Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

inş hamilesindir cnmmm :))) bende de bunlar var nedense yaa yazdım ya demin

inşallah cnm hepimiz hamileyizdir . valla sende hamilesin gibi geliyor bana luckycim az kaldı yaaa son 8 gün :)

alyacım inşallah bakalım eşime dedim bu suda birşey var oda normal dedi anlamadım bende valla
bende folbiol kullanıyorum 1 ayı geçicek işte doktor hamile kalana kadar ve hemileliğin 3 ayı kesinlikle kullanmak gerek dedi
kilo mu aldırıyormuş ??? belkide o yüzden kilo veremiyorum ::))

inşallah canım inş sen de hamilesindir bana daha çok yaaa offf ( İnş tutunmştur bebeğimmmizzz..bugün 14.gün benim daha

geçmişi okurken gördümde kilo aldırdı falan diye bana aldırmadı bilmiorum
sanmıyorum da..

neyse canlar işlerim var çamaşır atayım ütüm kaldı dünden biraz daha bişi yemedim gelirim yine öpüorumm

hayırlısı cnm bi ark eşi askerden gelmiş 18 gün sonra hamile olduunu öğreenmiş...biz de 12 13 ve 14de üstüste çalıştık bugün 14

şebnemcim senin geçen ayki regl tarihin kaçıydı bat 1 temmuzmuş ya senin

cnm işte belli olmaz bak derin 3 haftalık hamileymiş hemen tutmuş demek

ben 28inde oldum ama 1 temmuza kadar beklerim gelmezse o zaman yaparım diye düşündün testi cnm

birde kızlar geçen gün eşimin akrabası doğum yaptı oyyy 4 günlük bebek o kadar tatlıydı ki melek gibi bir kız ayyy inşallah bizimde tatlı bebişlerimiz olur :)))

bende deniyeyim akşama bakalım ne olcak
benimde yarın adet olmam lazım

canı önceki regl tarihimiz arasında 10 gün var bat arasında 3 kafam karıştı :S

kolay gelsin cnm görüşürüz bilmiyorum ki kilo aldırıyormu işte 1 ayı geçti kullandığım
kızlar folik asit kilo mu aldırıyor

cnm alya öyle yazmış sanırım kızlar konuşmuş geçmişi okumadım ben

:)))) benim 14. gün cnm bugün inş tutmuştur bebeklerimiz gün aşırıya devam ben de regle kadar:))) ama şu 3 gün üstüste oldu..

bizimde ovulasyon gününde 3 kere oldu üst üste işte kısmetse 8 gün var tahmini gelmesine yaparız cnm 1-2 kere daha

inşallah cnm tutmuştur

iyidir canım nerelerdesin sen ya

canım bizim nette bi sorun vardı bayaa uzun sürdü
sen nasılsın napıyosun?
nasıl gidiyo??
ben bu ay hamile değilim sanırım.17sinde Dr a gitmek zorunda kaldım grip olmuştum ilaç vermeden gebelik şüphesiyle test yaptırdım sonuç negatif..daha adet tarihime 10 gün vardı ama heralde bi değişiklik olmas.bilmiyorum artık kısmet...

canım geçmiş olsun erken olduğu için çıkmamış olabilir .....ben iyiyim bekliyorum ağrı sızı ne ararsan var bakalım artık hayırlısı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…