inş hamilesindir cnmmm :))) bende de bunlar var nedense yaa yazdım ya demin
selam kızlar geçmişe takılmıştım :))))
şeboo inş. hamişsindir tatlım yaa bu metal tadı pek normal değil hadi bakam inşallahhhh
bu arada ben folbiol kullanıyorum 3 ay oldu kilo falan aldırmadı keşke aldırsaydıı bana
gebe kalmadan en az 3 ay önce folik asit almaya başlamak gerekli. bebek oluşurken özellikle ilk 3 ayda organ oluşumu evresinde bebeğin merkezi sinir sistemi için etken bir vitamin. vitamin diyorum çünkü folik asit besinlerdede bulunan b grubu vitaminlerinden. gebelik planlayan herkes kullanmalı
inşallah cnm hepimiz hamileyizdir . valla sende hamilesin gibi geliyor bana luckycim az kaldı yaaa son 8 gün :)
alyacım inşallah bakalım eşime dedim bu suda birşey var oda normal dedi anlamadım bende valla
bende folbiol kullanıyorum 1 ayı geçicek işte doktor hamile kalana kadar ve hemileliğin 3 ayı kesinlikle kullanmak gerek dedi
kilo mu aldırıyormuş ??? belkide o yüzden kilo veremiyorum ::))
inşallah canım inş sen de hamilesindir bana daha çok yaaa offf( İnş tutunmştur bebeğimmmizzz..bugün 14.gün benim daha
inşallah cnm ya biz biraz beklemeye başladık çalışmaları azlattık baya tuttuysa tutmuştur kısmet :)
hayırlısı cnm bi ark eşi askerden gelmiş 18 gün sonra hamile olduunu öğreenmiş...biz de 12 13 ve 14de üstüste çalıştık bugün 14
şebnemcim senin geçen ayki regl tarihin kaçıydı bat 1 temmuzmuş ya senin
bende duymamıştım tesadüfen gördüm pet bardağa idrarını yapıyorsun yarım limonu damlatarak sıkıyorsun limonlar altta kalıyorsa kamilesin üste çıkıyorsa değilsin bakalım benim adet günüm yarın ne olacak
cnm işte belli olmaz bak derin 3 haftalık hamileymiş hemen tutmuş demek
ben 28inde oldum ama 1 temmuza kadar beklerim gelmezse o zaman yaparım diye düşündün testi cnm
birde kızlar geçen gün eşimin akrabası doğum yaptı oyyy 4 günlük bebek o kadar tatlıydı ki melek gibi bir kız ayyy inşallah bizimde tatlı bebişlerimiz olur :)))
geçmişi okurken gördümde kilo aldırdı falan diye bana aldırmadı bilmiorum
sanmıyorum da..
neyse canlar işlerim var çamaşır atayım ütüm kaldı dünden biraz daha bişi yemedim gelirim yine öpüorumm
kızlar folik asit kilo mu aldırıyor
canı önceki regl tarihimiz arasında 10 gün var bat arasında 3 kafam karıştı :S
fıstıklar nasılsınız??
bayadır giremiyodum ne var ne yok bakalım??
yok cnm 28 inde bakmak istemiyorum temmuzda bakayım dedim ondan tabi gelirse adetim bunların hiçbir önemi kalmıycak :)
anladım cnm 10 gün var yani aramızda :))Hayırlısı cnm bak regle 1 2 gün kala bile hamiş kalanı duydum bırakma
evet cnm 10 gün var bakalım cnm :)))
:)))) benim 14. gün cnm bugün inş tutmuştur bebeklerimiz gün aşırıya devam ben de regle kadar:))) ama şu 3 gün üstüste oldu..
iyidir canım nerelerdesin sen ya
canım bizim nette bi sorun vardı bayaa uzun sürdü
sen nasılsın napıyosun?
nasıl gidiyo??
ben bu ay hamile değilim sanırım.17sinde Dr a gitmek zorunda kaldım grip olmuştum ilaç vermeden gebelik şüphesiyle test yaptırdım sonuç negatif..daha adet tarihime 10 gün vardı ama heralde bi değişiklik olmas.bilmiyorum artık kısmet...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?