- 7 Mart 2011
- 7.389
- 8.066
- 398
- 36
insallah canim allah gönlünden geceni nasip etsin..bende öyle düsünüyorum allahin izniyle en az 3allah saglikli ve hayirli bebekler nasip eder insallah
ben sabah tekrardan israr testi yapayım diyorum kan testi yaptırmadan...
Ama 2. Teste 2.çizgiyi görememekten korkuyorum...
Göremezsem kan testi versem mi diye düşünüyorum şimdidenn...
inşallah.ilki düştüğü için bunda çok tedirginim.tüy uçsa aman düşçekmi bişimi oldu... Atamıorum üstümden.doktora gtmeye korkuorum aynı seleri söler die...buarada bende kürtajdan sonra şey oldu ya.hani 2 aylık hamileyken içerde portakal kadar oluo ya rahm.totomuzun azıcık üstü hafiften şiş gbi duruo.o hiç gtmedi bende.hala öle...
ben de sizdenim daha birinciyi bulamadık............ben de en az üç tane düşünüyorum.......................rabbim hayırlısıyla nasip etsin.......
hmm bence idrar testi yaptır.sonuç pozitifse yine kan yaptır.negatifse 1-2 gün bekle kan yaptır...ama tahminim yaruında 2. çizgiyi görürsün gbi gelio
nasıl anladınn elinle yoklayınca mıı??
Ben hiç bilmiyorum bende öyle bir durum kaldı mı??
Sen kürtaj olalı ne kadar oldu??
Kaçıncı deneme de hamiş kaldınn??
kürtaj olalı 10 ay oldu.geçen ramazanın ortası işde.gene ramazana gelio hamileliğimYa nası anladım.gözle görülür farkedilir şekilde.ama çok hafif.sanki hala 2 aylık hamileym.doktora tekrar tekrar kontrole gtmesem bişe kaldı içerde sancam
netten baktım da bu kadar silik olurp ertesi göremeyenler olmuş o yüzden içime kurt düştü...
Eğer 2. çizgiyi göremezsem dr a gidip gitmemekte kararsız kalırımm heraldee...
Ama acaba demektense kan verip kurtulmakta daha iyi olur heraldee...
insallah allah gönlündekini verir canim umarim en yakin zamanda sende müjdeli haberi verirsin..
peki dr a sordun mu neden olur diyeee??
Bence bi sor içinde birşey kalmasınn...
Kürtajdan sonra dr korunma verdi mi bana 6-8 ay arası korun dedi...
Sen hemen çalışmalara başladın heraldee??
ay canım ya aynı benim gibisin :85: Iyi bilirim bu düşünceyi merakı.ama düşünme.benim düşünmekten 3 günde tuzumu sivilceler bastı.halbuki hep tek tük çıkardı bişe olsa bile.bence gt yarın kan yaptır kurtul ya.beklenmio.biliorum bu duyguyu.bide benm devlet hastanesi çok uzaktı bize.her ay da bosyere bosyere özele kan tahlili 25 tl vermek zoruma gidiodu açıkçası.helede nagtif çıkınca.ama genede daynamadım gttim yaptırdın.imkanın müsaitse gt yaptır kurtul canım.kafan rahat olur...
bana 3-4 ay düşünme dedi.6-8 ay da çokmuş be.aman zaten 7 aydır olmadı.gerçi tam tekmil anca bu ay çalışabldm
İyi geceler arkadaşlar sizlere bi sorum olacaktı.2 aydır bebek istiyoruz.Bebek istemeye başladıktan sonra adet düzenim tamamen bozuldu.27 gün oln adet döngüsü geçen ay 31 güne çıktı bu ay ise 25 güne düştü.Ayrıca yumurtlama günlerimde birlikteliğimiz olmasına rağmen hamilelik olmadı.Acaba aranızda böyle olan var mı?Bu ay hayal kırıklığı yaşadım biliyorum daha erken ama işte...Şu yumurta çatlaması kafama takılıyo bilgisi olanınız varmı?
kızlar siz hamilelik öncesi folik asit kullandınız mı?
hellö batlarım canlarımm
canım bende özele gidip yaptırcam parası falan hiç önemli değil de negatifi görmekten korkuyorum...
Nedense içimde öyle bir his var daha hiç sevinemedim sabahtan beri..
En iyisi kan verip rahatlamak heraldee...
canım stresten adet döngün değişmiştir çok fazla kafana takıp düzenini bozmaaa...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?