Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

oy oy oy kıyamam ben ona allah hepinize böyle bebişler nasip etsin inşallah

hangi dizi o öyle aaa ayıpp kız taktik mi alıyon ordan bizede süleee

1 hafta izin kullandı benimki,anamların yazlıktayız alyacım :92: normalde de haftasonları geliyoruz..
nassssıı giriim denize ya,reglim ya ben :78:

meg fıstığım çeşmedemisin inanmıyorum ben ankarada ıkıştım kaldım yaaaaaa

ah fıstıkım kıyamamm,sen de yap plan

bende şimdi sabahcık akşamcık halvetlerdeyizzzz ne kadar uğraşıyoz yaaa bi çocuk için heee gelsin dötüne dötüne vurcammm:90::90::90:

ah şu adet bitse de işimize gücümüze baksak biz de

Son düzenleme:

maşallahh o bebike bende bayılıom avatarına :98:

filmin ismi ne?bende izlicem

Son düzenleme:
oy oy oy kıyamam ben ona allah hepinize böyle bebişler nasip etsin inşallah

inş. canım yaa
dün bi arkadasım aradı rüyasında bebeğim olmuş diyoki kız bi çirkin bi çirkinnnn :)) çirkin olsun benim olsun dedim yaaaa hehehe:))

hangi dizi o öyle aaa ayıpp kız taktik mi alıyon ordan bizede süleee

kız yabancı dizi how ı mate yout mother 6. sezonn
şöyle bi repklik vardı 4 ayda 243 kez yaptık neden olmuyoooooo :)))

ay dedim yaaa yuhhh:))

bakarsınız bakarsınız bende bakıyom adam kaçıyo artıkk kudurdun iyice bebek yapcaz diye diyo:76: dün müsafirler vardı gece yumurtlama günümdü bizde kaldılar
onlarda iş yaptı heral

megim talihsizliğe bak yaa ne zaman bitio regl bitincede eve gitmek icap eder malum halvet varrr :)))

olsun haftasonları gidiyomuşsunuzz

ya bende bi yere gidemiyorum kociş çalışıyo ablam beni beklioo ne zaman geliceksin diye
ay gelemem valla dr. halvet yapın dedi iki günde bir dedim
gelirsemde bi geceliğine dedim :))) adete yakın gidicem benim yumoşlarada belli olmuyo ama napim ya nasıl olsa temmuzda çatlatma iğnesi yapıcak o ara ayrılmam evimden :))))

höyttt one bee öle çocuk gec hiç bişi olmazz

lakicimm gelmişş

derin gibeeğğ luckyyyyyy

bakarsınız bakarsınız bende bakıyom adam kaçıyo artıkk kudurdun iyice bebek yapcaz diye diyo:76: dün müsafirler vardı gece yumurtlama günümdü bizde kaldılar
onlarda iş yaptı heral

ahahha kız banyo işini nasıl yaptılarrrr töbe ya rebbimm :))))))))))))))))

höyttt one bee öle çocuk gec hiç bişi olmazz

valla nebileyim bakd dim milletteki azme bakkk
ben kendimi kandırıyorum işte aman daha yumurta çatlamamıştır dur bi ovulasyon yapimm aman yarın yaparızzz :)))

sıkıldım halvettende halvetten soğudum yeminlennn adamı görmek istemiomm

onlarda iş yaptı heral

bu ay çift mesai yaptırcam benimkine :86::86::86:

tabi kızım yiter ya yiter yaaa,halvetten çıkmayalım valla gelsin bebeler :92::92::92:

ahahha kız banyo işini nasıl yaptılarrrr töbe ya rebbimm :))))))))))))))))

sabah ikiside kalkmış diyolar eve gidince duş alıp yine yatarız heralde beraber falan mı yıkancaklar puhahaha bugün çok kötüyümmm manyaklığımm üstümdeee:90:

merhaba kızlar nasılsınız???Yine çok sayfa birikmiş neler kaçırdım bi özet geçiverseniz okuyamam şimdi o kadar sayfayı

sabah ikiside kalkmış diyolar eve gidince duş alıp yine yatarız heralde beraber falan mı yıkancaklar puhahaha bugün çok kötüyümmm manyaklığımm üstümdeee:90:

ahahhaaa ay komik ya :)))
geçen hürremde hatceylen ibo hamamfantazisi yaptılar yaaaa benim adam diyoki bak hatceye neler ediyo herifineee
sus be dedim hamam vardıda bizmi girmedik döt kadar duşa kabine ben zor sığıyommm

bide bi ark. annesinin evinde türk hamamı var görünce aklıma pekte hoş şeyler gelmemişti vay be dedim 60 yaşındaki insanlara bakkkk bizim içimiz pörsümüşş

misafirlikte nasıl becerirler bilmem

kız baya rahat eşimin yanında falan askılı gösü açık bişiler giydii straptez bluz yok mu diyoo tsört verdim giymedi rahat edemiyomuş öleee kışın napıyo bilmem benim kide bardak getireydin ya dinlerdik diyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…