selam canım benimde 21 haziran bat. ancak şimdiden kasık ağrıları başladı galiba geliyor kırmızı
6 kilo aldım hayatım doktora soruyorum yok diyo ama benc e aldırıyo hareketli olmama rağmen veremiyorumda tekrar
bende 20 gün filan oldu folic asit başlayalı günde 3 tane verdi doktor ama ben bi türlü 3 tane içemiyorum unutuyorum zaten bazen 1 bazen 2 içiyorum en fazla
siz kaç tane içiyosunu kızlar...
slm kızlar ben geldim şimdi dr dan nasılsınızzz
klomene başlıyorum tekrar:84::84::84::84::84:
slm kızlar ben geldim şimdi dr dan nasılsınızzz
klomene başlıyorum tekrar:84::84::84::84::84:
canım ben hamileykende 1 tane kullandım şimdi de bi tane kullanıyorum ama gyno ferro sanal adında bi demir +b12 vitamini içeren bi hap daha yutuyorum kansızlık var bende
hamile olmak istiyorummmm hem de çookkkkkkkk
kızlar bi şey sorucam sizlere ben mayıs 21 de kahverenği lekelenme geldi 3 gün boyunca ondan sonra ayın 23 de normal şekildi sancı ve kanamam başladı adetim 30 günde oluyor şimdi benim bat tarihim kaç oluyor 21 mi 23 mü
tşk ederim canım zaten bat 23 haziran yazmıştım hayırlısı bakalımcanım bendede senin gibi oldu hastalanmam ama ön kanama kabul ettim 23 derim bence çünkü azcık azcık geliyo 23 de tam kanaman olmuş. bence 23
kızlar benimde bi sorum var siz hepiniz bebek istiyorsunuz bir kaçınız hamile. folik asitti hamile kalana kadar ve kaldıktan sonra bir kaç ay mı içiyorsunuz. ben doktora gitmiştim folik asit verdi 3 ay kullan dedi ben 1 ay kadar kullandım sonra taşındık ve doktor değişimi oldu. ama folik asit kullanmıyorum .. doktoruda eşimin ameliyatından sonra bıraktım ama. bebiş hala istiyoruz.. folik asite başlasammı yoksa doktor tavsiyesiylemi kullansam bilemedim .. :44: :44: :44: :44:
süper bi haber ay ben bu ay yumurtlamam olmamasına rağmen ben bile yapasım geldi yapsam mı acaba yarın sabah:18::18::18:
kızlar diğer topiklerde limonla hamilelik testi diye bişeyler yazıyodu merakımdan yaptım limona göre hamileyim
kızlar diğer topiklerde limonla hamilelik testi diye bişeyler yazıyodu merakımdan yaptım limona göre hamileyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?