derincik hamiişşşş en büyük haber işde sanaa
ahahhaaa ay komik ya :)))
geçen hürremde hatceylen ibo hamamfantazisi yaptılar yaaaa benim adam diyoki bak hatceye neler ediyo herifineee
sus be dedim hamam vardıda bizmi girmedik döt kadar duşa kabine ben zor sığıyommm
bide bi ark. annesinin evinde türk hamamı var görünce aklıma pekte hoş şeyler gelmemişti vay be dedim 60 yaşındaki insanlara bakkkk bizim içimiz pörsümüşş
ahahhaaa ay komik ya :)))
geçen hürremde hatceylen ibo hamamfantazisi yaptılar yaaaa benim adam diyoki bak hatceye neler ediyo herifineee
sus be dedim hamam vardıda bizmi girmedik döt kadar duşa kabine ben zor sığıyommm
bide bi ark. annesinin evinde türk hamamı var görünce aklıma pekte hoş şeyler gelmemişti vay be dedim 60 yaşındaki insanlara bakkkk bizim içimiz pörsümüşş
Aman Allahımmmm bu ne güzel bir haber ayyy çok mutlu oldum ben ya...onun da ilk ayıydı sanırım :))Hemen alalım taktikleri..kızlar çok sevindim ya gözümüz aydın :)))
derinede çok sevindim bu arada ne güzel ya ilk denemede tutturdu rabbim bizede nasip etsin inşallahhh
ben kaçıyom kızlar işim çok gelicem yine öpüorummm siziii
ama ama hakketen ne güsel sabınladı kocesini ööle yımışakh yımışakh
bende etcem ööle benimkine
biz sağa dön sola kay yan dön sırt üstü yat kalk oldu bittiye geliyo hep
millet hamamlarda geziyooo bizde ancak yatak odası tamam
heh aynen,dadsız duzsuz bebek için olan halvetler dimi yaaa
hadi bakalım başla 1,2,3
şimdi sırada ne var? hmm temem
hadi bitti,çekil de ben sırüstü yatem biraz,degetttt
Biz biyere kahvaltıya gittik tereyağlar ballar yedirdim adamıma:)orda bi minik vardı Damla pıtır pıtır geziyodu etrafta minnoş tavşan yicektim az kalmıştı.Bebek istiyorumm istiyorum istiyorumm
kızlar sabahın köründe yazıyorum şimdi doktordan geliyorum
3 HFATLIK HAMİLEYİMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM BENNNNNNNNNNNNN
ALLAH SAĞLIKLA SIHHATLE KUCAĞIMA ALMAYI NASİP EDER İNŞALLAHH
HEPİNİZ İÇİN DUA EDCEĞĞMMMMMMMMMMM
ÇOK MUTLUYUM ÇOK ŞAŞKINIM OLAYIN FARKINDA DEĞİLİMMMMMMM KOCAM AĞLIYOR ŞİMDİ ANNEMLERE SÖYLEMEYE GİDİYORUM BENİ BUGÜN DAHA BEKLEMEYİN YARIN KONUŞURUZ
İMZA : HAMİŞ DERİN
tebrik ederim derinnnn benim son adetim de seninkiyle aynı.. dün test yaptım hiçbişi çıkmadı26 sını bekliycem tekrar test yapıcam bakalım offf offff bebiş istiyorummmm
tebrikler canim umarim saglikli bir hamilelik gecirirsin bende 26 sini bekliyorum ama icimden regl olacagima dair hisler var belirtilerde onu gosteriyo neyse olmazsa obur aya artik yeniden tebriklerr...
Temel ile Dursun bir gün paraşüt tatbikatina katilmislar. Diger paraşütçüler gibi onlarinda uçaktan atlama siralari gelmis ve kendilerini bosluga salıvermisler. Temel in paraşütü açilmis ancak Dursun un ki açilmamis.
Dursun Temel e :
- Ula Temel bu meret açılmayi da!..
Temel :
- Ula Tursin yardimci parasüti aç usagum!..
Dursun yardimci parasütü açmaya çalismis fakat o da açılmamis ve Dursun Temel e :
- Ula Temel bu merette açilmayi.
Temel :
- Bos ver usagum nasul olsa tatbikattayiz. : )
günaydın hanımlar iyi pazarlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?