yaa son zaman da yada gec döllenme olmustur cnm...
Benimde bugün öyle olduu..elimi yıkadım baktım negatif bıraktım sonra 10 dk sonra baktım ki 2. çizgi çıkmış...
Bugün yarın adet günüm inş pozitiftir sonucu
ayy pardon cok utandim simdi ben hep giremiyorum ya kaciriyorum arada böyle güzel seyleri süpeeeeeeeeeeer cok sevindim allah saglikli bir sekilde kucagina almayi nasip etsin insallah
sen de mi hamilesin canım maşaallah topiğimize........................
ayy pardon cok utandim simdi ben hep giremiyorum ya kaciriyorum arada böyle güzel seyleri süpeeeeeeeeeeer cok sevindim allah saglikli bir sekilde kucagina almayi nasip etsin insallah
cnm pozitif düşün olumsuz düşünme hakkında hayırlısı olur inş.
inşallah canım..ilişkiye girme en az bikaçgün
tutmuş yumurta adet kanı olup aqkıp gtmesn.ben adetm geçtiğinden beri yapmıorum hiç.normalde eşimle beni kmse 2 gün bile durduramaz:78: Düşün benm düşük tehlikem olduu halde dayanamamıştık ilkinde.yapmıştık hemde çatr çatr :78::78: Ama işde bilinçsizlik...
canım benimSağolasın darısı basına
canım benim adete 5-6 gün kala lekem olmuştu sütlü kahve renginde 1-2 damla kadar...
O lekeyi gördükten sonra hatta 1-2 gün öncesi de boş geçmişti 1 haftadır çalışmıyoruz...
Varsa sorun yaşamayalım diyeee...
evet doktorlar hafif kahve lekelerden korkmayın.tabi yine kontrole gelin ama asıl kırmızı berrak temiz gelen kandan korkun diolar.benim ilkinde süt gibi kanamam oldu aynı.sanki şah damardan akıor
tesekkür ederim canim bu arada benim iki tane bebegim var ablasi allh bana bu duyguyu iki kere yasatti allaha sükürler olsunbiz ücüncüyü istiyoruz insallah ama allah önce olmayanlara versin sonra insallah banada nasip eder ücüncü kere..anne olmak dünyanin en güzel duygusu ben büyük bir ailem olsun istiyorum..allah kimsenin kucagini bos birakmasin insallah..
canım ben ilkini 3. ayın son günlerinde kaybettim ve son hafta lekelenmem başladı daha sonra da adet görür gibi başladı dr a gittim kalp atısı durmustu kürtaj oldumm...
kaybetmek çok zor allah kimseye yaşatmasn canımm...
canım ben ilkini 3. Ayın son günlerinde kaybettim ve son hafta lekelenmem başladı daha sonra da adet görür gibi başladı dr a gittim kalp atısı durmustu kürtaj oldumm...
Kaybetmek çok zor allah kimseye yaşatmasn canımm...
nurdancım sen ilk testini 6 gün gece yaptın peki sonra kandan önce tekrarladın mı??
allah kimseye böyle bir aci vermesin mutlaka cok zor birseydir ama inaniyorumki simdi saglikli bir sekilde alicaksin bebisini kucagina ve tüm cektigin acilari unutacaksin..mis kokulu bebisin annesini teselli edicek ve herseyi unutturacak insallah
aaa allah hayırlı zürryt nasp etsn canım.bende kalabalık aile istyorum.en az 3 (tabbi rabbim nasip ederse,kolaylık verirse) 4-5 gider yani...sonundaOlmazsam
amin canım evet öyle.bende 2 aylıktı.kalp atışları için gittiğimde kalp atısları yoktu.bebek 1-2 hafta önce ölmüş.yani 1.5 aylıkken.ozzamnda kese filan çok küçük olduundan ölmediini anlayamadı doktorlar.sadece kanama geçirince,ultrasonla baktı,kocaman bi kanamam gözüküodu kesenin hemen arkasında.banada gösterdi doktor.sonra düşük engelleyici verdi bana.2 hafta sora gttiğimde bebek ölmüştü...kanamam olmadı hiç gidince anladım.sabnırım düşük önleyici kanamaı engelledi.direkt kürtaj oldum bende...
ya 6 gün geçince test yaptım pozitif çıkınca 2 gün sora direk kan tahlili yaptırdım.oda pozitifti..
allahım bir daha kimseye yaşatmasın inş canımm...
Göbişindeki bebişin bunların hepsini unuttıracak ne güzelll
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?