Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

canım takdir Allahın tabikide ama tedbiride elden bırakmamak lazım.biz onları çooook denedik inan.ama ben rahim filmi çekildim yeni o yüzden bu ay şansım yüksekmiş.yine yapıcam bunlarıda..sağol cnmcım taktiklerin için.Allahım inşallah yazmıştır alnımıza anne baba olmayı..sanada hayırlısıyla kucağına almayı nasib etsin Rabbim..

canım ben ist avrupa yakasında oturuyorumm...

ama gecici olarak siirtteyimm.. 1 sene daha burdayım daha sonra ist daki evime gecicemm...

canım neresi bekarken gaziosmanpaşadaydım bende.annemler orada şuan

Son düzenleme:
kızlar ben kaçıyorum..Allaha emanet olun...görüşmek üzere...yarın gezmekteyim kocişlee (tabi barışırsak)öpüyorum hepiniziiiiiii

yaa arkadaslar bu baglanti komasi hep oluyomu bu sitede yoksa sadece bugunmu bole 1 saattir baglanmaya calisiyorum ara ara kesiliyo anlamadim sitede yeniyim

yaa arkadaslar bu baglanti komasi hep oluyomu bu sitede yoksa sadece bugunmu bole 1 saattir baglanmaya calisiyorum ara ara kesiliyo anlamadim sitede yeniyim

yokk canım her gün olmazzz...
site ara ara bakıma giriyorrr...
ama böyle devamlı kesik kesik gitmezz..

kızlar sabahın köründe yazıyorum şimdi doktordan geliyorum
3 HFATLIK HAMİLEYİMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM BENNNNNNNNNNNNN

ALLAH SAĞLIKLA SIHHATLE KUCAĞIMA ALMAYI NASİP EDER İNŞALLAHH
HEPİNİZ İÇİN DUA EDCEĞĞMMMMMMMMMMM
ÇOK MUTLUYUM ÇOK ŞAŞKINIM OLAYIN FARKINDA DEĞİLİMMMMMMM KOCAM AĞLIYOR ŞİMDİ ANNEMLERE SÖYLEMEYE GİDİYORUM BENİ BUGÜN DAHA BEKLEMEYİN YARIN KONUŞURUZ

İMZA : HAMİŞ DERİN

tebrik ederim canım Allah tamamına erdirsin inşallah

çok güzel bi haber hayırlı olsn tatlım

derinnnn çok sevindimmm tatlım Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsinnn
artık bize dua et canım hamişlerin duası geçermişşş
bebişede ii bakkkkkkkkkk

Son düzenleme:
Derincim gözün aydın cok sevindim senin adına sağlıkla kucağınada alırsın inş bizlere bol bol dua et canım ....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…