Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

Eki Görüntüle 212614

başarabildiysem idrar testim kızlarrr....

canımmmmmmmmmmmmmm.tebriklerr çok sevindim gerrçektennnn hamişsin sen.benmde öyleydi ama artık idrar testleri daha güvenilir ve hassas.hamişsin tatlımmmm. rabbim hayırlı bi hamilelik ve hayırlı doğum nasip etsin inşallah canımmm.tabi önceliklede hayırlı evlat nasip etsinn

sağol canım benimm...

ben hala sadece kendim görebiliyorum diye düşünüyorum çok silik olunca insan da hep bir kuşku oluyor

aaa canım benimde çizgi yoktu.akşam eşime göstermek için çıkardım silik çizgi vardı.sonra laborant bi arkadaşım vardı ona sordum.bekletilen testler doğru değildir zaten çoğusu bekletildiğinde 2.çizgiyi gösterir dedi.eczacı da aynı şeyi sölince yıkıldım tabi ama bi ümit ertesi gün tekrar yaptım.1 dakika sonra silik çizgi beliriverdi. sonuç : 5 haftalık hamileyim.sen yarın bida test yap bakalım.eğer hamişsen 2. çizgi çıkar.ilk 5 dk içinde.bide adet günün nekadar geçti?

canım benim inş hamişimdir ve hep birlikte ilerlerizzz..
ben hala inanamıyorum hala emin olamıyorum korkuyorum daa...

eğer hamişsem bütün arkadaslarıma bol bol dua edicem bir an önce onlarada nasip olsun inş diyee

yarın bende emin olucam inş heyecanla bekliyorum..

güzel dileklerin içinde çok tşk ederim tatlımm...
allah sağlıkla bebişini kucagına almayı nasip etsin inş

alya,kayram slm hanımlar neler oldu bakalım ben yokken... bu aralar ben kırmızıları bugün gördüm...biliyorum yoktu bebişim ama yinede çok kötü oldum.

selam canımm hoşgeldin bende geçmişe bakıyodum bak işte birsürü hamiş varr uğur getirecek bu topic bize sende üzülme birdahaki aya inşallah

bende zaten şimdiden temmuza odaklandım bakalım kist yüzünden gebeliği hızlandırmak için klomen iğne yapıcaz heyecanlıyım

canım bugün adet günüm 19-20 de adet olmam lazımmdı...

dün akşam yaptıgım test hala tek çizgi 24 saat beklemesine ragmen

bana ilk defa çift çizgiyi görmek nasip oldu ilk bebeğimde idrar negatif çıkmıştı...

inş güzel sonuç alırım da hep birlikte seviniriz

edammm tebrik ederim tatlım hamişsin evettt
kaçıncı ayında kaldın çok merak ettim yöntemlerin nelerdiii
ay anlat bizede yapalım :)))

Son düzenleme:

canım sen kaç gün gecince idrar testi yaptınn??
hemen dr a gittin mi??

hmmm evet cnm.ilkinde çıkmayıp 2.cide belirdiyse evet pozitif ozaman :) ben bi forumda okudum 2. çizgi madurları die okadar çok yanıltmışki.ama baktım 2008 de açılmış bi topik.daha sonrasında baska yerde şöle okudum.artık idrar testlerinde yanılma oranı neredeyse çokk düşük.çünkü artık daha güvenilir ve hassaslar...

edammm tebrik ederim tatlım hamişsin evettt
kaçıncı ayında kaldımm çok merak ettim yöntemlerin nelerdiii
ay anlat bizede yapalım :)))

canım inş öyleyimdirr

ben 11 aydır korunmuyorum ama bu 7. denemem canımm...

benim yumurtlama dönemim boş geçti...
fmf hastasıyım yumurtlama döneminde 2 kere atak geçirdim o yüzden çalışma yapamadıkk...

sadece 17. ve 19. gün çalışma oldu..
tuttuysa bu 2 günde tuttu..

hiç bir yöntem uygulamadımm...

tutmayacak ne de olsa atak gecirdim vucüt yorgun dedim umursamadım hiçç...
hatta bu aydan hiç umudum yoktu ama 2. çizgiyi çok silikte olsa gördümm..

canım bende okudum yanılanlar çok varr..
senin silik derecen nasıldı??

benim ki bana baya bir silik geldi...
ama daha adetimde geçmedi ondan da olabilir sanırımm...

inş bu ay güzel sonuc almak nasip olur bize de

canım öncelikle geçmiş olsunnn
resmi gördüm kesinlikle bariz bi çizgi var bana silikte gelmedi o yüzden bence kesinlikle hamişsin kan testini merak ediyorum rabbim sağlıkla kucağına almayıda nasip etsin inş. bizlerede duat et canım hamişlerin duaları geçer derler.
bak işte hiç beklemediğin ayda hamiş kalmışsın süpriz olmuş buda demek oluyor ki stres cidden engel hamişliğe.
hep okuyorum herkes bıraktığı ayda hamiş kalıyor

canım eğer şuan hamişsem inan stres yapmadıgımdann...
hiç düşünmedimm yogun bir ay gecirdimm...
tutacagı aklıma bile gelmezdii...

ama eşim gecen ay otururken bana dedi ki sen bir daha ki ay hamile kalacaksın dedi

ve şuan 2. çizgiyi görüyorum ikimizde şok olduk çünkü hiç bir çaba sarfetmedikk...

dua edin bana kızlar inş pozitiftir sonucum...

ben de sizin için devamlı dua edicem...

allah hepimize nasip etsinde hep birlikte ilerleyelim inş canımm

canım bende okudum yanılanlar çok varr..
senin silik derecen nasıldı??

benim ki bana baya bir silik geldi...
ama daha adetimde geçmedi ondan da olabilir sanırımm...

inş bu ay güzel sonuc almak nasip olur bize de

aynı seninki gibiydi canım.hatta ben tele çekmek istedm tam resmde belli olmuodu.yada dur çekim koym bende nasıl koycam?

aynı seninki gibiydi canım.hatta ben tele çekmek istedm tam resmde belli olmuodu.yada dur çekim koym bende nasıl koycam?

canımm ilk bende çekmek istedim belli olmadı ama eşim ayarladı ve çektii...

aşagıdan cvp verme kısmında eklenti ekle diyor ordan yapacaksın tatlımm...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…