Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

kızlar ben de kaçıyorum. malum yarın pzrtesi. erken kalkmam gerekiyor. hepimize mis kokulu hayaller diliyorum. umarım en kısa zamanda bebişlerimize sarılırız. öpüyorum sizleri...

canımm ilk bende çekmek istedim belli olmadı ama eşim ayarladı ve çektii...

aşagıdan cvp verme kısmında eklenti ekle diyor ordan yapacaksın tatlımm...

yapabldimmi bilmiorum ama.bak üstteki test bi sene öncesine ait.silik çıkmıştı.düşük yaptım.alttaki testte 3-4 gün oldu oda aynı siliklikteydi ama 3 gün geçince kaymış rengi...

canım benimkide bu koyuluktaa hemen hemen...

peki adet geçtikten sonra mı yapmıştın testi??

bide benim ki biraz bekledikten sonra çıktı..seninki hemen çıktı mı??

canım benimkide bu koyuluktaa hemen hemen...

peki adet geçtikten sonra mı yapmıştın testi??

bide benim ki biraz bekledikten sonra çıktı..seninki hemen çıktı mı??

cANIM O ÜSTTEKİ TESTİMİ ADETİMİN GEÇTİĞİ 5. GÜNDE YAPMIŞTIM.HEMEN İDRAR DOLARKEN ÇIKTI.AMA İLİNCİYİDE ÖLE ÇIKCAK SANDIM.BAKTIM ÇIKMADI.ÇÖPE ATÇAKTIM.ELİMİ YIKADIM ARKAMI DÖNDÜM.BİDA BAKIM DEDİM.YAVAS YAVAS BELİRDİ.1-2 DK İÇİNDE.YİNE ADETİMDEN 6 GÜN GEÇMİŞTİ BUSEFERKİNDEDE.BENİM ADETİME Bİ GÜN KALA KAN TESTİ YAPTIRDIM.ONDA BİLE NEGATİF ÇIKMIŞTI BU AY.1 HAFTA GECİKİNCE İDRAR YAPTM POZTF ÇIKTI.YİNE KAN YAPTIM ONDADA POZTF ÇIKTI.SANIRIM SON ZAMANLARDA HAMİŞ KALDIM BEN

testindeki iki cizgi apacik ortada bencede hamilesin ama istersen emin olmak icin yarin tekrar yapumarim sende yarin bu mutlo haberi verirsin

yaa son zaman da yada gec döllenme olmustur cnm...

benimde bugün öyle olduu..elimi yıkadım baktım negatif bıraktım sonra 10 dk sonra baktım ki 2. çizgi çıkmış...
bugün yarın adet günüm inş pozitiftir sonucu

bir iki dakika icinde ciktiysa hamilesin canim süpeeeeerrrr oh birsürü hamile cikti hemde ilk ayda

sen de mi hamilesin canım maşaallah topiğimize........................

:

KIZ BEN ZATEN HAMİLEYM.O DEDİKLEİNİ ÇOKTAN YAPTM LİSTEDE GÖRMEDNMİ BENİ 5 HAFTALK HAMİLEYM HEMDE :d

ayy pardon cok utandim simdi ben hep giremiyorum ya kaciriyorum arada böyle güzel seyleri süpeeeeeeeeeeer cok sevindim allah saglikli bir sekilde kucagina almayi nasip etsin insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…