Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

çok sevindim canım allah hayırlı sağlıklı akıllı fikirli eli ayağı düz evlat nasip etsin allah acısını göstermesin eşine babalar günü hediyesi olmuş ayy ne güzel

iyi pazarlar kızlar nasılsınız ay ben yine adet olucam sanırım öyle belirti var off ya:2:

sanada iyi pazarlar bendede ayni belirti var yani adet olacakmisim gibi agriyo isin ilginc tarafi onceden reglime 1-2 kala agrimaya baslardi simdi nerdeyse 10gun onceden basladi ozellikle geceleri artiyo

sanada iyi pazarlar bendede ayni belirti var yani adet olacakmisim gibi agriyo isin ilginc tarafi onceden reglime 1-2 kala agrimaya baslardi simdi nerdeyse 10gun onceden basladi ozellikle geceleri artiyo

allah anlımıza yazmıştır elbet bigün olur ama işte insan ister istemez üzülüyo

arkadaşlar bide dün ilişkiye girerken kasıklarım çok ağrıdı sızı oldu hiç istemedim ağrıdan neden olabilir sizce

benimki 25 haziran peki belirtiler varmi hic ? benim belim ve karnim agriyo birde 3-4 gundur basim agriyo o kadar baska bisey yok o yuzden sanki adet olacakmisim hissi daha agir basiyo

hiç bi belirti yok biraz karnımda ağrı var adet olcakmışım gibi ne bileyim hayırlısı olsun hakkımızda

[video=youtube;v0nN0vceq8M]http://www.youtube.com/watch?v=v0nN0vceq8M[/video]

:92::92::92:

SELAM KIZLAR NASILSINIZ BAKALIM HEPİNİZE TEK TEK TEŞEKKÜR EDERİM İYİ DİLEKLERİNİZ İÇİN
kızlar inanamıyorum yaa hala olayın farkında değilim
dün gece megciğiminde gazıyla eşime söyledim, mail olrak gelen test sonucunu word a kopyaladım en altınada ilk babalar günün kutlu olsun aşkım yavru kartalın geliyorrrrrrrrrrr. ama daha çok minik babası yazdım
adam tamda yemek yiyordu laptopu kucağına oturttum şuna baksana ya ben bişe anlamadım dedim aldı baktı baktı baktı lokması boğazında kaldı aşkım dedim hedefi 12 den vurmuşsun
yüzü önce yeşil sonrakırmızı sonra mosmor oldu şaka yapıyorsun yemin et dedi iananaması hüngüt hüngür ağlamaya başladı sona bana sarıldı öptü hıçkıra hıçkıra ağladık
sabah doktora gittim 8 de doktorda tebrik ederim gebesiniz hamilelik varb hadi hayırlısı dedi
ordan çıktıktan sonra eve geçtim beyaz bir tşörtümün üstüne büyük harflerle torun geliyor torun yazdım üstüme giydiöm üzerinede hırka, doğru annemlere geçtim babama daha önceden aldığım hediyeyi verdim sonra dedim asıl hediyeyi vericem şimdi üstümdeki hırkayı çıkardım kardelşim annem babam hepsi şoke oldular
ağladılar falan şoku atlatmaya çalışıorlar. eşim bugünde eğitimde ağlaya ağlya gitti sabah şimdi onu bekliyoruz eşim gelince kutlama yemeğine çıkacağız
kızlar bu arada benim tek belirtim 2 haftadır şiddetli bel ağrısı ve 4 gündür devam eden sağ kasığımdaki ara ara sancılarr haa birde akıntım hiç bitmedi beyaz bir akıntı oluyor onun dışında göğüslerde şişkinlik sızlama ağızda metal tadı falan hiçbirşey yoktu

allah hepimize sağlıklı sıhhatli hayırlı evlatlat versin herşeyin hayırlısı
şimdi en büyük korkumm daha çok küçük olduğu için kendime iyi bakmam lazım işe giderkende bu nasıl olacak bilmiyorum haftaya c.tesi doktor kontrolüne gideceğiz işte bakalım ne olacak çok değişik bir duygu bende daha anlayamadım

canım çok güzel duygular yaşamışsın vede yaşatmışsın bu güzelliklerin devamını dilerim bende bekliyorum bakalım son 2 gün dediğin gibi bendede sağ kasık ağrısı var birde deli gibi turşu yiyorum ya acı ekşi delirecegim bu neyin nesi anlamadım:97:

ben bile etkilendim tüylerim tiken tiken oldu yaaa atebrik ederimmm canımmmmm valla çok mutlu oldummm

inaşşalh hamişsindir canım ben sağ kasık ağrısından şüphelenip 3 tane evde idrar testi yaptım üçündede 2. çizgi silik çıktı gittim kanda baktırdım 43,51 çıktı değerim

ben bile etkilendim tüylerim tiken tiken oldu yaaa atebrik ederimmm canımmmmm valla çok mutlu oldummm
saol canım çok saol allah hepimize versin eşim evin içinde koşmaya başladı ne yapacağız şimdi diye, dedim ne yapacağız doktora gideceğiz bu sefer ben bir hamilelik kitabı alıp okumaya başlayayım benim sigarayıda bırakmam lazım dedi sonra bana senin dinlenmen lazım artık hiçbirşey yapmak yok dedi adamım direk babalık moduna girdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…