Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

derinede çok sevindim bu arada ne güzel ya ilk denemede tutturdu rabbim bizede nasip etsin inşallahhh

ben kaçıyom kızlar işim çok gelicem yine öpüorummm siziii

ama ama hakketen ne güsel sabınladı kocesini ööle yımışakh yımışakh
bende etcem ööle benimkine

ne fanteziler var bee bebek yapcaz diye bi halt yiyemiyok kiii akşam kocam gelince diyeyim de hamama bari gidek

Aman Allahımmmm bu ne güzel bir haber ayyy çok mutlu oldum ben ya...onun da ilk ayıydı sanırım :))Hemen alalım taktikleri..kızlar çok sevindim ya gözümüz aydın :)))

laki,ilk denemede tutturmuş çünkü 3 haftalık gibeğmiş..
regli biter bitmez etmişler halvet :92:

derinede çok sevindim bu arada ne güzel ya ilk denemede tutturdu rabbim bizede nasip etsin inşallahhh

ben kaçıyom kızlar işim çok gelicem yine öpüorummm siziii

gell gene bekliom bebeem
kolay gele

ama ama hakketen ne güsel sabınladı kocesini ööle yımışakh yımışakh
bende etcem ööle benimkine

biz sağa dön sola kay yan dön sırt üstü yat kalk oldu bittiye geliyo hep

millet hamamlarda geziyooo bizde ancak yatak odası tamam

kızlar selam geçmişe göz attım şöle bi derin in akşam kesin değildi kesinleşmiş çok sevindim yawwww:)ne güzel haberler geliyo

biz sağa dön sola kay yan dön sırt üstü yat kalk oldu bittiye geliyo hep

millet hamamlarda geziyooo bizde ancak yatak odası tamam

heh aynen,dadsız duzsuz bebek için olan halvetler dimi yaaa

hadi bakalım başla 1,2,3
şimdi sırada ne var? hmm temem
hadi bitti,çekil de ben sırtüstü yatem biraz,degetttt

Son düzenleme:
heh aynen,dadsız duzsuz bebek için olan halvetler dimi yaaa

hadi bakalım başla 1,2,3
şimdi sırada ne var? hmm temem
hadi bitti,çekil de ben sırüstü yatem biraz,degetttt

aynen aynen başla bitir kalk bitti işde ben soruyom bitti mi diyee bitti yat hadi sen burda diyo yatak odasında yatıyom ben o gidiyo duş muş ben hala yat yat adam keyfe geliyo biz de yat allah yat ne gelen var ne giden

Biz biyere kahvaltıya gittik tereyağlar ballar yedirdim adamıma:)orda bi minik vardı Damla pıtır pıtır geziyodu etrafta minnoş tavşan yicektim az kalmıştı.Bebek istiyorumm istiyorum istiyorumm

al bak şimdi de laptopu ver bakiim 10 dakka didi..

kavga etmiim de kızdırmayiim bari..

1o dakka sora geliom batlarım

merhaba kızlar nasılsınız,
sanırsam benim yumurtlama dönemim geldi.sat8hazirandı normalde 22haziran yani 14gün sonra diye hesaplanır ama bende belirtisi o şeffaf uzayan akıntı kasıkta batma başladı, psikolojik mii yoksa erken gıdakladım bilemedim ama ben yine garantiye alıp bel altı yastığımı yanımdan ayırmim
benim bat 6temmuz bu arada söylemiş miydim
hadi herkese iyi çalışmalar ...

tebrik ederim derinnnn benim son adetim de seninkiyle aynı.. dün test yaptım hiçbişi çıkmadı 26 sını bekliycem tekrar test yapıcam bakalım offf offff bebiş istiyorummmm

Temel ile Dursun bir gün paraşüt tatbikatina katilmislar. Diger paraşütçüler gibi onlarinda uçaktan atlama siralari gelmis ve kendilerini bosluga salıvermisler. Temel in paraşütü açilmis ancak Dursun un ki açilmamis.
Dursun Temel e :
- Ula Temel bu meret açılmayi da!..
Temel :
- Ula Tursin yardimci parasüti aç usagum!..
Dursun yardimci parasütü açmaya çalismis fakat o da açılmamis ve Dursun Temel e :
- Ula Temel bu merette açilmayi.
Temel :
- Bos ver usagum nasul olsa tatbikattayiz. : )
günaydın hanımlar iyi pazarlar

tebrik ederim derinnnn benim son adetim de seninkiyle aynı.. dün test yaptım hiçbişi çıkmadı 26 sını bekliycem tekrar test yapıcam bakalım offf offff bebiş istiyorummmm

tebrikler canim umarim saglikli bir hamilelik gecirirsin bende 26 sini bekliyorum ama icimden regl olacagima dair hisler var belirtilerde onu gosteriyo neyse olmazsa obur aya artik yeniden tebriklerr...

gunaydin sanada iyi pazarlar:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…