Canım merhaba,
Hiç strese sokma kendisi sakın. Bak sen stres olursan bebek de gelmeye korkar ama
Sen relax ol elbet gelecek. Rabbim ol diyecek ve olacak sabırlı olmakta fayda var canım üzülme.
ahhh ahh gel bebiş gel gel gel :))) Ayyy nasıl istiyorum anlatamam ama bugün oldum böyle önceki günler bu kadar değildim
ister istemez üzülüyorum kii kocam da üzülüyo 5 aydır deniyoruz ama tık yok acaba yanlışlık falan mı yapıyoruz kii ben bebekleri çok seviyorum ama benim niye olmuyo diye düşünmeden edemiyorum kafamdan nasıl çıkartıcamm bunu bişeyler önerin bana yaaa
ister istemez üzülüyorum kii kocam da üzülüyo 5 aydır deniyoruz ama tık yok acaba yanlışlık falan mı yapıyoruz kii ben bebekleri çok seviyorum ama benim niye olmuyo diye düşünmeden edemiyorum kafamdan nasıl çıkartıcamm bunu bişeyler önerin bana yaaa
Yanlışlık neden yapasın canım ya yumurtlama günlerini takip ediyorsan sorun yok bebek vaktini bekliyordur sabret.Bak ben öyle yapıyorumBu ayı kaçırmıyım diye ovulasyon testi aldım umarım işe yarar.Bu arada erken döllenme ne demek erken yumurtlamak demek bi de bunun geç olanı var.demekki 9. günden itibaren başlamak gerekiyor adete kadar az biraz yorucu bir süreç ama beklenen gün gelecekse çekilen çile kutsaldır.
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
Neler oluyor kızlar ya kendinize gelin bakayım!!!!!
İsyan etmek olur mu asla olmaz olmamalı. Çok şükür sağlığımız yerinde ve sağlıklı bebişler doğurup onlara bakabilecek gücümüz de kudretimiz de var. Yanlış yapılan birşey yok. Rabbim ne zman ol derse olacak. Çabalarımız olacak elbette ki. Birlikte paylaşacağız çabalarımızı dileklerimzii. Amam asla ve asla umutsuz çaresiz olmayacağız. Biz bebek istiyorsak, süt kuzusu istiyorsak önce anneliğe hazır olmalıyız. Bunun için de moralimiz yüksek ve her zaman pozitif olacağız ki tez vakit gelsin bebişlerimiz.
kızlarrrrrrrrrrr acele yok hepimizin bebeişi olcak kısmetse
dün bende test yapdım ama hiç gelen giden bi şeeee yok insannn acccıııkk ucundanda olsa burdayım der demiiii bekletiyo bendeee az değilim kiii adet biteli şurda 6 gün olmuş neden test yapıyosam ama ümitlenmedimmm bekliyodumm üzülmedimmm yımırtlama günümdeyimm bu hafta fulll mesaii bizeee durmak yok yola devammm malumm zafer bizimdirrr bu temmuzdaaaaaaaaaa az kaldı tutacak tutacakkk hehe olmassada olucak artık yeter beee aaa bekle bekle o ay gelcek bu ay gelcek yok gelen giden strese giriyorum beyaaaa ufff ne çok sıkılmışım ben böle
batdaşşş sen de çok acele etmşsin yawşaka bir yana ben de bu ay tam gaz çalışıyorum. gün aşırı yapmak yerine 3 gündür sıkı çalışıyorum : "dün iyi olmamıştır, bugün sağlamlayalım" diyerek :26::26::26: bu sefer benim de bayağı bir umudum var. ne güzel bişey
bizde öyle 4 gündür sıkı çalışmalardayız full mesai olcak diye ümit ediyorum bende bu aydan acayip ümitliyim de olmassada artık olmucak bırakcam koruncam artık yaa işe başlıyayım bari bulayım bi iş adam gibi çocuk çocuk diye iş başvurusu yapmıyodum temmuzdada olmassa artık korunmaya gececem son ay bu ay bi kaç ay korunup sonra gene belki öyle denerim napayim kilo almaya başladım stres sıkıntı kilo yapıyo arkadaslar yaa 55 kiloydum 58 e çıktım 2 haftata ne olcak sonum böyle yaaa
uyguladıgın bişi var mıı batdasımmm
inşallah bu ay olur canımmm
inşallah canım seninde olur umarım bu ay isteyen herkesin olur
bende evleneli 4sene oldu ne yazıkki benimde hala bebeğim yokcok istiyorum ama rabbim inşallah hayırlısını nasip etsin isteyen herkese....
inşallah canım inşallah
bizde öyle 4 gündür sıkı çalışmalardayız full mesai olcak diye ümit ediyorum bende bu aydan acayip ümitliyim de olmassada artık olmucak bırakcam koruncam artık yaa işe başlıyayım bari bulayım bi iş adam gibi çocuk çocuk diye iş başvurusu yapmıyodum temmuzdada olmassa artık korunmaya gececem son ay bu ay bi kaç ay korunup sonra gene belki öyle denerim napayim kilo almaya başladım stres sıkıntı kilo yapıyo arkadaslar yaa 55 kiloydum 58 e çıktım 2 haftata ne olcak sonum böyle yaaa
uyguladıgın bişi var mıı batdasımmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?