o nasıl oluyo canım hiç duymamıştım inşallah hamişsindir
yumurtlaman olmadığını nasıl anlıyorsun?
6 kilo aldım hayatım doktora soruyorum yok diyo ama benc e aldırıyo hareketli olmama rağmen veremiyorumda tekrar
bende duymamıştım tesadüfen gördüm pet bardağa idrarını yapıyorsun yarım limonu damlatarak sıkıyorsun limonlar altta kalıyorsa kamilesin üste çıkıyorsa değilsin bakalım benim adet günüm yarın ne olacak
doktor muayenesindeyim tatlım o şimdilik gelişme yok demişti adetimin 18.günleriydi sanırım
inşallah canım hamilesindir benimde 3 gün kaldı kendimi çok tuhaf hissediyorum haftasonu alışveriş yaptım çok yoruldum ondan mı acaba halsizlik bilmiyorum
sende denermisin bu limonu bakalım ne çıkıcak benim belim kasıklarım çok agrıyor göğüslerim emzikli kadınlar gibi şişti vede acıyor damarlarım çıktı ya arada mide bulantısı hayırlısı bakalım:26:
kızlar bende hamilelik belirtileri var ögğüste hassasiyet kasık ağrısı bulantı ara ara baş dönmesi ama hamile olmam şu an imkansız sıcak mı çarpıyo ki evin içinde sinir oldum valla
sende denermisin bu limonu bakalım ne çıkıcak benim belim kasıklarım çok agrıyor göğüslerim emzikli kadınlar gibi şişti vede acıyor damarlarım çıktı ya arada mide bulantısı hayırlısı bakalım:26:
kızlar nasılsınız ?? giremedim kkaya birkç gündür varmı hamilelerimiz bebişlerimiz ??
bende çokbelirti yok ama biraz önce damacana suyunu içimedim ya öyle bir tat geldiki içemedim belki iyi bir belirtidir :44:
canım b ende hiç belirti yok sadece sol kasğıma sürekli iğne batar gibi ağrı giriyor 3 gündür bi de vajina alt tarafından damar koparıyorlar sanki çekilme var ama bu ay zaten ümitli değilim ama eve gidince limon testini bi yapayım bakalım nolacak aslında sen gebelik kitlerinden alsan çıkar artık bi gün kalmış diğer hamileliğimde iki gün önce öğrenmiştim bayağıda iyi görünüyordu ikinci çizgi
günüm geçerse yapıcam test meraktan ölüyorum ama yapmıcam son ana kadar
merhaba bizde 4aydır bebiş istiyoruz fakat olmuyor.adetime 7 gün var fakat kahverengimsi bi akıntı geldi ayrıca karın ağrım var.normalde bunlar olmazdı ayrıca belirti olabilirmi sanmıyorum ben ümitsiizim açıkcası..
bende aynı şekilde diyet yapıyorum ona rağmen veremiyorum. 4 kilo aldım ve gitmiyor. prospektüsünde de yazmıyor kilo aldırır yada aldırmaz diye.
derin hamile cnm :))) Metal tadi gibi ise hamilelik belirtisi
aaaa çok sevindimmmmm derinnnnnnnnnnnnnnnnnnn gözün aydın cnm darısı başımıza
luckycim valla hamileymişim gibide gelmiyor olmakta istiyorum ayyy çok karışık duygularım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?