Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

o zaman son gaz çalışmaya devam canımmmmmmmmm

canım adete 7 gün kala yerleşme zamanına denk geliyorr...
çift çizgiyi gördüysen büyük ihtimallede gebelik vardırr...

doğru söylüyorsun cnm ama bu kadar anlayışsızlığa dayanamıyorum ya ((( stres zaten bnm göbek adım bende istemiyorum ama gelde sinirlenme işte

canım adete 7 gün kala yerleşme zamanına denk geliyorr...
çift çizgiyi gördüysen büyük ihtimallede gebelik vardırr...

saol cnm içim rahatladı biraz... üç ay önce bi düşük yapmıştım yine kötü şeyler olcak diye korkuyorum. benim 7 yaşında bide oğlum var çok sorunsuz bir hamilelik geçirmiştim onda ... şimdi bunlar olunca panikliyorum işte

hadi bakalım cnm hayırlısı.valla doktorlarda öyle öneriyor 1 var 1 yok yani.geçen teyzemin gelinide adet bitince 15 gün hergün yapın dedi bana o öyle kalmı.tabi en başta nasib ama insan yapamanda edemiyor canııım

doğru söylüyorsun cnm ama bu kadar anlayışsızlığa dayanamıyorum ya ((( stres zaten bnm göbek adım bende istemiyorum ama gelde sinirlenme işte

canım bende çok fazla sinirli ve stres yapan biriyimm...
ama kendimi frenlemeye çalışıyorumm...
sende dene mutlakaa...
daha fazla kendini üzme tatlımm...

inşallah hamişsindir cnmmm....silik çıktıysa umut var demektir...sancın faan oluyormu cicim??

canım bir çok arkadasımızın düşüğü kürtajı varr...
bunları düşünüp kötü enerjiyi çekme üstünee..
güzel düşün sonucu güzel olsunn

geçen ay biz baya kastık her gün her gün artık gülme krizlerine giriyoduk,ikimizde bitsede gitsek modundabu ay gün aşırı olsun yiterr yani

canım bende çok fazla sinirli ve stres yapan biriyimm...
ama kendimi frenlemeye çalışıyorumm...
sende dene mutlakaa...
daha fazla kendini üzme tatlımm...

sağol tatlişimm..valla nefes kontrolü yapıcam artık 3 e kadar sayıcammm kii sinirim geçsin.rahatladım ya buraya geldimde nefes aldım vallahi

sağol tatlişimm..valla nefes kontrolü yapıcam artık 3 e kadar sayıcammm kii sinirim geçsin.rahatladım ya buraya geldimde nefes aldım vallahi

bende sinirlenince nefes alıp veririm devamlı kendim, oyalamaya çalışırım uzamasın diyeee...
uzadıkça stres yapıyor insannn...

burda stres atıyoruz işte hep birlikteeee

geçen ay biz baya kastık her gün her gün artık gülme krizlerine giriyoduk,ikimizde bitsede gitsek modundabu ay gün aşırı olsun yiterr yani

bi ay bizde öle olmuştuk ya cnmm.ödev gibi sanki saati geldi hadii yatağaa :)))

inşallah hamişsindir cnmmm....silik çıktıysa umut var demektir...sancın faan oluyormu cicim??

inşallahhhhhh .... iki gündür hafif adet sancısı gibi bişeyler var... başka belirtiler de var.. bende zaten ilk önce uyku yapıyo hamilelik .birkaç gündür camışşş gibi yatıp uyuyom bide sık sık çişşşşşş

göğüs uçların ne durumda cnmm???

kızlar benim baş ağrım tuttu hemen karanlık biyere atıyım kendimi öptüm sizi tatlı uykular

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…