yani aralığa kadar hatta yılbaşına kadar zaten hamiş olacaksınnnnnnnn inşallah aha burayademek kışa kalmadan hamile kalacam o nasıl olacaksa artık kaç kış geçirdim
meg anladın canım sıkma canını kk takılacak sayfamı yok bak kendi topiğin oldu hemde ilk günde hareketli
ohhhh ohhhhh yandannnnn kıvırda gel hoppaaaaa ohhhhhhh
canımsın yaaaaRabbim seninde o güzel gönlüne göre versin Rabbim hepimizin dileğini , duasını kabul eylesin inşallah
dert etme canım yarın pardon bugün gündüz gözüne el atarızoyunların birincisiyiz biz tablo dediğin nedir ki
aminnnnnnnnnnnn aminnnnnnnnnnnnnn aminnnnnnnnnnn inşallah inşallah inşallah ( şu an burada 3 kişiyiz ya o yüzden 3 ledim yazıları )inşallah canım inşallah rabbim dileyen herkeze nasip etsin
sağol canım yaaaa daha fazla şampiyonluk senin olsun inşallahhepimizn topiği
ben yeti salağıyla uğraşıyorum anca,sen şampiyonsun amma
temem canım,halletcez bi şekilde artık :44:
sağol canım yaaaa daha fazla şampiyonluk senin olsun inşallahhallederiz yaaa takma tokadan başka bişi kafaya yeti yi de takma sadece toka tak :86::87:
meg kk da penguenli oyun var onu oynadın mı hiçhttp://www.kadinlarkulubu.com/arcade.php?act=Arcade&do=play&gameid=2443
Ben evli degelem.
Bebekte istemeyerem.
Ama sohbete katılabilir miyem?:78:
aynen yaaaa bizde komşularla piknik yapacağız öğleye kadar uyumalıyımkızlar hadin çıkalım artık sizleri birakıp kapatamıyorum hep beraber çıkalım başıma ağrı girdi uyuyalım artık
bence süper olur gel canım hoş geldin tekrardanBen evli degelem.
Bebekte istemeyerem.
Ama sohbete katılabilir miyem?:78:
yok canım unutmadım yani o çıktı yaaa uykum var diyeşebnemi unutuyorsun canım
güzel bir oyun oyna mutlaka tamam canım başarılar şimdidenyok hiç bakmamışım o oyuna ben..:26:
ama çözerim inşallah,haber veririm sana :92:
evet canım sen çıkıcan yaaa ismin bir müddet hatıra kalacak topikteya öylemi bilmiyordum hadin iyi geceler bende çıkıyorum
zaman herşeyin ilacı demi tatlımHoşbuldum abbacıklarım.
Ay üstümden öyle bi yük kalktı ki.
Anlatamam.
Sanki bu ayrılıga ihtiyacım varmıs..
Çok rahatladım.
ya öylemi bilmiyordum hadin iyi geceler bende çıkıyorum
zaman herşeyin ilacı demi tatlımo ayrıldığınız gün ki düşüncelerinle şu anki düşüncelerin arasında bence çokkk fark var inşallah dahada iyi olacaksın
güzel bir oyun oyna mutlaka tamam canım başarılar şimdiden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?