Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

inşallah canım..ilişkiye girme en az bikaçgün
tutmuş yumurta adet kanı olup aqkıp gtmesn.ben adetm geçtiğinden beri yapmıorum hiç.normalde eşimle beni kmse 2 gün bile durduramaz :78: Düşün benm düşük tehlikem olduu halde dayanamamıştık ilkinde.yapmıştık hemde çatr çatr :78::78: Ama işde bilinçsizlik...

ayy pardon cok utandim simdi ben hep giremiyorum ya kaciriyorum arada böyle güzel seyleri süpeeeeeeeeeeer cok sevindim allah saglikli bir sekilde kucagina almayi nasip etsin insallah

bu ara simdi aklima geldi ben seni tebrik bile etmistim hay akilli kafam cok yoruldum galiba uyumam lazim..

canım benim adete 5-6 gün kala lekem olmuştu sütlü kahve renginde 1-2 damla kadar...
o lekeyi gördükten sonra hatta 1-2 gün öncesi de boş geçmişti 1 haftadır çalışmıyoruz...
varsa sorun yaşamayalım diyeee...

canım benim Sağolasın darısı basına

tesekkür ederim canim bu arada benim iki tane bebegim var ablasi allh bana bu duyguyu iki kere yasatti allaha sükürler olsunbiz ücüncüyü istiyoruz insallah ama allah önce olmayanlara versin sonra insallah banada nasip eder ücüncü kere..anne olmak dünyanin en güzel duygusu ben büyük bir ailem olsun istiyorum..allah kimsenin kucagini bos birakmasin insallah..

evet doktorlar hafif kahve lekelerden korkmayın.tabi yine kontrole gelin ama asıl kırmızı berrak temiz gelen kandan korkun diolar.benim ilkinde süt gibi kanamam oldu aynı.sanki şah damardan akıor

evet doktorlar hafif kahve lekelerden korkmayın.tabi yine kontrole gelin ama asıl kırmızı berrak temiz gelen kandan korkun diolar.benim ilkinde süt gibi kanamam oldu aynı.sanki şah damardan akıor

canım ben ilkini 3. ayın son günlerinde kaybettim ve son hafta lekelenmem başladı daha sonra da adet görür gibi başladı dr a gittim kalp atısı durmustu kürtaj oldumm...
kaybetmek çok zor allah kimseye yaşatmasn canımm...

nurdancım sen ilk testini 6 gün gece yaptın peki sonra kandan önce tekrarladın mı??

aaa allah hayırlı zürryt nasp etsn canım.bende kalabalık aile istyorum.en az 3 (tabbi rabbim nasip ederse,kolaylık verirse) 4-5 gider yani...sonunda Olmazsam

allah kimseye böyle bir aci vermesin mutlaka cok zor birseydir ama inaniyorumki simdi saglikli bir sekilde alicaksin bebisini kucagina ve tüm cektigin acilari unutacaksin..mis kokulu bebisin annesini teselli edicek ve herseyi unutturacak insallah

amin canım evet öyle.bende 2 aylıktı.kalp atışları için gittiğimde kalp atısları yoktu.bebek 1-2 hafta önce ölmüş.yani 1.5 aylıkken.ozzamnda kese filan çok küçük olduundan ölmediini anlayamadı doktorlar.sadece kanama geçirince,ultrasonla baktı,kocaman bi kanamam gözüküodu kesenin hemen arkasında.banada gösterdi doktor.sonra düşük engelleyici verdi bana.2 hafta sora gttiğimde bebek ölmüştü...kanamam olmadı hiç gidince anladım.sabnırım düşük önleyici kanamaı engelledi.direkt kürtaj oldum bende...

ayyy canım benim inşşş

hepimize nasip olsun bu güzel dileklerin inş

aaa allah hayırlı zürryt nasp etsn canım.bende kalabalık aile istyorum.en az 3 (tabbi rabbim nasip ederse,kolaylık verirse) 4-5 gider yani...sonunda Olmazsam

insallah canim allah gönlünden geceni nasip etsin..bende öyle düsünüyorum allahin izniyle en az 3allah saglikli ve hayirli bebekler nasip eder insallah

allahım bir daha kimseye yaşatmasın inş canımm...
göbişindeki bebişin bunların hepsini unuttıracak ne güzelll

ya 6 gün geçince test yaptım pozitif çıkınca 2 gün sora direk kan tahlili yaptırdım.oda pozitifti..

ben sabah tekrardan israr testi yapayım diyorum kan testi yaptırmadan...
ama 2. teste 2.çizgiyi görememekten korkuyorum...

göremezsem kan testi versem mi diye düşünüyorum şimdidenn...

allahım bir daha kimseye yaşatmasın inş canımm...
Göbişindeki bebişin bunların hepsini unuttıracak ne güzelll

inşallah.ilki düştüğü için bunda çok tedirginim.tüy uçsa aman düşçekmi bişimi oldu... Atamıorum üstümden.doktora gtmeye korkuorum aynı seleri söler die...buarada bende kürtajdan sonra şey oldu ya.hani 2 aylık hamileyken içerde portakal kadar oluo ya rahm.totomuzun azıcık üstü hafiften şiş gbi duruo.o hiç gtmedi bende.hala öle...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…