inaşşalh hamişsindir canım ben sağ kasık ağrısından şüphelenip 3 tane evde idrar testi yaptım üçündede 2. çizgi silik çıktı gittim kanda baktırdım 43,51 çıktı değerim
canım ben son ana kadar bekliyorum ama kendimi zor tutuyorum sürpriz olsun diye hiç test yapmadım bakalım hayırlısı
bu arada taktik isteyenlere özellikle bir taktiğim yok ben 6. gün ve 9. gün çalıştım bu iki günden birinde oldu ne olduysa
birde ben ilişkiden sonra hiç kalkmadım sabaha kadar uyudum
bel altı yastık sağ sola dönme falan uygulamadım yani normal zamanda nasıl uyuyorsam öyle yaptım
allah anlına yazmış canım oldu sanki kendim hamileymiş gibi cok sevindim tebrik ederim
sordum ama kimse cevap vermedi dün ilişkiye girerken kasıklarımda çok sancı oldu hiç daha önce böyle olmadım nedenini bilen varmı kızlar
saol canım çok saol allah hepimize versin eşim evin içinde koşmaya başladı ne yapacağız şimdi diye, dedim ne yapacağız doktora gideceğizbu sefer ben bir hamilelik kitabı alıp okumaya başlayayım benim sigarayıda bırakmam lazım dedi sonra bana senin dinlenmen lazım artık hiçbirşey yapmak yok dedi adamım direk babalık moduna girdi
hiçbirşey yapmadım 6. gün veya 9. gün girdiğim ilşkide tuttuayyy ne güzel yaaa özel bişi uyguladın mı pekiii bizede sölede yapak tarifini ver
hiçbirşey yapmadım 6. gün veya 9. gün girdiğim ilşkide tuttu
sadece hiç kalkmadım sabaha kadar uyudum
kızlar sabahın köründe yazıyorum şimdi doktordan geliyorum
3 HFATLIK HAMİLEYİMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM BENNNNNNNNNNNNN
ALLAH SAĞLIKLA SIHHATLE KUCAĞIMA ALMAYI NASİP EDER İNŞALLAHH
HEPİNİZ İÇİN DUA EDCEĞĞMMMMMMMMMMM
ÇOK MUTLUYUM ÇOK ŞAŞKINIM OLAYIN FARKINDA DEĞİLİMMMMMMM KOCAM AĞLIYOR ŞİMDİ ANNEMLERE SÖYLEMEYE GİDİYORUM BENİ BUGÜN DAHA BEKLEMEYİN YARIN KONUŞURUZ
İMZA : HAMİŞ DERİN
SELAM KIZLAR NASILSINIZ BAKALIM HEPİNİZE TEK TEK TEŞEKKÜR EDERİM İYİ DİLEKLERİNİZ İÇİN
kızlar inanamıyorum yaa hala olayın farkında değilim
dün gece megciğiminde gazıyla eşime söyledim, mail olrak gelen test sonucunu word a kopyaladım en altınada ilk babalar günün kutlu olsun aşkım yavru kartalın geliyorrrrrrrrrrr. ama daha çok minik babası yazdım
adam tamda yemek yiyordu laptopu kucağına oturttum şuna baksana ya ben bişe anlamadım dedim aldı baktı baktı baktı lokması boğazında kaldı aşkım dedim hedefi 12 den vurmuşsun
yüzü önce yeşil sonrakırmızı sonra mosmor olduşaka yapıyorsun yemin et dedi iananaması hüngüt hüngür ağlamaya başladı sona bana sarıldı öptü hıçkıra hıçkıra ağladık
sabah doktora gittim 8 dedoktorda tebrik ederim gebesiniz hamilelik varb hadi hayırlısı dedi
ordan çıktıktan sonra eve geçtim beyaz bir tşörtümün üstüne büyük harflerle torun geliyor torun yazdım üstüme giydiöm üzerinede hırka, doğru annemlere geçtim babama daha önceden aldığım hediyeyi verdim sonra dedim asıl hediyeyi vericem şimdi üstümdeki hırkayı çıkardım kardelşim annem babam hepsi şoke oldular
ağladılar falan şoku atlatmaya çalışıorlar. eşim bugünde eğitimde ağlaya ağlya gitti sabah şimdi onu bekliyoruz eşim gelince kutlama yemeğine çıkacağız
kızlar bu arada benim tek belirtim 2 haftadır şiddetli bel ağrısı ve 4 gündür devam eden sağ kasığımdaki ara ara sancılarr haa birde akıntım hiç bitmedi beyaz bir akıntı oluyor onun dışında göğüslerde şişkinlik sızlama ağızda metal tadı falan hiçbirşey yoktu
allah hepimize sağlıklı sıhhatli hayırlı evlatlat versin herşeyin hayırlısı
şimdi en büyük korkumm daha çok küçük olduğu için kendime iyi bakmam lazım işe giderkende bu nasıl olacak bilmiyorumhaftaya c.tesi doktor kontrolüne gideceğiz işte bakalım ne olacak çok değişik bir duygu bende daha anlayamadım
kızlar sabah test yaptım çok çok silik bir çizgi gördümm..
eğer sabah o çizgiyi tekrar görürsem kan testi yaptırıcammm...
kızlar sabahın köründe yazıyorum şimdi doktordan geliyorum
3 HFATLIK HAMİLEYİMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM BENNNNNNNNNNNNN
ALLAH SAĞLIKLA SIHHATLE KUCAĞIMA ALMAYI NASİP EDER İNŞALLAHH
HEPİNİZ İÇİN DUA EDCEĞĞMMMMMMMMMMM
ÇOK MUTLUYUM ÇOK ŞAŞKINIM OLAYIN FARKINDA DEĞİLİMMMMMMM KOCAM AĞLIYOR ŞİMDİ ANNEMLERE SÖYLEMEYE GİDİYORUM BENİ BUGÜN DAHA BEKLEMEYİN YARIN KONUŞURUZ
İMZA : HAMİŞ DERİN
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?