Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

Allah allah inşallah bebişin yerleşme lekesidir cnm. Yarın bir test yap bakalım zaten varsa silik çıkar bence.

umarim obur aya alirsin sevincli haberini

maşallah yakışıklıyaaaaa

umarim obur aya alirsin sevincli haberini

Amin tatlım cümlemiz hemen alırız güzel haberleri inşallah. Sabreden derviş muradına ermiş demişler

inşş canımmm

benim idrara geç düşüyor canımm...
ilk hamileliğimde öyle olmuştu...

Anladım cnm o zaman 1-2 gün bekler kan testi yaptırırsın yada hemen yaptırırsın sen bilirsin nasıl müsait olursan. Ben olsam pazartesiye gelmezse kırmızı hanım hmen gidip test yaptırırdım. İnşallah gelmezler cnm

hemencecik kaldırayım ozaman cnm ya..garibim onada acıyorum gel çalış çalış gecede çalış çalış...bu arada akıntım oldu bugün bnm belkide belirtisidir

bak az önce gebe olduğunu öğrendiğimiz arkadaşımız,6. gün gebe kalmış olduğunu düşünüyo..
bencede kaldır canım..

bu ayy kafam çok karmaşık test konusunda diyorum gidip kan yaptırayım sonra diyorum biraz gecsinn..
normalde günüm 1 günden fazla gecmez düzenli görürümm..
bebiş yoksa pazartesiye kadar adet görmem lazımm...
heyecanla bekliyorum bakalımm...

pazatesi idrar test yaparım...
eğer aklıma eserse gidip kan testi de yaptırabilirim eşim evde olursaa...

bak az önce gebe olduğunu öğrendiğimiz arkadaşımız,6. gün gebe kalmış olduğunu düşünüyo..
bencede kaldır canım..

o zaman bu gecede temel atma töreni var cnm...:)))gecede maçı var ya halısahada amaaann napim kaldırim o zaman sağol cnmcımmm

edam direkt kan testi yaptırt bence

Yarın muhakkak haber ver tatlım. İnşallah gelmesin kırmızıların. Hakkında hayırlısı olsun. Rabbim versin kucağına bebişini.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…