Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

buarada bende akıntı artmasından ziyade azaldı ya anlamadım.değişik kokuyo ama,hamile kalana kadar daha çoktu akıntım.kesildei gbi bişe

slm beni ark olarak eklemissin tam kabul ettim nette bi sorun oldu yeni baglanabildim ben yeniyim daha bu sitede uamrim iyi arkadasliklarimiz olur burada konularimiz ortak nede olsa sende durumlar nedir gecmis konulari daha okuyamadim o yuzden bilmiyorum :))

Ay bu ne ya giremedim bir siteye şartellerim attı valla he bilgisayara vuruyorum sanki onun suçu neyse
Edam neden tickerini yeniledin kuzum ya aaa uğursuzluk getirir ama yapma. Bence hamilesin sen cnm o kadar belirtin var. İnşallah hakkında hayırlısı olur tatlım.

benim 17 ay oldu kürtaj olalı...
11 aydır da korunmuyorumm...
ama bu 7. denemem...
ara ara istanbula gittiğim için aralarda korunma oldu gibi...

bakalımmm ne zaman kısmet olucakkk??

bence bu ay olucak hayirlisi ile :)) ben boyle hissettim seninle ilgili umarim cok umut vermiyorumdur ama gercekten yurekten isterim hamile olmani yani hepmizin insallah

saol cnm.ben 2 yıllık evliyim.1 sene önce düşük yapptım.7 aydır korunmuodum.3-4 gün önce idrar testi yaptım çift çizgi.dün de kan tahlili yaptrdm pozitif.kızlarla sevndk filan :) öle işte .

ayyy bende yaaa pc yi kapatıp açtım ama baktım sitede sorun var sinir oldummm...

tatlım ben yenilemedim ki o otomatik başa dönüyorrr...

Kızlar demet kaçar. Kocişim geldi. Halvetimiz yok maalesef ana vatan kan ağlamakta
Hepinizi kocaman kocaman öppüyorummm
Edam hayırlı haberlerini alırım inşallah yarın açınca.
Kendinize cici cici bakın, hoşçakalın

bence bu ay olucak hayirlisi ile :)) ben boyle hissettim seninle ilgili umarim cok umut vermiyorumdur ama gercekten yurekten isterim hamile olmani yani hepmizin insallah

canım benim çok sağoll inş öyledirrr...
hepimiz ard arda güzel haberler veririz inş bunun için çok dua edicemmm

ben de seni kocaman öpüyorum canımm...
kendine çok iyi bakkk...

ana vatan duruldugunda halvete başlarsınız inş

olumlu olumsuz öğleden sonra yazarım canımm...

saol cnm.ben 2 yıllık evliyim.1 sene önce düşük yapptım.7 aydır korunmuodum.3-4 gün önce idrar testi yaptım çift çizgi.dün de kan tahlili yaptrdm pozitif.kızlarla sevndk filan :) öle işte .

cok guzel haber bu cok sevindim umarim sorunsuz saglikli bir hamilelik gecirirsin bende 3 yildir evliyim bende ilk bebegi kasim ayinda kaybettim 12 haftalikken sonra ara verdim korktum gecen ay basladik bakalim regl ime 1 hafta var bekliyorum

selam kızlar..halvet olamadı malesef..eşimle tartıştık çok fna bir kavga oldu.moralim çok bozuk.yorgunum dedi bende sinirlendim.sonra o yanaştı ben istemedim..azöncede halı saha maçına gitti beyimiz.acaip moralim bozuk

Kızlar iyi geceler 444 ten itibaren okudum şaşı oldum ama değdi edamm güzel haberlerle gel inşallah.derin de voleyi vurmuş galiba çok sevindim:)Şimdi benim adet dün bitti,özleşmişiz biz accık bu akşam halvet olduk ben şimdi bundan sonra bir gün var bir gün yok yapıcam.yapıyım dimi?olur yane?

canımmm üzülmeeee...
olsun yarın denersinizz...
inş hemencecikte barışırsınızzz...

inş canımm benimmm...

en iyisi bir var bir yok canımm...
eğer çok yorucu gelirse 2 boş 1 dolu da yapabilirsinizz...

rasgelir inş canım hayırlısıylaaa...

canımmm üzülmeeee...
olsun yarın denersinizz...
inş hemencecikte barışırsınızzz...

canım valla moralimi çok bozdu.sorumsuz bebek konusunda bunun başka açıklaması yok yani(( valla ciddi anlamda düşünüyorum artık yapmamayı bebek falan.yeter ya her çileyi ben çekiyorum yok ilacı, yok tahlili, yok filmi.beyimiz ohh valla keyfine göre..nasıl canımı sıktı varya

Son düzenleme:
inş canımm benimmm...

en iyisi bir var bir yok canımm...
eğer çok yorucu gelirse 2 boş 1 dolu da yapabilirsinizz...

rasgelir inş canım hayırlısıylaaa...

gelmez gelmez yorulmak yasak bugün bir arkadaşımın daha hamilelik haberini aldım hırs yaptım feci.2 ay önce bebek istemeyen adam evde ben bebek sitiyorum oynıycam onunla ayaklarını ısırıcam diye geziyo la havle

maşallah burası ne kadannn hareketli bi yer böyle oku oku gözlerim pörtledi ya kızlar bişi sorucam ben bugün adetime 7 gün kala test yapmıştım ve ikinci çizgi silik çıkmıştı. az önce de az bir miktar kanamam geldi ya noooluyo biri bişi söyleyiversin bana.... gece gece doktorumu arasam mı diye düşündüm ... yerleşme kanaması diye bişey varmış acaba diyorum :44::44::44:

canımmm baba adayları hiç bir zaman anne adayları kadar düşünceli ve hassas olamıyorr...
hiç canını sıkma eşin hatasını anlayıp gönlünü alacaktırrr...
stres yaparsan herşeyi engellersinnn...
güzel düşün güzel olsunn canımm...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…