benim ovulasyon günlerim 15 20 haziran görünüyo canım ama kasık ağrım çok fena 3 gündür ve baş dönmesi de var hafiften o yzden deneyeceğim umutlanmadan...çıkmazsa da daha deneyecek 14 günüm daha varrrrrD
hem de bu eceleciliği atmış olurum sonrasında rahat beklerim
kızlar kan testi yaptırdım sonuc negatiff...
daha sonra gelirim yineee...
Kızlar ben ilk doktor kontrolüne ne zaman gideyim ? şuan 5. Haftada olmam lazım.kese nezaman görünmeye başlıyoki?
ama ben anlamıyorum ..
Derin 3 haftalık hamile,sen 5..
Derinin batı 30 haziran
seninki haziran başı değil mi?:26:
Derin üstüne görmüş olmasın?:44:
Yoksa benim tellerde bi temassızık mı oldu ya
tamam işde canım.o adeti geçmeden test yaptırmış.onun çıkmış kanda.çok erkennken çıkmış.adeti geçtiğinde onunda 4-5 haftalık olmuş olcak.benim adetim geçmeden çıkmadı kandada.adetim 1 hafta geçmişti ben 4-5 hafta arası hamile çıktım..kimi insanın yumurta döllendikten 72 saat sonra yukselrmiş hcg.hemen belli olurmuş.kmininde 24 saat geçse bile.değişio kişie göre.ben adetime bi gün kala yaptm düşüktü hcgem.günüm geçnce belli oldu.çıkan sayısal değere göre 4-5 hafta arası hamileyim canım
bazen teller değmeyiveriyo işte benim camım ya :86:
Evet evet haklısın,bak derinin de günü geçince 4-5 haftalık hamile olmuş olcak doğru diyosun..
öle işde.ben nezaman gtsem ilk kontrole.bişi demednz
meg şu rakı buğusunu annenden öğrenicektin sen nolduuu
yaaaaaaaaaaaaaa ama bendeeeeeeeeeeb bebekkk istiyorum çok istiyorum ve bu fikri kafamdan çıkartamıyorum yaaaaaaaaaaaaa napcam bennnnnnnnnnnn streseeeee giriyorummmmmm ufffffffffffffffffffffffffffffffff
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?