaldı bile horlamasını duymayın aman aman

Edacım kasıklarında batma var mı?

çok nadir canımmm...
ama adete 5 gün kala 1-2 damla sütlü kahve rengi lekem oldu...
bu sabah kalktıgımda peçeteye aynı leke geldi..
hayatımda ilk defa oldugu için korktum açıkcası birazz...

akıntım-kasık karın agrım bir de bel agrım varr...

insallah benim bat im 25 haziran daha 1 hafta var yani sizde durumlar nedir?

Valla canım ben bu ay daha bugün adet oldum ve inşallah bu ay başlıyoruz bakalım.

Canım unutur muyum ya eşim hala babaya yardıma devam valla. Bu sefer çok takılmıyorum ne zaman olursa Hayırlısı ne zamansa o zaman olur cnm daha çok başındayız kısmet.
Valla unutmadım cnm ya unutur muyum hiç. Alacam kızını inşallah. bak bakalım beğenecek misin damadını

maşallahhh çok tatlıymış bebişinnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…