Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

canım geçmiş olsun erken olduğu için çıkmamış olabilir .....ben iyiyim bekliyorum ağrı sızı ne ararsan var bakalım artık hayırlısı

valla bilmiyorum artık canım kısmet napalım temmuz ayında hem dogum gunum hemde evlilik yıl donumum var belki temmuz ayında hediyem olur bebişim
sen ne yarını bekliyosun dimi canım hadi bakalım ne zmn test yapmayı düşünüyosun bakalım?insallah vardır bişeyler canım

günüm geçerse yapıcam test meraktan çatlıyorum ama yapmıcam varsada sürpriz olsun

bu pazar da bizim evlilik yıldönümü ayy inş bebişlerimiz gelir tez vakitte..gönül isterdi ki ogün test yapayım ama olsa da çıkmaz sanırım bat 4 temmuz çünkü

bu pazar da bizim evlilik yıldönümü ayy inş bebişlerimiz gelir tez vakitte..gönül isterdi ki ogün test yapayım ama olsa da çıkmaz sanırım bat 4 temmuz çünkü

hepimiz için hayırlısı olsun canım..
keşke mutluluğumuza mutluluk katabilsek
bebişlerimiz artık naz yapmadan gelse..
sizede şimdiden mutlu yıllar canım..

kızlar bende hamilelik belirtileri var ögğüste hassasiyet kasık ağrısı bulantı ara ara baş dönmesi ama hamile olmam şu an imkansız sıcak mı çarpıyo ki evin içinde sinir oldum valla

selamlar batlarımm,bi uğriim dedim

luckyim bence erken bir döllenme oldu sende..(yani erken yumurtlama..derindeki gibi)
gebe olma ihtimalin yüksek bana kalırsa

Son düzenleme:
selamlar batlarımm,bi uğriim dedim

luckyim bence erken bir döllenme oldu sende..(yani erken yumurtlama..derindeki gibi)
gebe olma ihtimalin yüksek bana kalırsa

ben buna bayıldımm :))) inş cnm yaa inş...dualarınızı eksik etmeyin valla 4ünü nasıl beklicem diye düşünüyorum :))Daha 2 hafta var :)))

ben buna bayıldımm :))) inş cnm yaa inş...dualarınızı eksik etmeyin valla 4ünü nasıl beklicem diye düşünüyorum :))Daha 2 hafta var :)))

hadi bi eczaneye git de yap şu testten bi tane?

bak derinin de 30 haziran ve 3 gün önce çift çizgiyi gördü

hadi bi eczaneye git de yap şu testten bi tane?

bak derinin de 30 haziran ve 3 gün önce çift çizgiyi gördü

ama ama ama megim ben 7haziranda regl oldummm çok erken bence henüz (( olsa bile 1 haftalık olmalo daha ki çıkmaz daha..ben sıcak mı çarpıyo diye korktum

Son düzenleme:
ama ama ama megim ben 7haziranda regl oldummm çok erken bence henüz (( olsa bile 1 haftalık olmalo daha ki çıkmaz daha..ben sıcak mı çarpıyo diye korktum

evet ama bak derin de adetinin 6. gününde gibeğ kaldığını söylüyo,doktoru 3 haftalıksın demiş..
eğer belirtilerin çok ayırt ediciyse bi test yap derim..
sen bilirsin canım..

evet ama bak derin de adetinin 6. gününde gibeğ kaldığını söylüyo,doktoru 3 haftalıksın demiş..
eğer belirtilerin çok ayırt ediciyse bi test yap derim..
sen bilirsin canım..

evet cnm haklısın valla :))) canım yaa yaparsam mutlaka haber veririm bir iki gün bekleyim de :))) sen nasılsın fazla özletme kendini

evet cnm haklısın valla :))) canım yaa yaparsam mutlaka haber veririm bir iki gün bekleyim de :))) sen nasılsın fazla özletme kendini

ben çok iyiyim şükürler olsun lakimm..

tatildeyiz ama halvet edemiyoruz,reglim çünkü daha..:78:
denize de havuza da sadece bakıyorum ööle..
ama kocam da ben giremediğim için,girmiyo beni bekliyo.. canımmmm yaaaa

slm güzellerim halvetlerümmmmmm.....
ya benim nette sorun var geçen gece sohbet ederken net gitti ve hala yoktu şu anda da zorla girdim ve çok yavaş neyse bu yüzden çıkmak zorunda kaldım kusura bakmayın kızlar
hepinizi çok seviyoyummmmm...

bu arada eda dan haber yokmu yaaaaa ......

sabır cnmm :))) inş tatil uğurlu gelir size :))) Tadını çıkarın canımm

biz de seni sefiyoruz aşkmeleemmm
eda da çift çizgi çıkmış sanırım ama kesinleştirmek için idrar tahlili yaptırıcak diye biliyorum..
hayırlı haberlerini alalım inşallah edacımızın da..

sabır cnmm :))) inş tatil uğurlu gelir size :))) Tadını çıkarın canımm

teşekkürler lakicimmm inşallahhh..

slm kızlar merhabalarrrr
nasılsınız ben yorgun düştüm bugün artık son 1 ay bakalım bugün dra gittim klomen kullancam yine günde 1 tane 5 gün hayırlısı artık.ağva tatili istiyorum dr kaçın biraz tatile dedi bakalım şimdi onu araştırıyorum

selam sivatancım

ay ya ağva ne güseldir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…