Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

ahhh ahh gel bebiş gel gel gel :))) Ayyy nasıl istiyorum anlatamam ama bugün oldum böyle önceki günler bu kadar değildim

Canım merhaba,
Hiç strese sokma kendisi sakın. Bak sen stres olursan bebek de gelmeye korkar ama

Sen relax ol elbet gelecek. Rabbim ol diyecek ve olacak sabırlı olmakta fayda var canım üzülme.

ister istemez üzülüyorum kii kocam da üzülüyo 5 aydır deniyoruz ama tık yok acaba yanlışlık falan mı yapıyoruz kii ben bebekleri çok seviyorum ama benim niye olmuyo diye düşünmeden edemiyorum kafamdan nasıl çıkartıcamm bunu bişeyler önerin bana yaaa

inşallah cnm inşallah kavuşalım bu ay bebişlerimize

Yanlışlık neden yapasın canım ya yumurtlama günlerini takip ediyorsan sorun yok bebek vaktini bekliyordur sabret.Bak ben öyle yapıyorumBu ayı kaçırmıyım diye ovulasyon testi aldım umarım işe yarar.Bu arada erken döllenme ne demek erken yumurtlamak demek bi de bunun geç olanı var.demekki 9. günden itibaren başlamak gerekiyor adete kadar az biraz yorucu bir süreç ama beklenen gün gelecekse çekilen çile kutsaldır.

AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

Neler oluyor kızlar ya kendinize gelin bakayım!!!!!
İsyan etmek olur mu asla olmaz olmamalı. Çok şükür sağlığımız yerinde ve sağlıklı bebişler doğurup onlara bakabilecek gücümüz de kudretimiz de var. Yanlış yapılan birşey yok. Rabbim ne zman ol derse olacak. Çabalarımız olacak elbette ki. Birlikte paylaşacağız çabalarımızı dileklerimzii. Amam asla ve asla umutsuz çaresiz olmayacağız. Biz bebek istiyorsak, süt kuzusu istiyorsak önce anneliğe hazır olmalıyız. Bunun için de moralimiz yüksek ve her zaman pozitif olacağız ki tez vakit gelsin bebişlerimiz.

Bu arada şu ovulasyon testlerinden kullanan varmı aramızda.Bu konuda zır cahilim açıkçası,sanırım içinde 5 -7 (henüz elime ulaşmadı test) test çubuğu oluyormuş hangi günler yapıcam onu verimli günlere yaklaşırken mi başlıycam

2 ay önce adet düzensizligim vardı hemen hemen hergün yapıyoduk ama yinede tutturamadık yımırtlamayı bu ay bakalım ne olcak yaaa bugün yımırtlama günüm bakayim ne olcak temmuzda inşallah 9 temmuzda adet olmayı beklemiyorum kocamda cok üzülüyo ona kıyamıyorum yaaa hani diyorum takmıyayım ama napayım evde iş yok güç yok akşama kadar buraya giriyorum burdada ben gibi bi sürü insan bebek bekliyo ama seninde psikolojin bozuluyo hamile olanları görünce için gidiyo ister istemez benim niye yok diye üzülüyosun neden olmuyo diyosun evlenmeden önce sanıyodum ki hani içeri boşalınca hemen bebek oluyo ama nerdeeeeeeeee 5 aydır ilişkilerden bişi anlamıyorum ki artıkın kocamda bana üzülüyo bende kocama doktora gittim 1,5 ay önce hiç bişi gözükmüyo dediler hormonlarıma baktırcam bu ay da olmassa acaba bi bozukluk falan mı var diye alttanda muaynemi olcam gerekirse doktora göre haraket edecem bu ay da tutmassa ay nee zormuş yaaa

canımmm ne güzel yazmışsın Rabbim hayırlısı ile versin hepimize evlat inşallah..
ben bu ay 7haziranda regl oldum 10 haziranda başladık çalımaya..gün aşırı..sadecr bu 3 gündür hergün oldu

batdaşşş sen de çok acele etmşsin yaw şaka bir yana ben de bu ay tam gaz çalışıyorum. gün aşırı yapmak yerine 3 gündür sıkı çalışıyorum : "dün iyi olmamıştır, bugün sağlamlayalım" diyerek :26::26::26: bu sefer benim de bayağı bir umudum var. ne güzel bişey

bizde öyle 4 gündür sıkı çalışmalardayız full mesai olcak diye ümit ediyorum bende bu aydan acayip ümitliyim de olmassada artık olmucak bırakcam koruncam artık yaa işe başlıyayım bari bulayım bi iş adam gibi çocuk çocuk diye iş başvurusu yapmıyodum temmuzdada olmassa artık korunmaya gececem son ay bu ay bi kaç ay korunup sonra gene belki öyle denerim napayim kilo almaya başladım stres sıkıntı kilo yapıyo arkadaslar yaa 55 kiloydum 58 e çıktım 2 haftata ne olcak sonum böyle yaaa
uyguladıgın bişi var mıı batdasımmm

inşallah bu ay olur canımmm

bende evleneli 4sene oldu ne yazıkki benimde hala bebeğim yok cok istiyorum ama rabbim inşallah hayırlısını nasip etsin isteyen herkese....

dur daha yolun başındayız. pes etmek yok öyle hemen. her ay umutlanmak bile şükredilesi bir nimet bana göre. kilon iyiymiş ben de 53 kiloyum hedef 55.(bu zamana kadar dirhem dirhem biriktirdim bunları ) benim ymurtlama bu ay erken oluyor sanırım akıntıma bakarak konuşuyorum. özellikle incir & süt tüketiyorum bu aralar.

Ben uzun zamandır bu kadar takvimle haşır neşir olmamıştım okulda tatil gününü hesaplardım,çalışırken bayram tatili şimdi ha yumurtladım ha yumurtlıycam diye yaz boz tahtasına döndü takvim:)Bi gelsin bebişler popişlerine vuralım onların pat pat:111:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…