Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

selam canım benimde 21 haziran bat. ancak şimdiden kasık ağrıları başladı galiba geliyor kırmızı

yaa inşallah değildir canım.
hamilelik belirtisidir inşallah..sen test yaptınmı hiç ben yapsammı diye düşünüyorum ama bi yandanda heveslenmek istemiyorum..

6 kilo aldım hayatım doktora soruyorum yok diyo ama benc e aldırıyo hareketli olmama rağmen veremiyorumda tekrar

bende 20 gün filan oldu folic asit başlayalı günde 3 tane verdi doktor ama ben bi türlü 3 tane içemiyorum unutuyorum zaten bazen 1 bazen 2 içiyorum en fazla
siz kaç tane içiyosunu kızlar...

bende 20 gün filan oldu folic asit başlayalı günde 3 tane verdi doktor ama ben bi türlü 3 tane içemiyorum unutuyorum zaten bazen 1 bazen 2 içiyorum en fazla
siz kaç tane içiyosunu kızlar...

canım ben hamileykende 1 tane kullandım şimdi de bi tane kullanıyorum ama gyno ferro sanal adında bi demir +b12 vitamini içeren bi hap daha yutuyorum kansızlık var bende

kızlar bi şey sorucam sizlere ben mayıs 21 de kahverenği lekelenme geldi 3 gün boyunca ondan sonra ayın 23 de normal şekildi sancı ve kanamam başladı adetim 30 günde oluyor şimdi benim bat tarihim kaç oluyor 21 mi 23 mü

canım bendede senin gibi oldu hastalanmam ama ön kanama kabul ettim 23 derim bence çünkü azcık azcık geliyo 23 de tam kanaman olmuş. bence 23

kızlar benimde bi sorum var siz hepiniz bebek istiyorsunuz bir kaçınız hamile. folik asitti hamile kalana kadar ve kaldıktan sonra bir kaç ay mı içiyorsunuz. ben doktora gitmiştim folik asit verdi 3 ay kullan dedi ben 1 ay kadar kullandım sonra taşındık ve doktor değişimi oldu. ama folik asit kullanmıyorum .. doktoruda eşimin ameliyatından sonra bıraktım ama. bebiş hala istiyoruz.. folik asite başlasammı yoksa doktor tavsiyesiylemi kullansam bilemedim .. :44: :44: :44: :44:

kızlar bende hamilelik belirtileri var ögğüste hassasiyet kasık ağrısı bulantı ara ara baş dönmesi ama hamile olmam şu an imkansız sıcak mı çarpıyo ki evin içinde sinir oldum valla

canım hamilelikten en az 3 ay önce başlanmalı diyo doktorlar bütün hepsi ben 6 aydır kullanıyorum biraz kilo aldım doktorum zararı yok eczaneden de alabilrsin demişti bebiş düşünüyorsan kullan bence

kızlar diğer topiklerde limonla hamilelik testi diye bişeyler yazıyodu merakımdan yaptım limona göre hamileyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…