Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

Günaydın kelebekleeerrr, nabersiniz hafta sonu ara verdik dizmişsiniz yine sayfalaraı valla atlaya atlaya okudum ne yalan söliim. Var mı yeni hamişler, bebişler?

Günaydın kelebekleeerrr, nabersiniz hafta sonu ara verdik dizmişsiniz yine sayfalaraı valla atlaya atlaya okudum ne yalan söliim. Var mı yeni hamişler, bebişler?

günaydın canım derin 3haftalık hamiş eda da test yapmış 2.cizgi silik cıkmış bugun kan tahlili yaptıracak onda da var büyük ihtamelle darısı bizlerin başına inşş hayırlısıyla....

cevabın için cok sağol canım benim 4yaşında kızım var o cok kardeş istiyor hergün dua ediyor onu bir görseniz allahım bana kardeş ver isteyen herkesede ver diye ...

rica ederim canım :))) Kendimi hatırladım 5 6 yaşında nasıl dua ederdim kardeşim olması için rabbim fazla bekletmedi şükür:)) Şimdi evlendim ben istiyorum :))) 1 senelik evliyim cnm bu ay ilk denememiz ama nasıl istiyorum anlatamam

günaydınnn kızlar
elma şekerimle benn hepinizi selamlıyoruzzzzzzzzz
kızlar 2 gündür hepinize dua ediyorm, allah isteyen herkese hepimize sağlıklı hayırlı evlatlar versin

günaydınnn kızlar
kızlar 2 gündür hepinize dua ediyorm, allah isteyen herkese hepimize sağlıklı hayırlı evlatlar versin

günaydın canım amiiinnn...Ayy nasıl sevindim senin haberini alınca inanamazsın..Canım hayırlı olsun sağlıklı bir gebelik sonrası sağlıkla al inş bebişini kucağına...Öyle sabırsızlanmaya başladam ki ben de anlatamam...bizim de bu ay ilk malum

günaydın canım derin 3haftalık hamiş eda da test yapmış 2.cizgi silik cıkmış bugun kan tahlili yaptıracak onda da var büyük ihtamelle darısı bizlerin başına inşş hayırlısıyla....

aaaa derin hamiş miiii süperrrr. Edanında inşallah iyi haberi gelir. Bakalım benimde 5 gün var heyecanlandım bende. Du bakalım.

günaydınnn kızlar
Kızlar 2 gündür hepinize dua ediyorm, allah isteyen herkese hepimize sağlıklı hayırlı evlatlar versin

tatlım hadi gözün aydın. çok sevindim bize de dua et. Oyhhh göbüşler bebiş dolduu

günaydınnn kızlar
Kızlar 2 gündür hepinize dua ediyorm, allah isteyen herkese hepimize sağlıklı hayırlı evlatlar versin

günaydın canım.tebriklerrr hayırlı uğurlu olsun.darısı bizlere inşallah.senin bat ne zamandı

geçmişi okuyamadım arkadaşlar.sanırım nurdan hamiş allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin inşallah.

AMİNNN İNŞALLAH, ALLAHIN TAKDİRİ , HİÇ BELLİ OLMAZ BİZİMDE İLK DENEMEYDİ

günaydın canım.tebriklerrr hayırlı uğurlu olsun.darısı bizlere inşallah.senin bat ne zamandı

canım ben 26 mayısta adet gördüm. ama benim döngüm biraz uzun sürüyor 26-28 haziran bekliyordum ama bazen 3/4 gün atabiliyordu o yüzden garanti olsun diye buraya 30 yazmıştım.
daha çokkk küçük benimmmmmmmm elma şekerim teyzesi

hayırlısıyla al inşallah canım kucağına bebişini kan testimi yaptırdın.daha günün geçmemiş oluyor bu durumda dimi.benimde bat çarşamba kan testinde çıkarmı acaba :18:

canım benim sen ne testi yaptın da erkenden belli oldu. Bende 26 mayısta regl olmuştum çünkü. Varsa bende de vardırr. :) kan testi mi

kızlar ben kasık ağrısı nedeniyle evde 3 tane farklı markanın idrar testini yaptım 3ündede 2.çizgi silik çıktı. sonra kan testi yaptım, değerim 43,51 çıktı

slm kızlar nasılsınız
hamiş haberlerine çok sevindim Allah bizlere de nasip etsin inş...
benim bat 21 haziran sanki biraz karın ağrım var gibi galiba bebiş yok bu ay

kızlar ben kasık ağrısı nedeniyle evde 3 tane farklı markanın idrar testini yaptım 3ündede 2.çizgi silik çıktı. sonra kan testi yaptım, değerim 43,51 çıktı

bendede bir kaç gündür kasık ağrısı var canım.boşluğum batıyor gibi oluyo.cumartesi test yaptım ama tek çizgi çıktı.bu ay gen yok heralde

bendede bir kaç gündür kasık ağrısı var canım.boşluğum batıyor gibi oluyo.cumartesi test yaptım ama tek çizgi çıktı.bu ay gen yok heralde

aynen bende de kasık ağrısı var, sağ tarafımda batma oluyor. 25 ini bekliyorum ama ben. Heyecan olsun :):18::18::18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…