yapma yapma insan kötü oluyoo yımırtlıyım da ben bii test mest yapmıycamm
zevkde alamıyoz ki çocuk olacak diye oldu bittiye geliyo
normal de yaşamadığınız belirtilere sahipseniz,testi yapabilirsiniz bence önceden de..
bknz DERin arkadaşımız
aaaa belirti demşken.buarda benm hiç belrtim yok halaa yaaa.bişiler baslamadı henzü.bitek kasıkalrım ara ara çok sancıo.umarım normaldir.bide bu sabah göğüs uçlarmın sertleşmş ve hassas olduklarını farkettim
Dün beyimle başbaşa piknik yaptık çok hoş oldu piknik yerinde paspas adında bir golden vardı saatlerce oynadık hatta gelip mangalı yakmaya çalışan eşimin elinden odun parçasını kapıp sahibine götürdü.Çok cici bişeydi.Dönüşte eşime yaa paspasıda alsaydık dedim.Bana ne dese "aaa almadın mı paspası" hehehe kuşum benim oturduğumuz paspastan bahsediyorum sanmışpek seviyorum kendilerini
yaaa ne güzell çok severim ben pisilerii
bizim de 1 tane pisimiz var
yaaa ne güzell çok severim ben pisilerii
Benimde bir pisim vardı melek olduşimdi 4 pisim birde anneleri var annaneleri bakıyo.Birisi kapkara adı Pascal.yavrıım benim çok özledim.
kızlar ya kanallar tıkalımı diye film çektiren varmı aranızda varsa fiyat nedir acepppp
Farfarrr ben farimmm ama bisim burda ucuz okdr pahali deill 50tlydi galiba hatrlamiom tam ama pahali deildii..ama tabi senin yasadigin yirdeee kac paradir blmmkızlar ya kanallar tıkalımı diye film çektiren varmı aranızda varsa fiyat nedir acepppp
pamuk gibi tüyleriyle insana huzur veriyolar,bebiş olunca onada aşılıycam kedi sevgisini,elmayra gibi oynasın dursunözlenmez mi canım ya
kısacık ömürlerinde,sevgiden başka ne isterler..
bunun karşılığında,sonsuz severler......
hiç fikrim yok ki canım..
kanallar derken tüpleri kastediyosun dimi?
rakı buğusu iyi geliyomuş derler..
annem tedavi eşliğinde bunu uygulamış kendisinde..
ben olmuşum..
yaklaşık 6 sene sora..
forumdaki evcil hayvanlar bölümünde çok yazım var eklediğim..
megin kedileri diye de dostlarımızın köşesinde topiğim var.. :92:
pamuk gibi tüyleriyle insana huzur veriyolar,bebiş olunca onada aşılıycam kedi sevgisini,elmayra gibi oynasın dursun
Videolarını izliyorum mişa nın artık,resimlerine bakıyorumannemlere gidincede 4 hokkabazla oynuyorum.annemin evi bahçeli orda çok mutlular
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?