Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

O zmn yurtta sulh cihanda sulhhhh miiig ilenn daima sulhhhh

O zmn yurtta sulh cihanda sulhhhh miiig ilenn daima sulhhhh

ayy canımmm

benim şeffaf oda konuğu olup,her soruya yanıt verdiğim bir konu var..
oylamayla adaylar seçiliyor ve en çok oy alan şeffaf odanın o haftaki konuğu oluyordu..

kadınlar kulübü giriş-duyduk duymadık demeyin-kadınlar hamamı-KH arşiv;

şeffaf oda 11. hafta konuğu meg.....

Son düzenleme:
keyifler iyi canım sağol
tatildeyiz çünkü..

adetim ve bitince tamgaz halvet var bizde bu ay..:92:

sen nasılsın?

iim canım yaaa...yoruldum az bgn eşimle alışveriş yaptık
kendime çok cici bi elbise aldım günlük giyebilicem..
yarından tez yok bizde halvetlere başlıcaz..
iğnelerin umarırm bi faydası olur bu ay..

iim canım yaaa...yoruldum az bgn eşimle alışveriş yaptık
kendime çok cici bi elbise aldım günlük giyebilicem..
yarından tez yok bizde halvetlere başlıcaz..
iğnelerin umarırm bi faydası olur bu ay..

inşallah olur canım..
yaşasın halvet
güle güle giy cicini bu arada

anahtar paspasın altında batlarım,sabah ilk gelen ordan alıp açsın tükanımızı :92::92::92:

görüşürüüüüüüüzzzzzzzz

anahtar paspasın altında batlarım,sabah ilk gelen ordan alıp açsın tükanımızı :92::92::92:

görüşürüüüüüüüzzzzzzzz
Eeeee yaziyi grunce hmn atladim ama bgun kapiyi ben acayimmm hazir anahtarini yerinide bilioken dedimmm...gunnaaadddinnn bocuboculerrrrr...bn cok tan kalktimm hazirlancamm ve mercimegimleee okula yaz semineri icin adda ditcessss...kibbbbbb

günaydın kızlaaar geçmişi okudum geldimmm :))) Nasılsınız??
edammmm inş hamilesindir canım yaa...

Burda güzel haberleri aldıkça öyle sabırsızlanıyorum ki.bugün 14. gün benim. normalde günaşırı çalışıyorduk ama 12.,13. gün deçalıştık bugün de çalışma olacak.ama planlı değidi 13. gün :)))

günaydın kızlar edacım inş senden de güzel haber alacağız bugun .ben bişe soracam kızlar bilgisi olan cevap verr mi?ben dün yıkandım(adetim bitti)dün gece halvete girdik gece lavaboya gittiğimde bişe yoktu sabah gidince biraz kan geldi ara ara gidip bakıyorum cok azda olsa geliyor normalde bitmişti yıkandığımda niye böyle oldu acaba

canım yine regl kanıdır o çünkü aynısı bana da oldu bu ay..Çok az geldi başka da gelmedi korkma bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…