bebek benim yeğenim ablamın bebeği 3 aylık şu anda :))
izlediğim dizidede çift hamile kalmaya çalışıyo aynı bizim geçirdiğimiz şeyler var. sürekli halvet durumu sürekli test yapıyolar sonra bikaç ay geçio panik olma durumu gidilen dr.lar sonra adam gidio sperm testi yaptırmaya
bide komedi dizisi valla oturdum güldüm yani aynı bizzz:)))))
izlediğim dizidede çift hamile kalmaya çalışıyo aynı bizim geçirdiğimiz şeyler var. sürekli halvet durumu sürekli test yapıyolar sonra bikaç ay geçio panik olma durumu gidilen dr.lar sonra adam gidio sperm testi yaptırmaya
megim tatildemisin süper ya kız kalk denize neyin gitsene
bizde 15 temmuzdan sonra inşallah, ya benimde netten bakmam lazım rezervasyon yaptırıcaz bakmadım hala bugün bakayım barii
sen ne kadar kalıcaksın yazlıktamısın
meg fıstığım çeşmedemisin inanmıyorum ben ankarada ıkıştım kaldım yaaaaaa
bende şimdi sabahcık akşamcık halvetlerdeyizzzz ne kadar uğraşıyoz yaaa bi çocuk için heee gelsin dötüne dötüne vurcammm:90::90::90:
oy oy oy kıyamam ben ona allah hepinize böyle bebişler nasip etsin inşallah
hangi dizi o öyle aaa ayıpp kız taktik mi alıyon ordan bizede süleee
1 hafta izin kullandı benimki,anamların yazlıktayız alyacım :92: normalde de haftasonları geliyoruz..
nassssıı giriim denize ya,reglim ya ben :78:
ah fıstıkım kıyamamm,sen de yap plan
ah şu adet bitse de işimize gücümüze baksak biz de
inş. canım yaa
dün bi arkadasım aradı rüyasında bebeğim olmuş diyoki kız bi çirkin bi çirkinnnn :)) çirkin olsun benim olsun dedim yaaaa hehehe:))
kız yabancı dizi how ı mate yout mother 6. sezonn
şöyle bi repklik vardı 4 ayda 243 kez yaptık neden olmuyoooooo :)))
ay dedim yaaa yuhhh:))
bakarsınız bakarsınız bende bakıyom adam kaçıyo artıkk kudurdun iyice bebek yapcaz diye diyo:76: dün müsafirler vardı gece yumurtlama günümdü bizde kaldılar
onlarda iş yaptı heral
höyttt one bee öle çocuk gec hiç bişi olmazz
bakarsınız bakarsınız bende bakıyom adam kaçıyo artıkk kudurdun iyice bebek yapcaz diye diyo:76: dün müsafirler vardı gece yumurtlama günümdü bizde kaldılar
onlarda iş yaptı heral
megim talihsizliğe bak yaa ne zaman bitio regl bitincede eve gitmek icap eder malum halvet varrr :)))
olsun haftasonları gidiyomuşsunuzz
ya bende bi yere gidemiyorum kociş çalışıyo ablam beni beklioo ne zaman geliceksin diye
ay gelemem valla dr. halvet yapın dedi iki günde bir dedim
gelirsemde bi geceliğine dedim :))) adete yakın gidicem benim yumoşlarada belli olmuyo ama napim ya nasıl olsa temmuzda çatlatma iğnesi yapıcak o ara ayrılmam evimden :))))
ahahha kız banyo işini nasıl yaptılarrrr töbe ya rebbimm :))))))))))))))))
bu ay çift mesai yaptırcam benimkine :86::86::86:
tabi kızım yiter ya yiter yaaa,halvetten çıkmayalım valla gelsin bebeler :92::92::92:
merhaba kızlar nasılsınız???Yine çok sayfa birikmiş neler kaçırdım bi özet geçiverseniz okuyamam şimdi o kadar sayfayı
sabah ikiside kalkmış diyolar eve gidince duş alıp yine yatarız heralde beraber falan mı yıkancaklar puhahaha bugün çok kötüyümmm manyaklığımm üstümdeee:90:
misafirlikte nasıl becerirler bilmem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?