Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

o nasıl oluyo canım hiç duymamıştım inşallah hamişsindir

bende duymamıştım tesadüfen gördüm pet bardağa idrarını yapıyorsun yarım limonu damlatarak sıkıyorsun limonlar altta kalıyorsa kamilesin üste çıkıyorsa değilsin bakalım benim adet günüm yarın ne olacak

6 kilo aldım hayatım doktora soruyorum yok diyo ama benc e aldırıyo hareketli olmama rağmen veremiyorumda tekrar

bende aynı şekilde diyet yapıyorum ona rağmen veremiyorum. 4 kilo aldım ve gitmiyor. prospektüsünde de yazmıyor kilo aldırır yada aldırmaz diye.

inşallah canım hamilesindir benimde 3 gün kaldı kendimi çok tuhaf hissediyorum haftasonu alışveriş yaptım çok yoruldum ondan mı acaba halsizlik bilmiyorum

inşallah canım hamilesindir benimde 3 gün kaldı kendimi çok tuhaf hissediyorum haftasonu alışveriş yaptım çok yoruldum ondan mı acaba halsizlik bilmiyorum

sende denermisin bu limonu bakalım ne çıkıcak benim belim kasıklarım çok agrıyor göğüslerim emzikli kadınlar gibi şişti vede acıyor damarlarım çıktı ya arada mide bulantısı hayırlısı bakalım:26:

kızlar nasılsınız ?? giremedim kkaya birkç gündür varmı hamilelerimiz bebişlerimiz ??

bende çokbelirti yok ama biraz önce damacana suyunu içimedim ya öyle bir tat geldiki içemedim belki iyi bir belirtidir :44:

canım b ende hiç belirti yok sadece sol kasğıma sürekli iğne batar gibi ağrı giriyor 3 gündür bi de vajina alt tarafından damar koparıyorlar sanki çekilme var ama bu ay zaten ümitli değilim ama eve gidince limon testini bi yapayım bakalım nolacak aslında sen gebelik kitlerinden alsan çıkar artık bi gün kalmış diğer hamileliğimde iki gün önce öğrenmiştim bayağıda iyi görünüyordu ikinci çizgi

kızlar bende hamilelik belirtileri var ögğüste hassasiyet kasık ağrısı bulantı ara ara baş dönmesi ama hamile olmam şu an imkansız sıcak mı çarpıyo ki evin içinde sinir oldum valla

inşallah hamişsindir cnm

derin hamile cnm :))) Metal tadi gibi ise hamilelik belirtisi

günüm geçerse yapıcam test meraktan ölüyorum ama yapmıcam son ana kadar

merhaba bizde 4aydır bebiş istiyoruz fakat olmuyor.adetime 7 gün var fakat kahverengimsi bi akıntı geldi ayrıca karın ağrım var.normalde bunlar olmazdı ayrıca belirti olabilirmi sanmıyorum ben ümitsiizim açıkcası..

merhaba canım benimde 18.ci gün pembe renkte 2 damla gelmişti arkadaşlar yerleşme belirtisi olabilir demişlerdi bakalım artık hayırlısı

bende aynı şekilde diyet yapıyorum ona rağmen veremiyorum. 4 kilo aldım ve gitmiyor. prospektüsünde de yazmıyor kilo aldırır yada aldırmaz diye.

Ya canlari. Slm...brn yilldrdir folbiol kullaniorum bacaklarimda rahatsizliktan dolayii...ama hic kilo aldirmioooo keisinliklee..ilaclar kilo aldirmaz istah artirirr metabolizmayi belkii yavaslatir okdrr...yani karainda yersek bisi olmassama simdi kilo aldin oda yiorum asiir i cok acikiorum cunkuu

selam kızlar geçmişe takılmıştım :))))
şeboo inş. hamişsindir tatlım yaa bu metal tadı pek normal değil hadi bakam inşallahhhh

bu arada ben folbiol kullanıyorum 3 ay oldu kilo falan aldırmadı keşke aldırsaydıı bana

gebe kalmadan en az 3 ay önce folik asit almaya başlamak gerekli. bebek oluşurken özellikle ilk 3 ayda organ oluşumu evresinde bebeğin merkezi sinir sistemi için etken bir vitamin. vitamin diyorum çünkü folik asit besinlerdede bulunan b grubu vitaminlerinden. gebelik planlayan herkes kullanmalı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…