Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

inaşşalh hamişsindir canım ben sağ kasık ağrısından şüphelenip 3 tane evde idrar testi yaptım üçündede 2. çizgi silik çıktı gittim kanda baktırdım 43,51 çıktı değerim

canım ben son ana kadar bekliyorum ama kendimi zor tutuyorum sürpriz olsun diye hiç test yapmadım bakalım hayırlısı

bu arada taktik isteyenlere özellikle bir taktiğim yok ben 6. gün ve 9. gün çalıştım bu iki günden birinde oldu ne olduysa
birde ben ilişkiden sonra hiç kalkmadım sabaha kadar uyudum
bel altı yastık sağ sola dönme falan uygulamadım yani normal zamanda nasıl uyuyorsam öyle yaptım

allah anlına yazmış canım oldu sanki kendim hamileymiş gibi cok sevindim tebrik ederim

sordum ama kimse cevap vermedi dün ilişkiye girerken kasıklarımda çok sancı oldu hiç daha önce böyle olmadım nedenini bilen varmı kızlar

ayyy ne güzel yaaa özel bişi uyguladın mı pekiii bizede sölede yapak tarifini ver

tebrik ederim canımmm benimmm...
allah sağlıkla kucagına almayı nasip etsinn...

kızlar benim bugün ateşim yüksek muhtemelen dün yumurtladım zaten en son perşembe dr. baktığında çatlamamıştı hala yumoş
amaaaa ben iki günde bir ilişki felsefesi ile dün ilişkiyi kaçırdım gitti benim yumoş boşaaa

neyse alıştık artık bu ayda boş geçsin bişe olmaz zaten temmuzda klomene başlıyorum bu arada bakıyorumda klomenle çoğul gebelik ihtimali varrr

Son düzenleme:

canım gözün aydın. inan ben de ağlayarak okudum. ne güzel bir sürpriz yapmışsın öyle..
darısı hepimizin başına artık...

selam kızlar nasılsınız???

derin e çook sevindim maşallah bak ilk denemesinde tutturmuş..biz 20 aydır deniyoruz bişi yok off offf..Allahım bizede nasib et Yarabbim....bugün 10.gün bizimde full çalışmamız lazım...

derin çok sevindim yaaa
bu kadar güzel anlatılır mı duygular
tüylerim diken diken oldu gözlerim dolu dolu okudum hikayeni
maşallah maşallah size
sağlıkla bebeğini kucağına alırsın inşallah
benim de ilk denemem 24-25 i gibi akıbetim belli olucak
yalnız senin ilk sayfada 30 haziran bat dio
nasıl bu kadar erken öğrendim canım?
bi de demek ki erken yumurtan oluyomuş baksana 6 ve 9 da tutmuş
ay çok sevindim
kusursuz bir babalar günü hediyesi

kızlar sabah test yaptım çok çok silik bir çizgi gördümm..
eğer sabah o çizgiyi tekrar görürsem kan testi yaptırıcammm...

canımmmmmmmmmmmmmmm çokkkk sevindim gerçektenn 52 allah kucana da almayı nasip etsin cnımmmmmm 3 e yükseldik.hadii kızlarrrrrrr yok mu arttırannnnnnnnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…