Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

ayyynı benm eşimde öyleydi canım.gece gündüz internetten araştırmadığım şeyler,yapmadığım kürler gtmediğim doktor kalmadı.ama bende problem yoktu.her defasnda aynı seyi doktorlar.ama o umursamaz.doktora bile götüremiodum.kendi hevası peşind cocuk için deil zevk için yapıodu herşeyi.bende bigün attı şarteller.yapmıcam die tehdit ettim.bizimkinin huyu biraz farklıdır.hemen sinirlendi saydı sayıştırdı yapmassan yapma die.ama kocamı tanıdığımdan biliorum.zoruna giti bu lafım.sonra bi baska zaman.hatta bu ay ilk tahlilde negatif çıktı ve eşime söledm hiç sormusun bile ne sorumsuzsun die.eşimi daha önce hç böle görmeiştm.biraz durdu dediki.sormayışım korkumdan.yine yok dersin diye... içim cız etti.kendimi geçtm onçin daha çok üzüldüm.devam etti.dışardan bişi belli olmasada bende her ay senin gününü sayıyorum.son günlerde telaşlanıorum.olcakmı olmıcakmı hep bunu düşünüorum.olmadığında en az senin kadar üzülüorum.ve enn az senin kadar istiyorum.hatta senden de çok istiyorum... sonra sarıldık birbirimize uzandık biraz.bende bian önce adetimi olim bitsin de halvete baslayalım die ip atladım durdum.adet günümdü.bi gün geçti yok 2 gün geçti yok 3 gün geçti...aldım bi test yaptım.test daha idrar dolmaya baslarken ben pozitif çıkçak die bekliorum.baktım çıkmadı koydum poşetine.misafrlikteydm çöpe atmadım çantama koydum poşetyle
sonra akşam yatma vakti geldi.eşim çantama bakıo.lensleri çıkardı bunlar ne diye sordu.o sırada poşeti gördüm.nası bişi oldunu göstermek için çıkardım testi.bi baktım 2. çizgi! silik.alla alla.ertesi gün bi biyolok arkdşm vra ona gttim sordum.yok bekletilen her test soradan poztf çıkıo dedi.eczacı da aynı şei dedi.ilk 5 dk içinde belli edermiş.bi hayal kırıklığı bi test daha yaptım.baktım çizgi çıkmadı.bende peçeteleri filan çöpe attım onuda çöpe atmak için arkamı bi döndüm.aman allahım 2 çizgi belirmiş bendeki ne sevinç...ay herneyse nerden geldim buralara sen eşine deki,hep ben uğraşıyorum sen hiç oralı değiilsin.beni hayal kırıklıına umutsuzluğa itiosun de.ama sorumsuzsun filan die üstüne sakın gtme.ve kavaglıyken konusma bunu.aranız düzelsin öle anlat güzel güzel emi

hoşbuldum batlarım

arkadaşlarım sizlerden bir ricam var..
eğer ilerleyen günlerde topiğimize herhangi bir şekilde sataşma, taciz olur ise,lütfen ama lütfen cevap yazmayın..
topiğimiz kapanmasın,yazık olmasın güzel paylaşımlarımıza olurmu..
bana yazın o sayfanın linkini özelden.. şayet rahatsız olur iseniz yani..

teşekkür ederim..

inş böyle bir sorun yaşamayız tatlımmm...

çok sağol tatlım..yazdıkların çok iyi geldi.bnmki aslında sorumsuz değilde bir garip bi adam ya..bazen sadece beni sinirlendirmek için dünyaya gldiğini zannediyorum inanki.sonra hatasını anlıyor ama bnm heves kaçıyor o zamanda.zaten ben sorumsuz deyince daha geriliyor ortam ve kavga büyüyor cnm ya.bu gecede aynısı oldu..ama o da azıcık anlayışlı olsun ya.adet günüm geldimmi başımın etini yiyor oldunmu? ağrın var mı?? bezdiriyor resmen..biliyorum o da istiyor ama gereğinide yerine getirecek.vallahi pekmezini bile zorla yediriyorum ya..bide kalkmış beni suçluyor sen gelip yedirmedin suç senin diye..hey Allahım yaa gelde kızma cnm ama yaaa

haklısın haklı.aynılar.benmkine bişe bile yediremiodum.günlük yemeeeni doru düzgün yese bariiii! 170 boy 56 kilo.varmı böle bişe

haklısın haklı.aynılar.benmkine bişe bile yediremiodum.günlük yemeeeni doru düzgün yese bariiii! 170 boy 56 kilo.varmı böle bişe

yok cnmcımm yok bizimki o konuda gayet iyi..tamtamina 97 kg 1.80 de boy var..ben 53 kg..buarada cnm ya sen hamişsin heee??Allah kucağına almayı nasib etsin..ne kadar evlisin sen ?kaç ay sonra hamiş kaldın?ve nasıl kaldın??? çok soru sordum ben galibaa (

ikide bir şutlanıyoruz ya siteden,deli oldummm

eğer bi daha açılmazsa,şimdiden görüşürüz batlarım,öpüyorum heppinizi

yok yaaa hep soruolar bende uzuuun uzun yazıorum du kop yapıştır yaparım.2 yıllık ewliyim.1 yıl önce düşük yaptım.7-8 aydır korunmuodum
ya yarın başla sonra 2 günde bir yap.bigün yap bigün yapma yada 2 gün yapma bigün yap.ama mümkün oldukça sabah kalkınca yapın.eşin işe gitmeden.çünkü eşin uykusunu aldığı için sperm hareketliliği daha da artıyomuş.ve mutlaka ilişkideyken belinin altına yastık koy.ilişkiden bi 2-3 dk sonra çıksın eşin senden çünkü spermler dışarı kaçmıo o şekilde.sonra eşin çıkınca yavaşça sağına dön en az yarım saat o şekilde yat. başınada yastı koyma.he bide gebelik istiosan öle fantazi pozisyonları denemeyin en uygunu sen altta o üstte bacakların biraz kalkık vaziyette.sen sırtüstü yatıcan oda üstüne... çok afedersiniz ama biri de bana bukadar açık anlatsa belki daha erken hamile kalırdım.
kopyaladm canm...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…