işte uyku olmadan yatınca bende saatlerce tavan seyrediyorum,aynen şöyle;
selam hoşgeldin iyidir sen nasılsın:79:
Tavan süsü lazım bize neptün,mars,uranüshele bana acil lazım yıldız sayıp çitten koyun falan atlatıyım bari
filorindacımm
takip çizelgesini resim olarak eklemişsin..
kalıcı olmasını ister misin?
tamam canım al deyim ben ona ucuzlardan bi tane..ne kaybedeceğim nasılsa erken olduğunun biincindeyimBugün yumurtlamamın son günündeyim çalışmalara devam
bidanemmmmm yanlışlıkla oldunasıl kalıcı oluyor söylermisin öğreniverelim
selam hoşgeldin iyidir sen nasılsın:79:
bidanemmmmm yanlışlıkla oldunasıl kalıcı oluyor söylermisin öğreniverelim
tamam,haber ver e mi canım
haayırlısıyla inşallahh olsun bebikin içinde..
dün bende test yapdım ama hiç gelen giden bi şeeee yok insannn acccıııkk ucundanda olsa burdayım der demiiii bekletiyo bendeee az değilim kiii adet biteli şurda 6 gün olmuş neden test yapıyosam ama ümitlenmedimmm bekliyodumm üzülmedimmm yımırtlama günümdeyimm bu hafta fulll mesaii bizeee durmak yok yola devammm malumm zafer bizimdirrr bu temmuzdaaaaaaaaaa az kaldı tutacak tutacakkk hehe olmassada olucak artık yeter beee aaa bekle bekle o ay gelcek bu ay gelcek yok gelen giden strese giriyorum beyaaaa ufff ne çok sıkılmışım ben böle
canımm benim de 14. gün ama yapacağım testi merak ettimmseni görünce de tamam yapabilirim dedim çok aceleciyim diye kızıyordum kendime hehe
reglim bitse de halvete başlasak bizde keşke :97:
edammm öğleye doğru belli olur gelirim haber vermeye demişti atmıyosam,çok merak ettim onun sonucunu yaf gelse artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?