gelmez gelmez yorulmak yasakbugün bir arkadaşımın daha hamilelik haberini aldım hırs yaptım feci.2 ay önce bebek istemeyen adam evde ben bebek sitiyorum oynıycam onunla ayaklarını ısırıcam diye geziyo la havle
maşallah burası ne kadannn hareketli bi yer böyle oku oku gözlerim pörtlediya kızlar bişi sorucam ben bugün adetime 7 gün kala test yapmıştım ve ikinci çizgi silik çıkmıştı. az önce de az bir miktar kanamam geldi ya noooluyo biri bişi söyleyiversin bana.... gece gece doktorumu arasam mı diye düşündüm ... yerleşme kanaması diye bişey varmış acaba diyorum :44::44::44:
canımmm baba adayları hiç bir zaman anne adayları kadar düşünceli ve hassas olamıyorr...
hiç canını sıkma eşin hatasını anlayıp gönlünü alacaktırrr...
stres yaparsan herşeyi engellersinnn...
güzel düşün güzel olsunn canımm...
canım adete 7 gün kala yerleşme zamanına denk geliyorr...
çift çizgiyi gördüysen büyük ihtimallede gebelik vardırr...
Kızlar iyi geceler 444 ten itibaren okudum şaşı oldumama değdi edamm güzel haberlerle gel inşallah.derin de voleyi vurmuş galiba çok sevindim:)Şimdi benim adet dün bitti,özleşmişiz biz accık bu akşam halvet olduk ben şimdi bundan sonra bir gün var bir gün yok yapıcam.yapıyım dimi?olur yane?
doğru söylüyorsun cnm ama bu kadar anlayışsızlığa dayanamıyorum ya((( stres zaten bnm göbek adım bende istemiyorum ama gelde sinirlenme işte
maşallah burası ne kadannn hareketli bi yer böyle oku oku gözlerim pörtlediya kızlar bişi sorucam ben bugün adetime 7 gün kala test yapmıştım ve ikinci çizgi silik çıkmıştı. az önce de az bir miktar kanamam geldi ya noooluyo biri bişi söyleyiversin bana.... gece gece doktorumu arasam mı diye düşündüm ... yerleşme kanaması diye bişey varmış acaba diyorum :44::44::44:
saol cnm içim rahatladı biraz... üç ay önce bi düşük yapmıştım yine kötü şeyler olcak diye korkuyorum. benim 7 yaşında bide oğlum var çok sorunsuz bir hamilelik geçirmiştim onda ... şimdi bunlar olunca panikliyorum işte
hadi bakalım cnm hayırlısı.valla doktorlarda öyle öneriyor 1 var 1 yok yani.geçen teyzemin gelinide adet bitince 15 gün hergün yapın dedi bana o öyle kalmı.tabi en başta nasib ama insan yapamanda edemiyor canııım
canım bende çok fazla sinirli ve stres yapan biriyimm...
ama kendimi frenlemeye çalışıyorumm...
sende dene mutlakaa...
daha fazla kendini üzme tatlımm...
sağol tatlişimm..valla nefes kontrolü yapıcam artık 3 e kadar sayıcammm kii sinirim geçsin.rahatladım ya buraya geldimde nefes aldım vallahi
geçen ay biz baya kastık her gün her gün artık gülme krizlerine giriyoduk,ikimizde bitsede gitsek modundabu ay gün aşırı olsun yiterr yani
inşallah hamişsindir cnmmm....silik çıktıysa umut var demektir...sancın faan oluyormu cicim??
inşallahhhhhh .... iki gündür hafif adet sancısı gibi bişeyler var... başka belirtiler de var.. bende zaten ilk önce uyku yapıyo hamilelik .birkaç gündür camışşş gibi yatıp uyuyom bide sık sık çişşşşşş
göğüs uçların ne durumda cnmm???
kızlar benim baş ağrım tuttu hemen karanlık biyere atıyım kendimi öptüm sizi tatlı uykular
kızlar benim baş ağrım tuttu hemen karanlık biyere atıyım kendimi öptüm sizi tatlı uykular
onlarda bi değişiklik yok... oğlumda da aynı kalmışlardı taaaa ki doğurup sütüm gelene kadar....
inşallah hamilesindir cnm ya...ne güzel bak bi evladın varmış Allah bağışlasın cnmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?