Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

aynen bende de kasık ağrısı var, sağ tarafımda batma oluyor. 25 ini bekliyorum ama ben. Heyecan olsun :):18::18::18:

benimde sol tarafımda batma var hayırlısı diyorum hep ama ümitlenmekte istemiyorum. acaba yarın sabah gene test yapsam mı ki

günaydın kıslar benim daha bata çok vaR burda arkadaşların hamiş olduklarını öğrenince çok tuhaf oluyorum sanki kendim hamiş gibi seviniyorum ayyy günler geçsede bende test yapsam dr.a gitsem

günaydın kıslar benim daha bata çok vaR burda arkadaşların hamiş olduklarını öğrenince çok tuhaf oluyorum sanki kendim hamiş gibi seviniyorum ayyy günler geçsede bende test yapsam dr.a gitsem

offf aynen canım ya hiç sorma bat 4 temmuz benim ama 4 temmuza kadar ölcem meraktan...

bende heveslendim şimdi, yarın sabah ilk iş test yapmak olacak. Derin bizi kıskandırdın şimdi.

bende yarın sabah test yapıcam biliyorum gene hüsran olcak ama evde 1 tane testim var onuda kullanayımda içim rahat olsun.o test beni dürtüklüyo

bu sabah rüya gördüm test yaptım ve hamiştim rüyamda ikinci çizgi silik çıkmıştı...
heveslendim bir daha test yaptım kalkar kalkmaz. ama yine tek çizgi yine tek(( bunalım oldum(( bu 1 sene ayrıydık eşimle. keşke adetimi düzenleseydim diye düşündüm doktora demiştim o zaman bebeği düşünmeyeceksin demişti o yüzden üzerinde durmamıştım( off offf düzene sokardım adetimi ve hemen de bebiş gelirdi sanki diye düşünüyorum( şimdi yeni bir doktora gidince yine kontroller yine kan tahlili hsg büyük ihtimalle. sonnra diyecekki önce adeti düzene sokalım... onun için de 1 sene daha geçse offf offf anne olamayacak mıyım ben((

ne yapayım sizce? gidip aşılamayı yaptırtayım mı yoksa oluruna mı bırakayım? ki oluruna bırakamıyorum aklımda hep bebek var. eşim birşey hayal ettim diyor hemen bebekle ilgili mi diyorum oysaki alakası bile yok((

günaydın kızlaaarrr bende hamiş kalmak istiyorumm 3 aydan beri deniyoruz ama bişi yokkk inş bu ay ümit ediyoru mtemmmuz ayını zor bekliorum

tatlım canını sıkma o kadar, doktor ne yapmanı söylüyorsa ona başla, sonuçta bekle ama sonuç al yani. Kendini de yiyiyp bitirme. çok odaklanma. Yapman gerekenleri doğru yap ama. Zamana bırakmak gerekiyorsa bırakmalısın. Geç olsun güç olmasın . üzülme kuzum yaa

ayyyyy süper bir haber ya tebrikler canım. sağlıkla büyüt elma şekerini inşallah

1 sene daha boş geçti geçen ağustosta gitmiştim doktora. şimdi yeni bir doktora mı gitsem yoksa geçen senekine gidip aşılatsam mı bilmiyorum. milletin de duymasını istemiyorum aşılama ile olduğunu (akraba vs)

YA SÖYLEMEZSİN OLUR BİTER, Bİ DE KİME NE Kİ? NOLUR Kİ DUYSALAR ANLAMADIM. MİLLET DE Bİ ALEM YA. sEN SORUNU ÇÖZMEYE ÇALIŞ BİTANEM, BOŞVER ELALEMİ. İSTERSEN YENİ DOKTOR DENE İÇİN RAHAT OLUR, AMA DİĞERİ EN AZINDAN BİLGİ SAHİBİYDİ DERSEN SEN BİLİRSİN TABİ.

slm kızlar nasılsınız
hamiş haberlerine çok sevindim Allah bizlere de nasip etsin inş...
benim bat 21 haziran sanki biraz karın ağrım var gibi galiba bebiş yok bu ay

selam canım benimde 21 haziran bat. ancak şimdiden kasık ağrıları başladı galiba geliyor kırmızı

kızlar anladıığım kadarıyla derin hamileymiş daha onun batına çok vardı nasıl anladın derinnn burdaysan anlat bii
çok sevindim senin adına Allah'ım kucağına sağlıkla almayı nasip etsin

kızlar 7 haziranda regl oldum bat 4 temmuz.ama ben iyi değilim karnım fena şiş ve başım dönüyo ara ara 4 gündür ise kasıklarımda sancı var.hasta mı oluyorum???Yumurtlama belirtisi mi?Hamilelik olduğuna ihtimal vermiyorum çünkü daha 14. gündeyim ben

kızlar anladıığım kadarıyla derin hamileymiş daha onun batına çok vardı nasıl anladın derinnn burdaysan anlat bii
çok sevindim senin adına Allah'ım kucağına sağlıkla almayı nasip etsin

canım derin bi kaç tane idrar testi yapmış ve iki çizgi çıkmış gitmiş kan yaptırmış ve sonuç pozitif..şu an hamile.geçen adet tarihi de 26 mayısmış..regli düzenli değilmiş zaten

geçmiş olsun canım bir doktora görünsen iyi olur bence

kızlar 8 aydır folik asit kullanıyorum ve çok kilo aldım son 2 ayda. folik asit kullanıpta kilo alan var mı aranızda????

canım derin bi kaç tane idrar testi yapmış ve iki çizgi çıkmış gitmiş kan yaptırmış ve sonuç pozitif..şu an hamile.geçen adet tarihi de 26 mayısmış..regli düzenli değilmiş zaten

süper bi haber ay ben bu ay yumurtlamam olmamasına rağmen ben bile yapasım geldi yapsam mı acaba yarın sabah:18::18::18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…