Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

yapma yapma insan kötü oluyoo yımırtlıyım da ben bii test mest yapmıycamm

benim ovulasyon günlerim 15 20 haziran görünüyo canım ama kasık ağrım çok fena 3 gündür ve baş dönmesi de var hafiften o yzden deneyeceğim umutlanmadan...çıkmazsa da daha deneyecek 14 günüm daha varrrrr D

hem de bu eceleciliği atmış olurum sonrasında rahat beklerim

Son düzenleme:
normal de yaşamadığınız belirtilere sahipseniz,testi yapabilirsiniz bence önceden de..
bknz DERin arkadaşımız

aaaa belirti demşken.buarda benm hiç belrtim yok halaa yaaa.bişiler baslamadı henzü.bitek kasıkalrım ara ara çok sancıo.umarım normaldir.bide bu sabah göğüs uçlarmın sertleşmş ve hassas olduklarını farkettim

genellikle kasıklarda sancı,batma hissi,bel ağrısı,hafif hafif mide bulantısı diyolar..
ama bu belirtilerin başlama tarihi bünyeden bünyeye değişebilir bence..

Son düzenleme:
Dün beyimle başbaşa piknik yaptık çok hoş oldu piknik yerinde paspas adında bir golden vardı saatlerce oynadık hatta gelip mangalı yakmaya çalışan eşimin elinden odun parçasını kapıp sahibine götürdü.Çok cici bişeydi.Dönüşte eşime yaa paspasıda alsaydık dedim.Bana ne dese "aaa almadın mı paspası" hehehe kuşum benim oturduğumuz paspastan bahsediyorum sanmışpek seviyorum kendilerini

bizim de 1 tane pisimiz var

yaaa ne güzell çok severim ben pisilerii
Benimde bir pisim vardı melek olduşimdi 4 pisim birde anneleri var annaneleri bakıyo.Birisi kapkara adı Pascal.yavrıım benim çok özledim.

özlenmez mi canım ya
kısacık ömürlerinde,sevgiden başka ne isterler..
bunun karşılığında,sonsuz severler......

kızlar ya kanallar tıkalımı diye film çektiren varmı aranızda varsa fiyat nedir acepppp

hiç fikrim yok ki canım..
kanallar derken tüpleri kastediyosun dimi?
rakı buğusu iyi geliyomuş derler..
annem tedavi eşliğinde bunu uygulamış kendisinde..
ben olmuşum..
yaklaşık 6 sene sora..

forumdaki evcil hayvanlar bölümünde çok yazım var eklediğim..
megin kedileri diye de dostlarımızın köşesinde topiğim var.. :92:

kızlar ya kanallar tıkalımı diye film çektiren varmı aranızda varsa fiyat nedir acepppp
Farfarrr ben farimmm ama bisim burda ucuz okdr pahali deill 50tlydi galiba hatrlamiom tam ama pahali deildii..ama tabi senin yasadigin yirdeee kac paradir blmmcektrmende fayda farr cnm en ufakbi tikaniklik ilac enjekte edilmesiyle aciliooo....

özlenmez mi canım ya
kısacık ömürlerinde,sevgiden başka ne isterler..
bunun karşılığında,sonsuz severler......
pamuk gibi tüyleriyle insana huzur veriyolar,bebiş olunca onada aşılıycam kedi sevgisini,elmayra gibi oynasın dursun
Videolarını izliyorum mişa nın artık,resimlerine bakıyorumannemlere gidincede 4 hokkabazla oynuyorum.annemin evi bahçeli orda çok mutlular

hiç fikrim yok ki canım..
kanallar derken tüpleri kastediyosun dimi?
rakı buğusu iyi geliyomuş derler..
annem tedavi eşliğinde bunu uygulamış kendisinde..
ben olmuşum..
yaklaşık 6 sene sora..

çektirme söz konusu değil şuan ama tedavi oraya doğru gidiyo ön hazırlık olsun dedim bi öğreniyim.dün bacılardan biri çektirdim demişti ama kimdi acep hatırlamıyom...adaçayı yağıda açıyomuş tüpleri diye okudum bu hafta yapıyorum 3 gün oldu başlayalı bakalım işe yarıcakmıkırmızılıyken onu yapmakta çok rezil bişeymiş ya içim kalkıyo valla sabahları çıkartırken ama neyapalım umut işte yapıyoruz içimiz kaldırmasada

bebekle pisi aynı evde yaşıyabilirler kardeş kardeş..
aşıları tamsa,bir sorun yok..
başın sağolsun nillacım ya..

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…