Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

benimde bugün yımırtlama günümm 9 haziran ve bugünlerde yımırtlamam lazım da sende bekle adetine kadar bence

edam üzülmek yok yola devam temmuz ayı uğurlu gelecek bizlerede hayırlısıyla inş. ama niye testte silikte olsa cıkıyor bu testlere de güvenilmiyor artık ya....

Kızlar ben ilk doktor kontrolüne ne zaman gideyim ? şuan 5. Haftada olmam lazım.kese nezaman görünmeye başlıyoki?

ama ben anlamıyorum ..
derin 3 haftalık hamile,sen 5..
derinin batı 30 haziran
seninki haziran başı değil mi?:26:
derin üstüne görmüş olmasın?:44:
yoksa benim tellerde bi temassızık mı oldu ya

Son düzenleme:
Meg ben bulamadım senin pisileri ya nerden bakıcam kedili sayfaları okuyım ağzımın suyu aktı

kızlar ben geldim nasılsınız ??
sabahki metal tadından sonra da sol tarafımda 10-15 saniyede olan bir sancıdır sormayın adetimede 1 hafta var

megim kuzum napıonn ??

edacım üzülme hayırlısı olsun

ama ben anlamıyorum ..
Derin 3 haftalık hamile,sen 5..
Derinin batı 30 haziran
seninki haziran başı değil mi?:26:
Derin üstüne görmüş olmasın?:44:
Yoksa benim tellerde bi temassızık mı oldu ya

tamam işde canım.o adeti geçmeden test yaptırmış.onun çıkmış kanda.çok erkennken çıkmış.adeti geçtiğinde onunda 4-5 haftalık olmuş olcak.benim adetim geçmeden çıkmadı kandada.adetim 1 hafta geçmişti ben 4-5 hafta arası hamile çıktım..kimi insanın yumurta döllendikten 72 saat sonra yukselrmiş hcg.hemen belli olurmuş.kmininde 24 saat geçse bile.değişio kişie göre.ben adetime bi gün kala yaptm düşüktü hcgem.günüm geçnce belli oldu.çıkan sayısal değere göre 4-5 hafta arası hamileyim canım

Meg ben bulamadım senin pisileri ya nerden bakıcam kedili sayfaları okuyım ağzımın suyu aktı

bu fotolar benim moderatör olduğum pisi sitesinden..:92::92::92:

canım benimkiler evcil hayvanlar-dostlarımızn köşesinde..
link veremiyorum aaa du özelden veriim..

bazen teller değmeyiveriyo işte benim camım ya :86:
evet evet haklısın,bak derinin de günü geçince 4-5 haftalık hamile olmuş olcak doğru diyosun..

Selam kızlar nasılsınız bakalım? Valla ben kabuss gibi bir gün geçirdim bugün. Dün belimi üşüttüm sanırım sabah dikelemedim yaa kaskatı kaldım hemen acile gittik. Valla iğne ile açıldım. Şimdi biraz iyiyim ama yine de belim ağrıyor valla.
Sizlerde ne var ne yok bakalım. Edamm ne durumda yaa merak ettimm.
Geçmişe göz atıp hemen aranıza uçuyorum canlar.

yaaaaaaaaaaaaaa ama bendeeeeeeeeeeb bebekkk istiyorum çok istiyorum ve bu fikri kafamdan çıkartamıyorum yaaaaaaaaaaaaa napcam bennnnnnnnnnnn streseeeee giriyorummmmmm ufffffffffffffffffffffffffffffffff

kızlar kan testi yaptırdım sonuc negatiff...
daha sonra gelirim yineee...

anım nasıl negatif yaa anlamadım. Ama bariz ikinci çizgi silikti yaa. :2::2:

Neyse vardır bir hayır canım.

Hiç üzülmek yok edamm daha güzel günler bizi bekliyor inşallah

öle işde.ben nezaman gtsem ilk kontrole.bişi demednz

bildiğimden ama,artık gibeğ olduğuna göre hemen git derim..

meg şu rakı buğusunu annenden öğrenicektin sen nolduuu

aynı evdeyiz şimdi..
ama annem uyuyo..
uyanınca sorup,yazıcam canım :92:

ben biraz çıkıyorum şimdi batlarım canlarım.. öpüyorum çoookkk

yaaaaaaaaaaaaaa ama bendeeeeeeeeeeb bebekkk istiyorum çok istiyorum ve bu fikri kafamdan çıkartamıyorum yaaaaaaaaaaaaa napcam bennnnnnnnnnnn streseeeee giriyorummmmmm ufffffffffffffffffffffffffffffffff

Canım merhaba,
Hiç strese sokma kendisi sakın. Bak sen stres olursan bebek de gelmeye korkar ama

Sen relax ol elbet gelecek. Rabbim ol diyecek ve olacak sabırlı olmakta fayda var canım üzülme.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…