Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

Tavan süsü lazım bize neptün,mars,uranüs hele bana acil lazım yıldız sayıp çitten koyun falan atlatıyım bari

efet şööle fosforlu falan gece bakınıp duralım diye..
aman ya nolcak boşver,o kadar uyku yetiyo bize..
mızımayıversinler

tamam canım al deyim ben ona ucuzlardan bi tane..ne kaybedeceğim nasılsa erken olduğunun biincindeyim Bugün yumurtlamamın son günündeyim çalışmalara devam

tamam,haber ver e mi canım
hayırlısıyla inşallahh olsun bebikin içinde..

Son düzenleme:
kızlar bi arkadaşım eşi askerden geldikten 18 gün sonra hamile olduğunu öğrenmiş

kızlar ben çıkıyorum yemek hazırlayım...görüşürüzzz

Son düzenleme:
dün bende test yapdım ama hiç gelen giden bi şeeee yok insannn acccıııkk ucundanda olsa burdayım der demiiii bekletiyo bendeee az değilim kiii adet biteli şurda 6 gün olmuş neden test yapıyosam ama ümitlenmedimmm bekliyodumm üzülmedimmm yımırtlama günümdeyimm bu hafta fulll mesaii bizeee durmak yok yola devammm malumm zafer bizimdirrr bu temmuzdaaaaaaaaaa az kaldı tutacak tutacakkk hehe olmassada olucak artık yeter beee aaa bekle bekle o ay gelcek bu ay gelcek yok gelen giden strese giriyorum beyaaaa ufff ne çok sıkılmışım ben böle

bidanemmmmm yanlışlıkla oldu nasıl kalıcı oluyor söylermisin öğreniverelim

kontrol paneli sayfası-profili düzenle-soldaki seçeneklerden takip çizlgesine yapıştırıyosun tikırın linkini(httpden pngnin sonuna kadar olan kısım kopyalanıcak ve yapıştırılıcak)

canımm benim de 14. gün ama yapacağım testi merak ettimm seni görünce de tamam yapabilirim dedim çok aceleciyim diye kızıyordum kendime hehe

Son düzenleme:
reglim bitse de halvete başlasak bizde keşke :97:

edammm öğleye doğru belli olur gelirim haber vermeye demişti atmıyosam,çok merak ettim onun sonucunu yaf gelse artık

normalde yaşamadığınız belirtilere sahipseniz,testi yapabilirsiniz bence önceden de..
bknz DERin arkadaşımız

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…